Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Što jesti za dorucak

Što jesti za dorucak

Što jesti za dorucak a da je zdravo

Neovisno želite li smršaviti ili pak održavati kilažu i jednostavno biti zdrav, znate i sami da je od ključne važnosti kontrola prehrane. S obzirom na to da kontrola prehrane započinje s najvažnijim obrokom u danu – doručkom, vjerojatno se pitate što jesti za dorucak a da je zdravo i da će vam pomoći u ostvarenju vaših ciljeva. Navest ćemo vam neke od najzdavijih namirnica koje možete unijeti u sebe na početku dana, stoga kad se idući put pitate što jesti za dorucak, imajte ovo na umu. Avokado postaje sve češći odabir ljudi koji se trude živjeti zdravo. Avokado možete stavljati uz sve, na tost, uz jaja, kao namaz itd. Avokado je odlična namernica jer je bogata dijetalnim vlaknima, vitaminom E a također ima i visok udio proteina. Druga odlična namirnica za početak dana svakako su jaja. Jaja su odličan izvor proteinima, pružaju energiju a također i uravnotežuju šećer u krvi. Dobra stvar je što se jaja mogu spremiti na sto načina.

Evo što jesti za doručak ako vam je cilj gubitak kilograma!

Da bismo odgovorili na pitanje što jesti za doručak, važno je najprije znati koji procesi nam se odvijaju u tijelu. Tokom spavanja u tijelu se luči testosteron. Međutim, prvim unosom hrane s visokim glikemijskim indeksom lučenje prestaje. Hrana s visokim glikemijskim indeksom podiže naglo razinu šećera u krvi, a samim time nastupa i lučenje iznulina. U tom trenutku se lučenje testosterona zaustavlja. Hranu s visokim glikemijskim indeksom treba izbjegavati jer izazivaju nagli porast šećera u krvi, a samim time i brz pad. To znači da ćemo naglo osjetiti sitost (dapače, zbog naglog porasta šećera u krvi vjerojatno ćemo osjetiti i umor), ali isto tako će brzo nastupiti glad. Ono što želite je hrana koja je sporo razgradiva, dakle niskog glikemijskog indeksa. Takva hrana neće izazvati nagle promjene šećera u krvi. Idealan primjer takve hrane je zobena kaša. Ako joj dodate i borovnice, imat ćete i visok udio antioksidansa. Ako vas zanima što jesti za doručak a da ima niski glikemijski indeks, neka vam svakako misao vodilja bude hrana sa složenim ugljikohidratima.

Nutricionisti otkrivaju što jesti za doručak

Zdravih obroka postoji cijeli niz ako se potrudite otkriti ih. Mnogi od njih su također ukusni. Ako se pitate što jesti za doručak, najbolje je poslušati struku, a to su nutricionisti koji o tom području znaju najviše. Znamo ono zlatno pravilo da nije pametno preskakati doručak. Neki se danas neće složiti s tim jer post također ima svoje zdravstvene benefite. Tu debatu ostavljamo struci da ju riješi. Što se tiče samog doručka i pitanja što jesti za doručak, kvaliteta namirnica je svakako ono od čega trebamo krenuti kad razmišljamo o zdravom doručku. Namirnice poput mlijeka bogatog proteinima i kalcijem, ili pak jaja koja su nutritivna bomba, ili voća, te namirnice su uvijek dobra odluka. Integralne žitarice su složeni ugljikohidrati o čijim prednostima smo već pričali. Tako je dobar primjer zdravog doručka jaja na oko i integralno pecivo, ili pak zobena kaša sa nekim voćem unutra. Isprobajte spomenute recepte, nećete požaliti a vaše tijelo biti će vam zahvalno!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko