Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Sportska prehrana

Sportska prehrana

Sportska prehrana za najbolji učinak

Sportska prehrana je jednako bitna sportašima kao i njihov režim treninga. Prema mnogim profesionalnim trenerima, kako bi se postigli određeni ciljevi u vidu tjelesne forme ili pak održala trenutna forma, 50 posto tog uspjeha čini upravo prehrana, dok drugu polovicu čine treningi. Mnogi ljudi misle da se ciljevi vezano uz fizički izgledi potiži isključivo kroz vježbanje i prakticiranje speficičnih vježbi. Iako je vježbanje bitno, jednako tako je bitno kako se vi hranite i što unašate sve kroz svaki dan. Upravo će to odigirati bitnu ulogu u tome budete li mogli postići vaš željeni izgled te održati onaj koji ste postigli. Sportska prehrana nije jednaka za svakoga te se uglavnom uvijek prilagođava prema pojedincu. Nitko od nas nije isti te svatko od nas ima drugačije potrebe od osobe do nas. Kroz ovaj članak ćemo vam dati dublji uvid u sporstku prehranu te kako vam ona može pomoći kod postizanje vašega cilja.

Sportska prehrana i zbog čega je ona važna

Kako biste mogli isklesati vaše tijelo te stvoriti mišiće, ne leži sve u tome da intezivno vježbate i da stalno dižete utege i što sve ne. Istina je da se mišići ne mogu sami od sebe stvoriti preko noći te da se mora veliki trud uložiit u njih, no ukoliko svoje mišiće ne hranite pravilno i ne dajete im ono što mu je od ključne važnosti, slabo se budu razvili jer nema potrebne materijale i gorivo koje mu je potrebno za to. Zbog toga vam je jako bitno kakva vam je sportska prehrana i da li unosite sve bitne nutrijente koji su potrebni vašem organizmu kako bi mogao podnijeti sve napore kojima izlažete svoje tijelo. Kao što je pravo, kvalitetno gorivo potrebno automobilu, tako je jednako bitno koju hranu unosite u svoj organizam. Sportska prehrana se uglavnom bazira na šarolikom izboru hranu i svake skupine prehrambene piramide, o čemu ćemo vam više reću u sljedećem odlomku.

Sportska prehrana i od čega se sastoji

Pravilna sportska prehrana se ponajprije prilagođava prema svakom pojedincu te treba bti primarno usmjerena na samo sprotski cilj spomenutog pojedinca. Zapravo, svaka dobra prehrana mora biti prilagođena prema potrebama i željama pojedinca, jer jedino će se tako moći postići krajnji cilj. Ukoliko su vaši treninzi intezivni u smislu da dižete mnogo utega i primarno se fokusirate na razvoje mišića, preporuča se visoki udio proteina. S druge strane, ukoliko se više bavite sportovima koji su cardio bazirani, preporuča se normalni udio proteina. No, naravno, ukoliko treninzi budu intezivniji zbog, primjerice, priprema za natjecanja, savjetuje se da se poveća udio proteina kako bi vaše tijelo izdržalo jače napore. Ujedno, bitno je da pazite na hidraciju vašeg tijela, no ne samo vodom, već i nutrijentima i elektrolitima koje gubite tijekom treninga i znojenja. Bitno je da vaša sportska prehrana je šarolika i obuhvaća svaku skupinu iz piramide, te ne morate izbacivati stvari poput ugljikohidrata, jer su vam i oni potrebni u jednom mjeri.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko