Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Sklekovi za prsa

Sklekovi za prsa

Sklekovi za prsa, vježbe koje svi nauče na satovima tjelesnog odgoja još u osnovnoj školi

Toliko različitih vježbi možete vježbati bilo gdje; u vlastitom domu, u prirodi, u hotelskoj sobi, uz bazen, čak i na plaži, a sklekovi svakako spadaju u popis takvih vježbi. Sklekovi za prsa, vježbe koje svi nauče na satovima tjelesnog odgoja još u osnovnoj školi, osim laganog zagrijavanja ne trebate nikakve posebne pripreme niti opremu, samo ponavljajte pokrete koje ste još kao dijete naučili. Ono što je važno naglasiti je pripaziti na ispravne pokrete i položaje tijela pri izvođenju vježbi, samo ispravnim vježbanjem jačate prsa, ruke, ramena i cijelo tijelo. Zagrijati se prije vježbanja i istegnuti se nakon vježbanja su sveta pravila bilo kojeg vježbanja i sklekovi nisu iznimka. Sklekovi za prsa, pravilno dizanje na rukama raširenim u širinu ramena, pravilno disanje i pravilno spuštanje, zvuči jednostavno, pa ipak u izvedbi to može biti teško, pogotovo ako dugo niste vježbali i nemate ni kondicije ni snage, zbog čega se brzo umarate i dobivate želju za odustajanjem.

Sklekovi za prsa, krenite sa običnim sklekovima, a nove varijacije sklekova uvodite tek kada obične počnete odrađivati bez bolnog napora i umaranja

Neki ljudi kažu da bi možda i vježbali, ali nemaju novaca za skupu opremu niti vremena za dobro opremljene teretane, što je samo loš izgovor, jer tko hoće vježbati može vježbati bilo gdje, a sklekovi su samo dio takvih vježbi za svaki dan, i možete ih vježbati bilo gdje. Sklekovi za prsa, krenite sa običnim sklekovima, a nove varijacije sklekova uvodite tek kada obične počnete odrađivati bez bolnog napora i umaranja, to je prvo pravilo i vrijedi za sve. Ne morate isprobati sve varijacije odmah, ako ste odlučili redovno vježbati, sve varijacije će doći na red, kada budete spremni za njih. Sklekovi za prsa su svojevrsna borba s gravitacijom i inertnošću vlastitog tijela. Nije se lako podizati na raširenim rukama, ravnih leđa, pa se polako, bez grbljenja spuštati do poda i nakon što vam prsa poljube pod opet se dizati, pa opet prema tlu a tijelo bi se se najradije samo stropoštalo na pod pod djelovanjem vlastite težine i gravitacije.

Sklekovi za prsa, kada želite imati snažne, mišićave ruke, jaka i napeta ramena, široka i snažna prsa, a što s vratom

Odlučno započinjete vježbanje s jasnim i čvrstim ciljem, ali pravilno izvođenje sklekova vam već u startu zadaje bol i muku, leđa se grbe, glava pada na dole, ruke vas bole i pitate se što ne valja. Sklekovi za prsa, kada želite imati snažne, mišićave ruke, jaka i napeta ramena, široka i snažna prsa, a što s vratom, ako vam glava nastavi težiti prema dolje pod ćete pomesti nosom, a prsa neće ni stići do poda. Uz to ćete se najvjerojatnije ozlijediti ili u vratnom dijelu ili u ostatku kralježnice i na kraju zbog ozljede prekinuti vježbanje, a to nikako ne želite. Sklekovi za prsa će donijeti dobre rezultate samo ako ispravno vježbate, a to znači da vam cijelo tijelo mora biti ravna crta pri spuštanju i podizanju, ne gledajte u pod, gledajte u neko središte pred sobom pa vam se vrat neće micati i glava neće bježati ka tlu. Ako vas ruke bole, provjerite da ih ne držite preširoko razmaknute.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko