Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Skidanje masnih naslaga

Skidanje masnih naslaga

Skidanje masnih naslaga i gdje se nakupljaju

Dok konzumirate hranu, stanice počinju graditi glikogen iz glukoze, masti iz masnih kiselina i proteine ​​iz aminokiselina. Masne kiseline se iz krvi apsorbiraju u masne stanice. U tim se stanicama masne kiseline stvaraju u molekule masti i pohranjuju u obliku kapljica masti. Masno tkivo, inače poznato kao masnoća, obično se nalazi ispod kože. Stručnjaci kažu da se tvrdoglave masne naslage mogu akumulirati u cijelom tijelu, ali područja na kojima se tvrdoglave masne naslage često skupljaju uključuju: trbuh, unutarnju stranu bedara, vanjske strane bedara, bokove (bokove) i skidanje masnih naslaga postaje svojevrsna muka.

Prema stručnjacima, nepravilna razina estrogena čest je uzrok tvrdoglave masti. Povećanje razine estrogena može dovesti do toga da tijelo skladišti više masti nego što mu zapravo treba, što dovodi do tvrdoglavih masnih naslaga. Ostali čimbenici koji mogu pridonijeti tvrdoglavoj masnoći su konzumiranje prerađene hrane, prirodni metabolizam vašeg tijela i nemogućnost obrade hrane koju jedete i to će pospješiti skidanje masnih naslaga.

Skidanje masnih naslaga i kako ubrzati proces

Bez obzira na uzrok, stručnjak objašnjava da kada se nakupljaju masne naslage, prehrana i vježbanje često nisu trik, a to može biti frustrirajuće skidanje masnih naslaga. No, postoji nekoliko načina uklanjanja masnih naslaga, neki invazivniji od drugih. Možda je najpoznatija liposukcija, poznata i kao lipektomija, kirurški postupak koji uključuje uklanjanje masnih stanica s područja tijela. Budući da svatko ima određeni broj masnih stanica koje se šire i skupljaju kako dobivate i gubite na težini, uklanjanje tih masnih stanica je trajno.

Prema Američkoj akademiji za dermatologiju (AAD), gotovo svako područje tijela koje sadrži masne stanice može se preoblikovati uklanjanjem stanica i to je jednostavno skidanje masnih naslaga. Popularni postupak koji se koristi za postizanje ovog tipa je vrsta liposukcije koja se naziva tumescentna liposukcija. Prema AAD-u često se koristi u sljedeće svrhe: vitki kukovi, manjenje sedlaste vreće, poravnjanje područje trbuha, definiranija linija čeljusti, vratu mlađi izgled, da smanjite veličinu nadlaktica, da poboljšajte izgled leđa, da smanjite ljubavne ručke, da konturirate struk, da smanjite stražnjicu, da smanjite unutarnju stranu bedara i koljena, da poboljšate izgled gležnjeva.

Skidanje masnih naslaga uz kozmetičke tretmane

Postoje i manje invazivni načini od liposukcije za uklanjanje masnih naslaga, uključujući CoolSculpting, Kybella (za područje ispod brade), pa čak i pića za otapanje masti.

CoolSculpting je neinvazivni medicinski postupak koji djeluje uklanjanjem suvišnih masnih stanica smještenih ispod kože. Koristi tehniku ​​poznatu kao kriolipoliza – zamrzavanje masnih stanica. Smrznute, mrtve masne stanice zatim se izlučuju kroz normalni probavni sustav tijela i tako je vaše skidanje masnih naslaga uspješno. CoolSculpting se može koristiti na raznim dijelovima tijela, kaže ona, uključujući ruke, vrat, stražnjicu, trbuh, bedra i bokove. Jednom kada se masne stanice ubiju, one se neće vratiti, osim ako se ne udebljate nakon tretmana CoolSculpting.

Ako ste zabrinuti kako izgleda područje ispod vaše brade, nekirurški postupak nazvan Kybella može vam biti od pomoći. Masnoća na ovom području obično je genetska i teško se je riješiti. Kybella je injekcijski oblik deoksiholne kiseline (DA) koji daje vaš dermatolog. Jednom kada se DA ubrizga ispod brade, reagirat će s viškom masnih stanica, uklanjajući njihovu sposobnost zadržavanja masti.

I na kraju, postoji nekoliko napitaka koji otapaju masnoće koji mogu pomoći za skidanje masnih naslaga. Zeleni čaj je na vrhu popisa. Prepuna je antioksidansa poput katehina za koje se tvrdi da pomažu u borbi protiv tvrdoglave masnoće. Ovi antioksidanti također potiču brže oslobađanje masti iz masnih stanica smještenih na trbuhu, što rezultira vitkijim trbuhom. Sok od celera, čaj od mente, pića koja sadrže đumbir, limun, krastavac. mogu vam pomoći povećati metabolizam, što rezultira gubitkom masti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko