Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Skidanje kila nakon poroda

Skidanje kila nakon poroda

Žene se nakon poroda nađu u situaciji da moraju ponovo izgraditi estetiku svojeg tijela. Mnoge žene koje drže do svog izgleda dožive drastičnu promjenu nakon poroda. Uz sve nove brige koje majčinstvo donosi, ne treba zanemariti i brigu o vlastitom tijelu i njegovom zdravlju. Višak kila koji ostane nakon poroda rezultat je ne samo poroda već i drukčijih prehrambenih navika kojih se trudnica mora pridržavati. Sada, nakon poroda, te navike ponovo treba mijenjati i to je ono što je problem mnogim novim majkama. Ipak, uz dobru disciplinu, žena može doći ponovo do atraktivnog izgleda unutar godine dana.

Skidanje kila nakon poroda – gdje početi?

Kad dođe prinova u obitelji i žena postane majka, većina nema ni vremena baviti se sobom. Dječja soba, kupovanje pelena i odjeće, adaptacija života – sve to oduzima energiju pa onda ne ostane mnogo za skidanje kila nakon poroda. Ipak, mnoge žene bi htjele vratiti svoj početni izgled i baviti se ipak malo sobom u međuvremenu. U takvoj situaciji najbolje je početi s tjelovježbom. Uz vježbanje, imat ćete više energije i volje za radom. Iscrpljena majka koja se bavi djetetom cijeli dan neće baš bit raspoložena obvezati se na gubljenje kila. Uz vježbanje, nećete samo imati više energije za Vašeg klinca i obitelj već ćete biti spremniji i odlučniji u svemu što radite – pa tako i kad je u pitanju skidanje kila nakon poroda.

Skidanje kila nakon poroda – vježbanje da! Što dalje?

Za skidanje kila nakon poroda bitno je konzultirati Vašeg liječnika i pitati za mišljenje. Idući korak je adaptacija prehrane, a ovisno o trudnoći kakvu ste imati bitno je ipak potražiti stručan savjet. Kod teških trudnoća koje su iscrpila majku, jaki programi prehrane mogu biti potencijalno štetni, pogotovo kod onih gdje se izgladnjujete ili ketozirate. Prehrana za skidanje kila nakon poroda ne razlikuje se mnogo od ostalih programa za skidanje kila generalno. Prehranu prilagodite tako da je puno povrća, bijelog mesa, raznovrsnih namirnica. Osigurajte da ne uključuje čipseve i grickalice, sokove ili alkohol. Uz prave namirnice i izgjegavanje onih štetnih, rezultati će biti vidljivi već nakon mjesec dana uzevši u obzir da uz pravilnu prehranu ste i fizički aktivni.

Skidanje kila nakon poroda – kako pronaći vrijeme?

Skidanje kila uvijek je proces koji zahtjeva Vašu pažnju i Vaše vrijeme. Majke nisu poznate po tome da imaju pregršt vremena pa nije lako odgovoriti na ovo pitanje. Ipak, skidanje kila nakon poroda u planu je mnogim ženama. Naći vremena za sebe u ovoj situaciji nije lako. Ne vrijedi to samo za skidanje kila nakon poroda. Isto vrijedi i za društveni život majke ili neke hobije kojim bi se htjela opet baviti. Ipak, najbolje ćete biti disciplinirani uz osobnog trenera. Imati dodatnu osobu koja Vas vodi kroz proces skidanja kila nakon poroda uvelike će Vam olakšati brigu. Premda imate malo vremena na raspolaganju, uz osobnog trenera osjećat ćete veću obvezu prema programu i lakše će biti stići sve odraditi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko