Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Salata za dijetu

Salata za dijetu

Salata za dijetu kao polazišna točka za mršavljenje

Svakodnevno smo sa svih strana izloženi primjerima ljepote i poželjnog izgleda tijela, bilo da gledamo TV, surfamo internetom ili prelistavamo neke časopise. Takva izloženost često i nas same potakne ili probudi želju za promjenom izgleda našeg tijela, bilo da je riječ o tome da se izgubi koji kilogram viška ili da se tijelo utegne. Kako je mnogima strogi režim tjelovježbe, hodanja u teretanu i slično poprilično mrska ideja, prva stvar koja im pada na pamet je promjena hrane koju konzumiraju. Dijete su mnogima također mrske pa traže načine na koje je moguće izgubiti pokoji kilogram, a da to ujedno bude ukusno jelo za koje je poželjno da je moguće brzo i lako pripremiti. Salata za dijetu stoga je izvrsna kombinacija jer je odličan spoj brzog i ukusnog. Salata za dijetu ne samo da je zdrava, već može biti itekako zasitna i jednostavna za napraviti najčešće uz svega par namirnica koje se lako nabavljaju.

Salata za dijetu zasitno je jelo

Salata za dijetu odličan je način ukoliko se želite riješiti pokojeg kilograma jer ne zahtijeva previše pripreme, kao ni neke specijalne ili skupe sastojke. Salata za dijetu vrlo se lako može pripremiti i unaprijed te se može nositi i na posao ili slična mjesta ukoliko je to potrebno. Jednostavnost jela i njena hranjivost odlika su ovog jela, a dodatne bodove joj daju i to što je itekako zdrava za konzumaciju, a često su i vrlo zasitne. Proteinske salate popularan su odabir jer osim što potiču mršavljenje, tijelu će dati većinu potrebnih sastojaka kako bi nastavilo pravilno funkcionirati. Takve salate i dalje će biti s niskim udjelom kalorija, no kombiniranje visokoproteinskih namirnica pomoći će ubrzati sagorijevanje viška masnoća. Od klasičnih se salata razlikuju u tome da iziskuju koju minutu više za pripremu jer je potrebno skuhati ili na naglo ispeći poneki komad mesa kao što je piletina ili neki komad ribe.

Salata za dijetu prilagođava se pojedincu

Kada je u pitanju salata za dijetu, poželjno je održavati je koliko je god moguće jednostavnom jer dodaci u vidu vrhnja, raznih dressinga i slično mogu pridonijeti dodatnih kalorija, a da toga nismo ni svijesni. Najčešće osnove salata za dijetu su ugljikohidrati poput kvinoje ili slatkog krumpira u koje se dodaje razno voće i povrće te proteini. Piletina, najčešće pileća prsa, obično se kuha ili preprži na naglo na malo ulja i nareže se na sitne komade te se doda u salatu. Tunjevina je također vrlo popularan izbor proteina za salate koja u kombinaciji s ljetnim povrćem bude poprilično ukusan obrok. Kombinacije za salatu zbilja mogu biti razne, a svatko je u mogućnosti prilagoditi salatu svojim preferencama. Granica zbilja nema dokle god se pazi da se u salate ne dodaju nepotrebni dodatci zbog čega bi salate moglo postati visokokaloriče te usporiti proces sagorijevanja masnoća zbog čega proces mršavljenja može stagnirati.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko