Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Proteinski shake

Proteinski shake

Što mi je sve potrebno za proteinski shake?

Sada već i ptice na grani znaju onaj poznat stereotip da svaki napucani muškarac uvijek pije nekakav shake nakon treninga. Uvijek ih vidimo kako nakon treninga u teretani posežu za svojih shakerom i nabrzaka popiju svoje proteine. Zašto to rade? Zašto jako puno muškaraca i žena u sportu koriste proteinske suplemente u svojoj prehrani. Nije li priroda dala dovoljno izvora proteina? U principu točan odgovor na ovo pitanje bilo bi: “Ne, nije dala! ” Prema podatcima WHO-a, dnevni unosp proteina za jednog muškarca od 80 kg je puno veći nego što naša uobičajena prehrana nudi. Da biste ispratili WHO, dnevno biste trebali pojesti do 8 jaja. Da biste izbjegli konstantno pripremanje omleta i slično, postoji i proteinski shake koji će nadomjestiti neke od tih proteina da ne biste konstatno kuhali jaja ili pekli piletinu. Proteinski shake radi se uz suplement whey koji je bogati izvor proteina. Uz suplemente moći ćete složiti jednostavne shakeove koji su zdravi, ali i ukusni.

Proteinski shake spremajte lako i bez komplikacija!

Proteinski shake radi se na bazi vode ili mlijeka, ovisno o Vašoj dijeti i planu prehrane. Osnovni proteinski shake bez ikakvih dodataka radi se od vode i proteinskog praha (suplementa). Ubacite mjericu proteina u shaker, dodajte 3 dl vode i dobro promiješajte. Kada pijete proteine s vodom, onda se oni najbrže apsorbiraju u krv. Kada ih pijete uz mlijeko, postoje dodatni procesi u tijelu koji se moraju odviti da bi se ti proteini doveli do krvi. Zato je kombinacija s vodom najbolja neposredno nakon treninga, a uz mlijeko u ostalim slučajevima. Ukoliko pijete s mlijekom shake, unosite nešto više kalorija, no nedovoljno puno da bi činilo neku bitnu razliku. Naravno da osim suplementa i tekućine u shake mogu ili različite druge stvari poput smrznutog voća i slično. Naravno, suplementi također dolaze u raznim okusima tako da iskombinirajte što Vam najviše odgovara (suplement s okusom čokolade + smrznuto šumsko voće je dobar start).

Proteinski shake je obrok sam po sebi.

Proteinski shake uz dodatak voća i ostalog pravi je obrok sam po sebi. Sadrži dovoljnu količinu proteina, kao što je i dovoljno zasitan da nakon njega nećete biti gladni. Proteinski shake neka postane dio Vašeg dnevnog jelovnika. Naravno, ukoliko u danu unesete brdo proteina na druge načine, preskočite shake za taj dan i ostavite za neki drugi. Ukoliko cijeli dan niste pojeli ništa proteinsko, onda napravite shake s dva puta više praha kako biste nadomjestili proteinski unos. U svakom slučaju ukoliko planirate raditi na svojoj mišićnoj masi ili na gubljenju kila, suplementi su svakako nešto što trebate razmotriti. Uz njih će Vaš progres biti znatno brži, a uz dovoljnu količinu proteina brzo ćete vidjeti i promjene na svom tijelu. Ukoliko ste se odlučili raditi na mišićnoj masi, proteinski suplementi su jedino rješenje za najbrže postizanje takvog cilja. Dakle, koristite shake da upotpunite prehranu i ubrzate Vaš progres u fitness zadatku.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko