Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Proteinski doručak

Proteinski doručak

Kako spraviti proteinski doručak?

Uzmimo ovakvu situaciju: počeli ste vježbati. Odlučili ste uvesti u život nove i zdravije odluke. Upisali ste teretanu, odradili ste dobar trening. Naravno, svaki dobar program za vježbanje radi gubitka ili dobijanje mase uključuje i dobru i adekvatnu prehranu. Kad je u pitanju program za podizanje mase, ali i kada je u pitanju program za gubljenje kila, proteinski doručak je nešto što je dobro za Vas. Što je proteinski doručak točno? Pričamo o obrocima koji su bogati proteinima i koji su dobar izbor za one koji vježbaju s nekim ciljem promjene na svom tijelu. Proteini su vrlo važni našem organizmu: premda se mogu koristiti kao izvor energije, naše tijelo za to radije bira ugljikohidrate, a proteine ostavlja za funkciju koju samo oni mogu ispuniti – izgradnja tkiva. Kad kažemo tkivo, mislimo na bilokoje tkivo, a pogotovo ono mišićno. Unošenjem veće količine proteina u tijelo lakše ćemo doći do većih mišića i gubljenja sala.

Kako treba izgledati jedan proteinski doručak?

Primjer jednog pravog proteinskog doručka uključuje naravno namirnicu bogatu proteinom, no isto tako i ostale namirnice koje možda nisu proteinske. Proteinski doručak je primjerice 3 jaja na oko uz neko svježe povrće. Možete napraviti i omlet sa šunkom i malo sira. Dodajte takvom obroku svježu papriku ili paradajz i imate pravi proteinski doručak. Osim toga, ukoliko volite u jaja umakati kruh, nije najveći grijeh na svijetu uzeti i malo kruha uz takav obrok. Potrudite se da to nije klasičan bijeli kruh s puno aditiva, već neki malo posebniji, a isto tako ukoliko pazite na količinu, taj kruh je zapravo dobar za Vas, a ne loš. Kruh će Vam radi svog škrobnog sastava dati dovoljno energije za početak dana. Kao što smo već rekli, proteini će se koristiti za izgradnju mišića, a ugljikohidrati za energiju. Premda želite izgubiti možda neki višak masti, mala šnita kruha uz proteinski obrok neće nikako škoditi.

Što još može biti Vaš proteinski doručak?

Kako je proteinski doručak onaj koji ima neku namirnicu bogatu proteinima, tako i Vi sami već možete zaključiti što bi još mogao biti proteinski doručak. Možete si pripremiti salatu od tune. U tom obroku imate tunu kao izvor proteina, a salatu kao dodatak od kojeg se nikako nećete udebljati. Salate nisu jedini izbor, kao što to nije ni tuna. Oni koji vole stalno kuhati mogu ujutro i ispeći bijelo pileće meso na naglo te to pojesti uz neko povrće ili salatu. Mnogi biraju zobene pahuljice uz jogurt, a tome dodaju još i neku voćku. Ukoliko Vam se ne kuha, proteinski shakeovi su odlično i brzo rješenje za svakoga tko nema vremena stalno boraviti u kuhinji. Dodajte u 3 dl mlijeka blendano povrće, kao i proteinski prah i to popijte. Za čas ste si pripremili vrlo ukusan i zdrav obrok koji Vas nije tražio da se ustanete ranije ujutro da ga pripremite. Kombinirajte svoje recepte po ovoj formuli i začas ćete se dosjetiti još recepata za doručak!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko