Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Proteini za masu

Proteini za masu

Što su proteini za masu? Kako proteini pomažu u izgradnji mase?

Proteini su glavni makronutrijent koji je potreban našem tijelu da bi izgradio tkivo. Dok se ugljikohidrati i masti u našem tijelo koriste da bismo dobili energiju, proteini imaju drugu svrhu te grade naše mišiće i ostala tkiva. Onaj tko želi poraditi na svojoj mišićnoj masi, zna da su proteini glavni materijal koji im je potreban da bi postigli svoj cilj. Proteini za masu se u prirodi nalaze u mesu, jajima, ribi, ali i u leći, kvinoji, kikirikiju i u još puno drugih namirnica. Da bismo se lijepo izgradili i živjeli zdrav načinom života, naravno da proteini nisu jedina stvar koju treba jesti. Za najbolje rezultate treba imati raznovrsnu i cjelovitu prehranu, a tu spadaju proteini za masu, ali i vitamini, minerali, masti i ugljikohidrati. Zato u svoju prehranu ukompnirajte zdrave obroke koje sami spremate i usputno naučite puno o kuhanju, namirnicama, gastronomiji i nutricionizmu. Naravno, ukoliko je plan izgraditi mišićnu masu, potrebno je i vježbati.

Proteini za masu su osnova izgradnje našeg organizma, no koja je uloga treninga?

Naravno, da biste postigli nekakve rezultate, ne može sve samo stati na prehrani. Uz fizičku aktivnost puno brže postižemo te rezultate, a kad je u pitanju dobijanje mišićne mase, onda je teretana možda najbolji izbor! U teretani ćete dobiti takav trening koji će najviše potaknuti mišiće na rast, najviše je to zato što u teretani ciljano vježbate određene mišićne skupine. Proteini za masu bit će vrlo korisni nakon treninga, no znajte da trebate jesti proteine i u danima kada ne vježbate. Naše tijelo radi kroz cijeli dan i cijelu noć stoga pazite kako se hranite kroz cijeli period. Proteini za masu bit će najkorisniji kada i vježbate. Ukoliko trebate nabaviti svoje proteine, takvi suplementi neće Vas koštati bogatstva! Vrlo su cjenovno pristupačni, a znajte da s jednim pakiranjem koje košta otprilike 200-300 kuna ćete biti pokriveni za idućih 2 mjeseca. Prehranu kombinirajte sa poštenim treningom kako biste ostvarili najbrže rezultate.

Proteini za masu omogućit će najbrži rast mišića!

Proteini za masu zaista jesu odličan suplement ukoliko nam je cilj povećati mišićnu masu. Neki govore o tome kako treba jesti samo prirodne proteine, a izbjegavaju sve industrijsko. Ipak, danas je teško u sastavu naše hrane unijeti dovoljno proteina koliko nam treba kada uz takvu prehranu i treniramo. Suplementi su koristan način da biste unijeli dovoljno proteina u danu i upotpunili svoj novi program za dobijanje mišića. Proteini za masu su vrlo pristupačni, a možete ih pronaći u specijaliziranim trgovinama ili putem webshopova. Oni će također pomoći u razgradnji masti kod onih koji žele izgubiti na težini. Zapamtite: proteini imaju puno manju energetsku vrijednost od ugljikohidrata i koriste se za druge stvari u tijelu (izgradnja tkiva), a ne kao izvor energije. Ukoliko planirate povećati svoju mišićnu masu, naše mišljenje je da su ovakvi suplementi gotovo pa obavezni! Uz njih je progres puno brži, lakše ćete osigurati dovoljan unos proteina u danu i imat ćete vrlo dostupne obroke u 5 minuta.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko