Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Prehrana za masu

Prehrana za masu

Prehrana za masu uključuje kalorijski suficit!

Često govorimo o dijetama i načinima za gubitak dodatnih kilograma i sala i svega drugoga. Ipak, što je s onima na drugoj strani spektra? Muškarci i žene koji su vrlo vitke građe i htjeli bi nabiti mišićnu masu radi upotpunjenijeg izgleda. Prehrana za masu uključuje kalorijski suficit i takve prehrane navode one koji žele promjenu da jedu više. To nikako ne znači da je prehrana za masu čisto prežderavanje. Ukoliko želimo izgraditi mišiće i dobiti neki oblik tih mišića, oni moraju dobijati potrebne makronutrijente. Tu se naravno misli na proteine. Prehrana ovakvog tipa mora uključivati veliki unos proteina na dnevnoj bazi. Proteini su ključan faktor u prehrani svakoga tko želi izgraditi mišićnu masu. Proteine odnosno bjelančevine ćemo pronaći u mesu,,jajima i ribi, no isto tako postoje različiti suplementi koji će nam pomoći da ispoštujemo normu. Prehrana naravno nije jedini dio izgradnje mase, za tako nešto bitna je jako i tjelovježba.

Prehrana za masu svakako uključuje i tjelovježbu.

Prehrana za masu mora uključivati tjelovježbu, najbolje onu s otporom. Za takve stvari najbolje se obratiti stručnjacima poput trenera u teretani koji jako dobro poznaju sve tehnike i sve vježbe koje su nam potrebne za izgradnju mase. Uz tjelovježbu ćete najbolje upogoniti proteine koje pripisuje prehrana za masu. U teretani ćete se upoznati s različitim vježbama koje će Vam pomoći na putu da se izgradite. Ukoliko upitate bilokoga tko se razumije u lifting, reći će Vam da je prehrana pola posla. Zato je Vaša prehrana u tom trenu ispunjena jelima radi kojih ćete pojesti više proteina. Izgradite masu lako uz dobru prehranu i redovit trening. Ukoliko se ne planirate natjecati u bodibildingu, onda je recept vrlo jednostavan: unosite više proteina kroz kalorijski suficit, a ostatak neka budu zdravi obroci. Također dodatne kalorije možete dopuniti s čokoladnim mlijekom ili nekim drugim kaloričnijim proizvodom. Ukoliko planirate poraditi na masi, svakako se konzultirajte i s nekim stručnjakom.

Prehrana za masu mora biti kontinuirana.

Ukoliko ste vitke i mršave građe te Vam je vrlo teško dobiti kile i mišiće, potrebno je kontinuirano održavati neki oblik zdrave prehrane i kalorijski suficit. Morate biti svjesni da ne možete preko noći uspjeti u ovom naumu. Prehrana za masu može Vam varirati od mjeseca do mjesec, a isto tako dobro znamo da ljeti jedemo manje nego zimi, da manje jedemo kada smo bolesni ili kada imamo puno obaveza. Prehrana za masu ne mora se u svakoj minuti ispoštovati do maksimuma. Cilj je držati se prehrane što više, to je jasno. Ipak, ukoliko imate par dana gdje niste uspjeli dovoljno jesti, gdje niste trenirali i slično, nemojte to shvatiti kao grešku, već kao dio cijelog procesa. Kao što se ne može ni smršavjeti preko noći, ne može se ni izgraditi mišićna masa. Za tako nešto potrebno je puno truda i dediciranost kroz duži vremenski period. Zato ukoliko želite krenuti raditi na masi, samo upišite teretanu i postepeno se informirajte.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko