Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Prehrana po krvnim grupama

Prehrana po krvnim grupama

Prehrana po krvnim grupama – najbolja prehrana za svaku krvnu grupu

Ideja iza prehrane po krvnim grupama je da svaki pojedinac se hrani prema prehrani koja je prilagođena prema njihovoj krvnoj grupi. Prehrana po krvnim grupama se bazira na teoriji koja tvrdi da lektin (varijanta proteina) će u osobama koje imaju različite krvne grupe drugačije   reagirati te da može štetno djelovati na zdravlje. U cilju da se pomogne osobama da izbjegnu nekompatibilne lektine za njihovu krvnu grupu, osmišljena je lista namirnica za svaku krvnu grupu na  kojemu su navedene namirnice koje se preporučuju te i one koje bi se trebale izbjeći. Namirnice su raspoređene u 3 različite kategorije: preporučljivo, neutralno i one koje se trebaju izbjeći.

Prehrana po krvnim grupama – 4 vrste prehrane za 4 krvne grupe

U prehrani po krvnim grupama, namirnice se dijele u 16 različitih kategorija, a to su plodovi mora, meso i perad, ulja i masti, mlijeko i jaja, grah i mahunarke, orašasti plodovi i sjemenke, kruh i pekarski proizvodi, žitarice, tjestenina, voće, povrće, začini, mirodije i miješani napici, sokovi, biljni čajevi. Prehrana po krvnim grupama se dijeli  u 4 kategorije za svaku krvnu grupu. Za osobe krvne grupe 0 prehrana bi se trebala sastojati od mesa, riba i od povrća. Dozvoljeno vam je konzumirati i sve vrste voća, kupusnjača i mahunarki, no trebali bi izbjegavati mlijeko i mliječne proizvode, kruh i tjesteninu te kukuruz, kupus i prokulice.  Za osobe koje su krvne grupe A se preporuča da više konzumirate namirnice biljnog podrijetla kao što su povrće, bobičasto voće, grah, soju i cjelovite žitarice. Možete slobodno jesti perad i fermentirane mliječne proizvode, no trebali bi eliminirati sve mesne proizvode, paprike i rajčice, tropsko voće, citruse te punomasne mliječne proizvode. Za osobe koje spadaju u krvnu grupu B omogućena im je najveća prehrambena raznolikost, no morali bi skroz izbaciti iz prehrane morske plodove, slaninu, šunku i piletinu. Za osobe krvne grupe AB mogu slobodno jesti puretinu, janjetinu, jaja, tofu, mliječne proizvode te šljive i trešnje, no trebali bi izbjegavati dimljena mesa te ograničiti unos govedine, tropskog voća, banana, naranči te kukuruza i pšenice.

Prehrana po krvnim grupama – prilagođeno za svakoga

Prehrana po krvnim grupama je ideja prehrane prema kojoj bi ljudi trebali planirati svoju prehranu prilagođenoj svojoj prehrani. Za svaku krvnu grupu dodijeljena je posebna lista na kojemu se navode namirnice koje se mogu konzumirati i one koje bi se trebale izbjegavati. Lista namirnica se može prilagoditi za pomoć u gubitku viška kilograma te za tretiranju različitih bolesti kod pojedinca.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko