Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Pravilni čučnjevi

Pravilni čučnjevi

Zašto su pravilni čučnjevi tako zahtjevni za napraviti?

Oni koji vježbaju znaju da je izvesti pravilan čučanj više od trivijalnog zadatka. Drži leđa u dobroj poziciji, pazi na stopala, pazi na koljena, na sve pazi! Pravilni čučnjevi obično se izvode tek uz pomoć trenera, a većina ljudi koji misle da ga rade dobro, zapravo ga ne rade dobro. Čučanj je jedan od osnovnih pokreta u fitnessu i pomaže nam u oblikovanju cijelog donjeg dijela tijela. Podiže snagu i eksplozivnost u nogama, a i Vama može itekako koristiti. Čučnjevi će također očuvati Vaše zglobove. Pravilni čučnjevi rade se tako da stanemo u lagani raskoračni stav te se spustimo u čučanj koliko tijelo dozvoljava. Ukoliko nam leđa nisu ravna, ne radimo ispravan čučanj. Leđa moraju biti ravna tokom izvedbe vježbe, a ne da se pogrbimo. Isto tako, moramo misliti i na prsa te tehnički njih pritiskati prema podu. Isto tako, bitno je ostati punom nogom na tlu, a ne da nam bježe pete u zrak.

Pravilni čučnjevi sastavni su dio svakog treninga za noge.

Čučanj nije samo ta osnovna vježba koju smo opisali ovdje gore. Čučanj se može izvoditi i u drugim vježbama. U HIIT treninzima (high intensity interval training) uvijek radite čučnjeve: bili oni u obliku marinaca, skijaškog skoka ili u nekom drugom obliku. Kada radite mrtvo dizanje u teretani, tehnički izvodite vrstu čučnja, a svakako nije mrtvo dizanje jedina takva vježba. Pravilni čučnjevi se uče s razlogom i to je jedna od zahtjevnijih vježbi u fitnessu. Premda može izgledati vrlo bazično, čučanj je pomno kontroliran pokret za kojeg će svatko trebati vremena da ga u kompletu savlada. Pravilni čučnjevi omogućit će Vam pravi trening za noge i gluteus te će Vam također dati veliki osjećaj zadovoljstva u kombinaciji sa iscprljenošću. Zašto? Zato što je to vježba za noge, a kada vježbamo noge onda se osjećamo najumorniji jer se radi o najvećoj skupini mišića za koje treba više energije i napora. Odradite svoj čučanj već idući put na treningu i pazite u izvedbi.

Pravilni čučnjevi i kako ih napraviti?

Naš prvi savjet vezan uz čučnjeve je taj da pitate nekog trenera koji Vas može pogledati kako izvodite čučanj. Svatko tko radi čučanj neispravno opet ga radi na svoj način stoga ovaj članak ne može biti jedino mjesto gdje učite raditi čučanj. Pravilni čučnjevi kreću od laganog spuštanja prema dolje, uz savijanje koljena, no ravnih leđa i s petama na podu. Neki će moći izvesti vrlo dubok čučanj, ostali će stati tek na početku. Moći ćete bolje izvoditi te vježbe s vremenom i iskustvom. Ukoliko nemate trenera, pravilni čučnjevi mogu se raditi tako da imate ogledalo. Stanite u profil te izvodite čučanj. Paralelno se gledajte u ogledalo da vidite kako izgledate tokom vježbe. Obratite posebnu pozornost na leđa. Ukoliko osjetite nekakvu bol u bilokojem dijelu vježbe, vjerojatno radite nešto krivo stoga stanite i potražite konkretan savjet. Čučnjevi mogu izgledati vrlo jednostavno, no da biste odradili pravi čučanj, potrebno je iskustvo i vrijeme.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko