Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Potrošnja kalorija po aktivnostima

Potrošnja kalorija po aktivnostima

Kako se računa potrošnja kalorija po aktivnostima

Postoji niz aktivnosti kojima sagorijevate kalorije. Da biste točno znali koliko dnevno sagorijevate kalorija ili kolika vam je ukupna potrošnja energije, morate znati bazalnu brzinu metabolizma, termički učinak hrane koju jedete i opću razinu aktivnosti. Tjelovježba je četvrti faktor kojim najviše sagorijevate kalorije.

Bez obzira da li pokušavate smršavjeti ili jednostavno želite znati koliko potrošite kalorija dnevno, važno je da znate kako se računa potrošnja kalorija po aktivnostima. Naime, potrošnja kalorija po aktivnostima se računa uz pomoć jednostavnog kalkulatora. U njega morate unijeti par parametara i to aktivnost kojom ste se bavili, koliko ste dugo radili tu aktivnost i morate unijeti svoju težinu.

Vaš rezultat će ovisiti ponajviše o aktivnosti koju ste unijeli u kalkulator. Naime, opće je poznata stvar da fizičko vježbanje troši najviše kalorija. Ovaj kalkulator možete pronaći na internetu i njegovo korištenje je potpuno besplatno. Jedne od aktivnosti prilikom kojih osoba potroši da najviše kalorija su plivanje i biciklizam.

Potrošnja kalorija po aktivnostima u teretani

Teretana je izvrsno mjesto na kojem se može potrošiti velika količina kalorija u kratkom vremenu. Ukoliko želite znati kolika je potrošnja kalorija po aktivnostima u teretani, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Radi lakše analize za primjer će se uzeti osoba čija kilaža iznosi 84 kilograma.

Prije svega trebate znati da potrošnja kalorija po aktivnostima u teretani jako varira i važno je da odaberete one aktivnosti koje su u skladu sa vašim ciljevima vezanim za potrošnju kalorija. U nastavku teksta ćemo vam navesti nekoliko vježbi i koliko kalorija potroši osoba težine 84 kilograma dok izvodi navedene vježbe. Prilikom podizanja utega osoba od 84 kilograma u prosjeku potroši 120 kalorija.

Zanimljivo je da ta ista osoba tijekom istezanja potroši više kalorija, naime, tijekom istezanja osoba od 84 kilograma potroši 160 kalorija. Ukoliko je riješ o aerobnom intenzivnom vježbanju onda ta osoba potroši oko 270 kalorija. Ista osoba će potrošiti daleko najviše kalorija tijekom vožnje bicikla i to na jako intenzivni način. Tada je kalorijska potrošnja oko 440 kalorija.

Potrošnja kalorija po aktivnostima u sportu

Za vas koji niste ljubitelji vježbanja u teretani, već više preferirate druge oblike vježbanja, poput timskih ili pojedinačnih sportova, onda pročitajte ovo poglavlje i saznajte kako se kreće potrošnja kalorija po aktivnostima u sportu. Potrošnja kalorija po aktivnostima u sportu uvelike ovisi o tome da li je riječ o pojedinačnom ili timskom obliku sporta.

Od pojedinačnih sportova najviše se kalorija potroši bavljenjem tenisom, trčanjem, vožnjom bicikla, hrvanjem, plivanjem i skijanjem. Kada je riječ o timskim sportovima, onda je potrošnja kalorija najveća u nogometu, rukometu, košarci, vaterpolu, odbojci. Svim navedenim sportovima je zajedničko to da se oni obavljaju u visokom intenzitetu i takav način je zaslužan za najveću potrošnju kalorija.

Na vama je da odaberete sport koji najviše odgovara vašim željama i sposobnostima te da uz pomoć njega počnete trošiti višak kalorija, ako je vaš cilj mršavljenje. S druge strane ako je vaš cilj samo bavljenje sportom, onda je važno da znate koliko vaš sport troši kalorija, kako ne bi došli u kalorijski deficit i počeli gubiti kilograme.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko