Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Pliometrijski trening

Pliometrijski trening

Što je pliometrijski trening i je li takav za mene?

Pliometrijski trening popularizirali su ruski kineziolozi u drugoj polovici 20. stoljeća. To je dakle nova vrsta kineziološkog treninga koja se fokusira na eksplozivnost tijela i mogućnost tijela da nekom drugom predmetu, sebi ili partneru da maksimalno ubrzanje. Vježbe na pliometrijskom treningu fokusiraju se puno na skokove. Skok je najbolji način za postizanje bolje eksplozivnosti donjeg dijela tijela. Kad je u pitanju gornji dio tijela, pliometrijski trening koristi medicinke i pilates lopte kao rekvizite. Ti rekviziti se onda u različitim vježbama bacaju i primaju nazad u ruke. Ovakav trening nije za osobe koje su jako rijetko fizički aktivne, premda nema nikakve rizike po njihovo zdravlje. Više je stvar izvedbe i zamornih vježbi koje će bolje odraditi već pripremljeni vježbači. To ne znači da morate biti profesionalni sportaš da biste vodili takav trening, ali oni koji su više u sportu imat će više koristi od ovog treninga. Početnici se trebaju odlučiti za resistance training, odnosno trening s otporom.

Pliometrijski trening uključuje puno skokova i daje odlične rezultate na više razina!

Ovakav trening nije koristan samo onima koji ga rade da bi povećali svoje fizičke vještine. Također se pliometrijski trening propisuje od strane fizioterapeuta nakon sportskih ozljeda. Ovakav tip treninga može sportašima biti sportska rehabilitacija, a o pliometrijskom treningu se sve više govori u ovome tonu. Inače je pliometrijski trening bio poznat i prije 60-ih, no drukčija metodologija kod ruskih kineziologa napokon je dokazala važnost ovog treninga. Ukoliko Vas zanima ovakav trening i htjeli biste radite probati to nego HIIT ili resistance training, nemojte misliti da to nije za Vas. Premda će Vam biti teže ako ste početnik, uz ovaj trening razvit ćete sve potrebne vještine te dovesti svoju kondiciju u potrebno stanje. Ukoliko Vas zanima gubitak tjelesne mase ili dobivanje mišićne mase, ovakav trening i dalje može biti Vaš izbor. Pliometrijski treninzi su zabavni, vježbe su zamorne ali zanimljive i moći ćete probati nešto drugo što ne uključuje sprave u teretani.

Pliometrijski trening može biti Vaš novi hobi!

Pliometrijski trening je zabavan način za potrošiti energiju, a trening možete raditi u grupama. Ono što je još potrebno dodati jest da je u ovakvom treningu bitno što bolje ponavljati vježbe unutar serije. Dakle, svaka amortizacija u skokovima treba biti što kraća, a kontrakcije brze. Tako se postiže jača eksplozivnost naših mišića i njihova vještina koja se tiče pliometrije. Pliometrijski trening u HRvatskoj možete raditi uz stručne osobe koje vode takve programe, ili potražiti grupne treninge u teretana i raznim fitness centrima gdje se provode. Ovo je zabavan način za gubljenje kila i oblikovanje tijela. Ukoliko volite skakati i želite izmoriti svoje ekstremitete do krajnjih granice, odaberite ovakav trening i uživajte. Ukoliko ne, postoje i drugi oblici treninga koji Vam mogu biti zanimljviji. Istražite više o HIIT-u, odnosno high intensity interval trainingu koji se više fokusira na gubljenje masnog tkiva ukoliko Vam je bitnije izgubiti masne naslage. Trening ako radite ikoji, i to je bolje od nule.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko