Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Paleo dijeta

Paleo dijeta

Paleo dijeta –  idealna dijeta za osobe s autoimunom bolešću

Paleo dijeta se bazira na jelovniku koji sadrži namirnice s kojima su se hranili naši preci za vrijeme kamenog doba. Zbog toga razloga mnogi zovu ovu dijetu i dijetom kamenog doba. Glavne namirnice koje čine jelovnik ove dijete su meso, jaja, povrće i orašasti plodovi. Znači na popisu dozvoljenih namirnica nema niti prerađene hrane poput krekera niti hrane koja zahtijeva mnogo tehnologije u svojoj pripremi kao što je kruh. Također, mliječni proizvodi, alkohol, šećer i većina voća su isto tako zabranjeni. Ova dijeta se ne koristi isključivo zbog gubljenje viška kilograma, već više zbog poboljšanja našega zdravlja.

Paleo dijeta – dijeta s malo ugljikohidrata

Prehrana paleo dijeta se bazira najviše na proteinima kao što su meso, riba i jaja, te prirodni, neprerađeni mliječni proizvodi poput maslaca, kozjeg i ovčjeg sira, domaćeg kefira i jogurta. Zdrave masti možete dobiti od avokada, maslinovog ulja, riba oraha i različitih sjemenki. Što se tiče voća i povrća, dopušteno je veći dio povrća i  bobičasto voće, jer većina ostalog voća sadrži visoku razinu fruktoze. Voće i povrće sadrže mnogo antioksidanta, vitamina i minerala te fitonutrijenata za koje je dokazano da smanjuju šansu razvoja brojnih bolesti kao što su dijabetes , rak i neurološki pad. Tokom prakticiranja ove dijete treba izbjegavati šećer, žitarice, procesirane hrane i industrijske namirnice, soju i margarin. Trebati će vam jedno vrijeme dok se priviknite na novu prehranu, stoga idite polaganim tempom kako vaš organizam ne bi doživio preveliki šok. Preporuča se da dobro proučite paleo dijetu prije nego što se na nju odlučite jer isključuje mnoge namirnice, te bi mogli tokom određenog perioda osjetiti da vam nedostaju neki vitamini i minerali, stoga bi bilo dobro da se savjetuje sa svojim liječnikom. Ova paleo dijeta je idealna za osobe koje imaju intoleranciju na gluten. Ako želite smršaviti pomoću paleo dijete, zbog proteina iz većine namirnica učiniti će vas sitima za duži period te ćete moći smršaviti na zdraviji način.

Paleo dijeta – poboljšanje zdravlja i kvalitete života

Paleo dijeta prva i originalna dijeta ljudske vrste. Uz primjenjivanje ove dijete postoji velika mogućnost poboljšanja zdravlja. Tokom prakticiranja paleo dijete možete i poboljšati lipide u krvi, smanjiti boli od autoimune bolesti te čak i izgubiti na težini. U našoj redovnoj prehrani, namirnice koje najviše se sukobljavaju s našim zdravljem su mahunarke, žitarice te mliječni proizvodi. Mnogi nutricionisti smatraju da ako želimo očuvati dobro zdravlje, bi bilo preporučljivo da se vratimo izvornoj prehrani naših predaka.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko