Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Osmosatna dijeta

Osmosatna dijeta

Što je osmosatna dijeta

Osmosatna dijeta uključuje konzumiranje kalorija tijekom razdoblja od 8 sati, a zatim postivanje tijekom 16 sati svaki dan. Tijekom razdoblja od 16 sati, ljudsko bi tijelo trebalo biti usredotočeno na popravak i odmor, umjesto na neprestano probavljanje hrane. Na primjer, ako je vaš kalorijski prostor od 9 do 17 sati, morate jesti samo tijekom tog vremenskog razdoblja. Prostor se može prilagoditi ovisno o rasporedu osobe i može se razlikovati tijekom različitih dana u tjednu. Dijete bi na taj način trebale jesti najmanje 3 dana u tjednu na početku dijete i postupno povećavati prema konačnom cilju od 7 dana u tjednu.

Dijete bi trebali odgoditi doručak do početka prozora s hranom. Na primjer, ako ne možete početi jesti do 10 sati ujutro, preporučuje se da dan započnete šalicom čaja, vode ili kave i napravite neku laganu vježbu prije nego što potrošite kalorije. Grickalice se mogu jesti onoliko često koliko dijeta želi, sve dok se jede u roku od 8 sati prehrane ako je osmosatna dijeta vaša praksa.

Kako se prakticira osmosatna dijeta

Osmosatna dijeta pokazuje dijetu u kojoj odabir zdravije moćne hrane umjesto prerađene i rafinirane hrane može dramatično povećati učinkovitost prehrane i sveukupno dobro zdravlje dijete koje dijeti. Da biste postigli uspjeh u 8-satnoj dijeti, potrebno je samo osam minuta vježbanja kako bi se proces sagorijevanja masti ubrzao.

Sve se svodi na ograničenje kalorija. Ako uspijete pronaći način da kalorije držite dovoljno niskim da rezultiraju gubitkom kilograma, bit ćete uspješni. Imajući samo 8 sati da potrošite hranu, možda ćete moći prevariti tijelo da unese manje kalorija. Ova osmosatna dijeta podsjeća na prije nekoliko godina kada je Oprah govorila o prekidu prehrane u 18 sati kao načinu mršavljenja. Ovo je neko vrijeme postalo popularni prehrambeni trend jer je pomoglo spriječiti kasnonoćno prejedanje i prekomjernu konzumaciju kalorija. Povremeni post pokazao je zdravstvene dobrobiti. Druga je prednost što se ne morate uskratiti. Mnogi od nas prošli su kroz toliko dijeta da se osjećamo nadasve uskraćenima. To je loše za naš dugoročni uspjeh. Moramo naučiti kako se osjećati ugodno donoseći odluke koje nisu toliko zdrave, ali u izvrsnoj umjerenosti i kontroli porcija.

Kada osmosatna dijeta nije dobra

Tvrdi se da vrste hrane nisu previše bitne. Međutim, ne možete očekivati ​​da ćete za svoju prehranu pojesti 1200 kalorija čokolade i osjećati se nevjerojatno. Moramo i dalje jesti uravnoteženi dio voća, povrća, nemasnih proteina, zdravih masti i nekoliko zdravih ugljikohidrata. Autori podržavaju zdravu prehranu s 8-satnom dijetalnom hranom, ali ne žele vas ograničavati. Navečer može biti teško odbiti glad od gladi. Na primjer, ako počnete jesti u 8 ujutro, ne možete jesti ništa nakon 16 sati. Što biste trebali učiniti ako ponovno osjetite glad u 20 sati i ne odete spavati do ponoći? No, istraživanja pokazuju da je doručak najbolji za metabolizam ako se pojede u prvom satu buđenja. Osmosatna dijeta nije prikladna za one s nestabilnim šećerom u krvi. Autori kažu da se dijete morate pridržavati samo 3 dana u tjednu. Ovo mi se čini neobičnim. Zašto ga ne slijediti 6 dana u tjednu? 3 dana je samo oko 43% vremena. Ovo se ne čini previše učinkovitim. Ova osmosatna dijeta nije nova ideja o prehrani. Povremeni post postoji već nekoliko godina, ali do sada još nije stekao popularnost.
Na kraju se čini da se pozitivno i negativno uravnotežuje. Imam osjećaj da će to uspjeti za otprilike polovicu ljudi koji to probaju.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko