Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Najbolji ugljikohidrati

Najbolji ugljikohidrati

Najbolji ugljikohidrati i kako ih prepoznati

Ugljikohidrati su važan dio zdrave prehrane, ali važno je znati da nisu svi stvoreni jednaki. Kako razlikovati „dobre ugljikohidrate“ i „loše ugljikohidrate“? Odgovor je jednostavan – i složen. Ugljikohidrati, koji se često nazivaju samo “ugljikohidratima”, primarni su izvor energije vašeg tijela. Tri glavne vrste ugljikohidrata su šećeri, škrob i vlakna. Nazivaju se “jednostavnim” ili “složenim” na temelju njihove kemijske građe i onoga što vaše tijelo čini s njima. Budući da mnoge namirnice sadrže jednu ili više vrsta ugljikohidrata, može biti nezgodno shvatiti što je zdravo za vas, a što ne i koji su to najbolji ugljikohidrati.

Jednostavni ugljikohidrati sastoje se od lako probavljivih šećera. Neki od tih šećera se javljaju u prirodi, poput onih u voću i mlijeku, dok se rafinirani ili prerađeni šećeri obično dodaju u hranu poput bombona, peciva i sode. Ovi se jednostavni ugljikohidrati brzo apsorbiraju kroz crijeva i mogu uzrokovati skok u razini šećera u krvi i nisu najbolji ugljikohidrati za ljudsko tijelo.

Najbolji ugljikohidrati i gdje pronaći informacije o njima

Sljedeći resursi i alati mogu vam pomoći da razaznate dobre ugljikohidrate od loših. Koji su to najbolji ugljikohidrati? Okrenite se tehnologiji. Pokušajte, točnije, Figwee (dostupan kao Brojač kalorija Figwee u App Storeu i Vizualni dnevnik hrane Figwee na Google Playu; besplatno) za vizualni pristup praćenju hrane. Upišite hranu i odaberite fotografiju koja najviše sliči onome što jedete. Reći će vam sadržaj ugljikohidrata kako biste mogli pratiti.

Nabavite informacije s etiketama namirnica. Posjetite web stranicu USDA kako biste dobili detaljni objašnjenje o tome kako čitati etikete s hranom. Naučite vršiti zamjene. Pogledajte načine na koje možete zamijeniti dobre ugljikohidrate lošima na ovoj web stranici Harvard Health Publishinga. Označi zgodne web stranice i iščitajte koji su najbolji ugljikohidrati. Na primjer, smatrajte ovu stranicu iz NIH-a svojim tajnim oružjem za utvrđivanje veličine posluživanja i sadržaja ugljikohidrata u različitim skupinama hrane, uključujući povrće, voće i proteine. Podignite svoje opće znanje o ugljikohidratima. Ispitajte svoje znanje o ugljikohidratima putem UCSF stranice.

Net najbolji ugljikohidrati

Mrežni ugljikohidrati još su jedan dio razgovora o ugljikohidratima i vaše istraživanje koji su najbolji ugljikohidrati. Net ugljikohidrati odnose se na broj ugljikohidrata u hrani minus vlakna (iako FDA ne regulira ovaj pojam, tako da tu definiciju možda neće koristiti svaka prehrambena tvrtka, a neki mogu oduzeti i šećerne alkohole). Budući da vlakna ne povećavaju značajno tjelesnu razinu šećera u krvi, mogu se izvaditi iz ukupnog broja ugljikohidrata kako bi se odredili neto ugljikohidrati. Na primjer, ako hrana sadrži 10 g ugljikohidrata, uključujući 5 g vlakana, tada sadrži 5 g neto ugljikohidrata.

Praćenje neto ugljikohidrata temelj je nekih planova prehrane s malo ugljikohidrata, kao što je Atkins ili keto dijeta. Ali ako se ne pridržavate te prehrane, vjerojatno nije korisno pratiti to. Ne morate se nužno brinuti hoćete li oduzeti vlakna od ugljikohidrata ako samo slijedite općenito zdravu prehranu. Ipak biste trebali težiti postizanju preporučenog unosa vlakana, koji iznosi 28 g dnevno.

Dno crta: ugljikohidrati nisu loši za vas. Najbolji ugljikohidrati – i jednostavni i složeni – dio su zdrave prehrane. Samo budite razumni prema ugljikohidratima koje odaberete. Preskočite slastice s niskim hranjivim sastojcima, razmotrite razinu šećera i vlakana i usredotočite se na zdrave cjelovite žitarice, voće i povrće kako biste svakodnevno dobivali energiju koju vaše tijelo treba.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko