Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Masna jetra ishrana

Masna jetra ishrana

Masna jetra ishrana, uzroci masne jetre

Uvođenje pravilnih prehrambenih navika i redovita tjelesna aktivnost su prvi koraci u borbi protiv masne jetre. Ovo naravno podrazumijeva izbjegavanje zaslađene i dodatno zaslađene hrane, gaziranih sokova, masne kao i slane i pržene hrane. Kako nastaje masna jetra? Masna jetra nastaje radi neadekvatnog stila života koji mnogi od nas vode. Prekomjerna konzumacija hrane koja je bogata šećerom, mastima, soli dovodi do nastanka masne jetre. Jetra je svakako jedan od važnijih organa u našem tijelu, njena zadaća je vršenje raznih metaboličkih procesa koji pomažu u probavi hrane koju unosimo u sebe. Primjerice, ako u svoje tijelo unosimo više hrane nego je potrebno, dolazi do nakupljanja masnoće, i isto tako u jetrenim stanicama dolazi do nakupljanja masnoće i dolazi do njene smanjene funkcionalnosti. Nastanak masne jetre se često dogodi kod pretilosti, šećerne bolesti i hiperlipidemije. Koji su rizici za nastanak masne jetre? Dob u kojoj se nalazite, kao i razne bolesti koje možete imati. Preveliki unos hrane sa zasićenim masnoćama i prenizak unos vitamina. Tjelesna neaktivnost. Masna jetra ishrana se bazira na uvođenju pravilnih prehrambenih navika i redovitoj tjelesnoj aktivnosti. Ovo podrazumijeva izbjegavanje hrane koja je bogata šećerom, gazirane sokove, masne kao i slane i pržene hrane. Masna jetra ishrana se sastoji od prehrane koja ima manju energijsku vrijednost, dnevni unos od 1300 do 1800 kcal na dan. Naravno ako imate problema s masnom jetrom prvo se posavjetujte sa svojim liječnikom vezano za promjenu prehrane.

Masna jetra ishrana, prehrana

Naveli smo kako je najbolji način za liječenje masne jetre uvođenje pravilne prehrane i redovna tjelesna aktivnost. Masna jetra ishrana će se sastojati od: Dvopeka, crnog kruha ili tosta, integralne tjestenine, palente i griza. Mlijeka koje sadrži 1. 5% m. m, sirutke, kefira, jogurta s probiotikom, svježi i posni sir. Svo meso koje sadrži manje masnoće, krto meso koje se može naći na teletini, peradi, svinjetini i divljači. Plava i bijela riba, jaja koja su tvrdo kuhana. Svježe povrće koje se pravilno termički obrađuje kako bi sačuvalo svoje nutritivne vrijednosti. Voće bez kože, u obliku kompota i kašica. Maslinovo, bučino i sezamovo ulje. Čajevi od bilja koji su umjereno zaslađeni s medom. Hrana koju trebate izbjegavati je sljedeća: Svježi pekarski proizvodi, dizana tijesta, tjesteninu s masnim umacima. Punomasno mlijeko, dimljene sireve, vrhnje s visokim udjelom masnoće. Masnije meso, dimljeno meso, suhomesnate proizvode i paštete. Morske muzgavce poput lignji, dagnji, rakova i školjki. Nepravilno obrađeno povrće s lukom, crvenom paprikom, rajčicom i porilukom. Nezrelo voće, ili slatko voće kao i orašaste plodove poput oraha, badema, lješnjaka. Majonezu. Alkohol i gazirana pića, kao i slatka pića i crni čaj. Konzerviranu hranu. Masna jetra ishrana također ima drugačiju obradu hrane, hrana se treba obrađivati na umjerenoj količini maslinovog, bučinog ili sezamovog ulja. Prženje hrane se nikako ne preporučuje, već se preporučuje kuhanje ili pečenje u foliji kao i priprema jela na lešo. Hranu koju pripremate morate minimalno soliti, i više začiniti sa biljem poput ružmarina, bosiljka, peršina i češnjaka. Dodaci poput senfa, alkoholnog octa, hrena, i čilija bi se trebali izbjegavati jedno vrijeme.

Masna jetra ishrana, preporuke za čišćenje jetre

Jedna od glavnih zadaća jetre je eliminacija štetnih tvari iz našeg organizma, tako da ne čudi činjenica da je za zdravo funkcioniranje jetre potrebna zdravija prehrana. Kako očistiti jetru od štetnih tvari? Iako ovaj proces jetra radi sama od sebe, vi joj naravno možete pomoći. Masna jetra ishrana se sama po sebi sastoji od namirnica koje će pomoći jetri, no evo još neke brze preporuke koje pomažu masnoj jetri: Preporučuje se tjelesna aktivnost od tri puta tjedno po minimalno 45 minuta. Izbjegavajte unos trans masnoća (čips, krekeri, pekarski proizvodi, kolači) i probajte imati ravnomjeran unos zasićenih masnoća, ovo znači da u prehranu uvrstite kvalitetnija ulja i ribu. Povećajte unos prehrambenih vlakana koji se nalaze u integralnim žitaricama, povrću i sjemenkama. Izbjegavajte brzu prehranu u bilo kojem obliku. Sve navedeno su osnovne smjernice koje će vam pomoći da se prilagodite na novi način prehrane. Masna jetra ishrana se sastoji od svakodnevnih namirnica koje mnogi od nas gotovo svakodnevno koriste, jedina razlika je u načinu pripreme.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko