Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

LCHF prehrana

LCHF prehrana

LCHF prehrana – prirodnom prehranom do zdravlja

LCHF prehrana je tokom godina postigla iznimnu popularnost i prihvaćenost u svijetu, pa tako i kod nas. Njen zanimljiv naziv je ustvari skraćenica od engleskog naziva koji u cijelosti glasi Low carb high fat, u prijevodu na hrvatski- niski ugljikohidrati, visoka mast. Glavna okosnica ove prehrane je upravo omjer namirnica i njihovih nutritivnih vrijednosti, prednost se daje prirodnim zdravim mastima koje nalazimo u jajima, orašatim plodovima, avokadu, maslinama i mliječnim proizvodima. U LCHF prehrani se koriste čiste i prirodne namirnice koje potječu iz domaćeg ili iz organskog uzgoja. Osim što se u ovoj vrsti prehrane na veliko se izbjegava unos škroba i šećera, jako je bitno izbjegavati biljna ulja te ostale industrijske prerađevine. LCHF prehrana je poznata kao zdrav i prirodan način prehrane, te se ona bazira na načinu ishrane naših predaka. Upravo zbog toga se iz prehrane izbacuju namirnice koje potječu iz masovnog uzgoja te sve koje su prerađene. S ovakvim načinom ishrane pridonosimo očuvanju našega zdravlja te održavanje optimalne tjelesne težine.

LCHF prehrana – prehrana prema uzoru naših predaka

LCHF prehrana se bazira na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti. Kada spominjemo masti mislimo na zdrave varijante masti. Bitno je izbjegavati umjetne masti jer one mogu više štete nego koristi pridonijeti našem organizmu. Umjetne masti kao što su margarin i biljna ulja sadržavaju umjetne dodatke i razne štetne kemikalije u sebi. Izbjegavanjem umjetnih masti smanjiti ćete rizik upalnih stanja koja mogu dovesti do brojnih kroničnih bolesti. Uz to, izbjegavanjem ugljikohidrata kao što su žitarice ne budete unosili niti gluten, koji je ujedno jedan od najvećih alergena koji uzrokuje mnoge autoimunološke bolesti. U LCHF prehrani se ne jede više bjelančevina, već kalorije koje potječu od ugljikohidrata se nadoknađuju s onima od masnoće.

LCHF prehrana – gubljenje kila i poboljšanje zdravlja

S prelaskom na LCHF prehranu možete poboljšati svoje zdravlje na bolje te pritom izgubiti višak kilograma. Zbog smanjenog unosa šećera u krvi, tijelo počinje trošiti zalihe masti što pridonosi gubljenju kila. Pošto tijelo umjesto šećera troši masnoću kao izvor energije, ne budete učestalo osjećali glad ili želju za hranom. Ujedno kako konzumirate nutritivno bogate namirnice, one će vašemu tijelu dati sve ono potrebno, te na taj način ćete unašati manju količinu hranu koja će vam dati osjećaj sitosti. Tokom prakticiranja LCHF prehrana ne budete morali gladovati, niti brojati kalorije ili vagati hranu. Ovdje se ne radi toliko o količini hrane koliko o samoj namirnici koju konzumirate.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko