Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kupus dijeta

Kupus dijeta

Kupus dijeta – Uvod

Danas se generalno hranimo lošije u prosjeku nego što su se hranili ljudi prije 50-100 godina. Više masnoća unosimo, hrana nam je vrlo dostupna, a pogotovo ona nezdrava, odnosno hrana koju jedemo na štandovima brze hrane i slično. Takav ritam prehrambenih navika doveo je do toga da mnogi imaju problema s viškom kilograma. Ipak, nema svatko vremena za duge konstruktivne dijete pa su u zadnje vrijeme osobito popularne brze dijete koje garantiraju gubitak viška kila u kratko vrijeme. Takve dijete su djelomice upitne i ne zna se koliko su zapravo dobre ili loše za organizam, no daju rezultate. Jedna od tih dijeta je i kupus dijeta koja od Vas očekuje da unosite vrlo malo kalorija, a pošto je glavna namirnica kupus, od tuda dijeti i ime. Popričajmo malo o ovoj dijeti:

Kupus dijeta – Što je dijeta od kupusa?

Kupus dijeta je kratka dijeta koja traje oko sedam dana a garantira Vam skidanje do 7 kilograma (brojke variraju od izvora do izvora). Savršena metoda ako brzo trebate stati u stare traperice ili haljinu, a niste imali vremena isplanirati dugoročnu dijetu. Ova dijeta sastoji se od puno juhe od povrća, odnosno juhe od kupusa koja je niskokalorična i bogata vitaminima. Siromašna je kalorijski pa će Vas brzo ubaciti u kalorijski deficit. Ipak, bitno je savjetovanje s liječnikom prije početka ove dijete. Kupus dijeta navest će Vas da u Vaš organizam unosite samo 1000 kalorija dnevno i tako postignete brzo skidanje kila.

Kupus dijeta – Opasnosti i oprezi

Kod kupus dijete postoje stvari koje morate znati odmah u početku. Prvenstveno morate znati da jedući samo kupus i kupus juhu ne unosite namirnice bogate kalorijama. Znači Vaš organizam može propatiti ukoliko doživljavate fizičke napore poput treninga ili bavljenje sportom. Kupus dijeta nikako nije namjenjena fizičko aktivnim ljudima jer uz tako mali unos kalorija dnevno, trošenje više energije s treningom može dovesti Vaše zdravlje pred rizik. Kalorijski deficit se u klasičnim dijetama postiže tako da jedete raznoliko i bogato, ali pomoću treninga gubite puno energije u jednom danu i tako postižete kalorijski deficit. Kad je kupus dijeta u pitanju, kalorijski deficit je već osiguran pomoću prehrane, a trening u takvim uvjetima prouzrokuje neželjeni stres na Vaš organizam.

Kupus dijeta – Što je juha od kupusa?

Juha od kupusa ima različite recepte no princip je uvijek jednak u konačnici. Na maslinovom ulju podgrijanom nalaganoj vatri dodajte luka i češnjaka. Nakon kratkotrajnog dinstanja dodajte nasjeckane mrkve, paprike i celer. Očistite gljive pa naknadno i njih ubacite unutra. Dodajte nasjeckane rajčice i izrezani kupus. Dodajte vodu i kuhajte dok se kupus ne omekani. Na kraju dodajte začine po želji. Kupus dijeta može početi!
Donosimo vam još jedan recept kako bi kupus dijeta bila malo raznovrsnija:
Zagrijte maslinovo ulje u velikom loncu. Dodajte nasjeckani luk i kuhajte 2-3 minute uz često miješanje. Dodajte češnjak, mljevenu junetinu, sol i papar. Kuhajte na srednje jakoj vatri, lomeći meso drvenom lopaticom dok se ne smrvi u nekih 7-8 minuta. Dodajte konzerviranu rajčicu, kupus, lovorov list, timijan, origano, papriku. Pirjajte 25 minuta, dok kupus ne skuha i omekša. Začinite s još soli i crnog papra. Ovu juhu od kupusa poslužite s kriškom kukuruznog kruha.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko