Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kolitis ishrana

Kolitis ishrana

Što je kolitis ishrana?

Kolitis, ili puni naziv ulcerozni kolitis, je bolest koja se pojavljuje kada nedostaje bitne hranjive tvari u organizmu, odnosno malnutrcija. Kao uzorci ovoj bolesi mogu biti gubitak apetita zbog smanjenog osjeta okusa, bolova ili mučnine, povećani broj stolica zbog čega dolazi do povećanog gubitka dušika te se treba to nadoknaditi s većim unosom bjelančevina, zbog slabe probave hrane odnosno maldigestije, te zbog poremećenog procesa apsorpcije hrane odnosno malapsorpcije. Mnogi se ljudi nakon čitanja ovih uzroka pitaju kako može itko živjeti s ovo bolešću, no postoji vam posebna kolitis ishrana koja može pomoći kod ublažavanje simptoma te im pritom omogućiti lakšu svakodnevnicu. Prema jednom istraživanju, mnogi pacijenti koji su se hranili prema kolitis ishrana planu učestalost recidiva je bila niža za čak 10 posto godišnje. Mnogi liječnici će vam reći da najbolje se može izliječiti ovaj problem sa prilagođenom dijetom, a o čemu ćemo vam više reći u nastavku ovoga članka!

Kakva je kolitis ishrana?

Kod kolitis ishrana dijete, ne postoji samo jedna vrsta prehrane koja se može univerzalno primjeniti na sve oboljele pacijente. Svaki pacijent je zasebno individualna osoba koja ima drugačije simptome te drugačije reagira na određene namirnice. Stoga je kod planiranja plana prehrane najbolje da se savjetuje sa svojim doktorom. Svatko zna najbolje za sebe koje namirnice dobro reagiraju i koje možete dalje konzumirati, a koje imate loše reakcije na njih te ih valja izbaciti iz svoje prehrane. No, postoje vam generalne preporuke kod primjenjivanja kolitis ishrana. Kod oboljelih pacijenata, valja jesti više manjih obroka dnevno, najbolje svaki tri do četiri sata pojedite jedan manji obrok. Bitno je da iz svoje dijete ozbacite svu masnu, prženu i pohanu hranu. Smanjiti unos jednostavnih ugljikohidrata te unos mlijeka, ali zato povećajte unos fermintiranih mliječnih proizvoda. Pokušajte izbjeći što više voće s visokim udjelom šećera, namirnice koje imaju puno vlakna jer to može uzrokovati grčeve, plinove i proljeve. Pijte puno vode, najmanje osam čaša dnevnom, te izbaciti skroz alkohol, gazirana pića, kavu i cigarete.

Kolitis ishrana za upalne bolesti crijeva

Kod kolitis ishrana, valja pripaziti na hranu koju vam može pogoršati vaše stanje, a to su posebice oštri i izraženi začini poput papra, ljute paprike, senf, curry i chilli, te ujedno natrijev glutamat i sorbitol koje često nalazimo u nekim žvakama i bombonima. No, postoji vam hrana koja može čak ublažiti kolitis, a to su vam određeni probiotici i prebiotiic, riba te riblja juha, te sluzave juhe napravljene od žitarica poput riže, zobi, ječma, te vam i čajevi poput kamilice i metvice mogu pomoći kod poboljšanja vašeg stanja. Ujedno su vam dobri za jesti nemasne juhe od mesa, kao i povrtne juhe, nemasno meso, tvrdo kuhana jaja, ribe, svježi sir, jogurti, dvopeki, povrće koje je skuhano, lagana ulja, voćni prirodni sokovi. S pridržavanjem ovih mjera vezano uz kolitis ishrana moći ćete si značajno poboljšati vašu svakodnevnicu, poboljšati si vaše zdrastveno stanje te si olakašati nošenje s ovom bolešću puno više.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko