Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Koliko kalorija treba unositi dnevno

Koliko kalorija treba unositi dnevno

Koliko kalorija treba unositi dnevno ukoliko želim postići kalorijski deficit?

Što je kalorijski deficit? Kako možemo smršaviti uz hranu i treninge? Da bismo ti bolje objasnili kako to sve postići, bitno je da znaš što je kalorijski deficit. U pitanje je stanje tijela kada ono troši više energije tokom dana nego što unese putem obroka. Da bismo to postigli, potrebno je jesti niskokalorične namirnice, a isto tako fizički biti aktivan kako bi se potrošnja energije u određenim danima digla iznad prosjeka. Koliko kalorija treba unositi dnevno ovisi isto tako i o tvom bazalnom metabolizmu. On se mjeri u kalorijama, a označava koliko tvoje tijelo potroši kalorija dnevno kada je u stanju mirovanja. Naravno, kalorije ne trošimo samo kada treniramo, naše tijelo troši energiju kada sjedimo, ležimo, spavamo i bilokada drugo. Koliko kalorija treba unositi dnevno znat ćeš kada izračunaš svoj bazalni metabolizam. Da bi to napravio odnosno napravila, pronađi na internetu kako izračunati svoj bazalni metabolizam. Onda ćemo pričati o dobroj prehrani.

Koliko kalorija treba unositi dnevno i uz koliko obroka?

Prehrana je glavni dio svakog plana za mršavljenje. Ukoliko žemo postići kalorijski deficit, onda je bitno da jedemo stvari koje će to omogućiti. Ukoliko jedemo samo škrobom bogate namirnice poput krumpira, riže, tjestenine, mlinaca i sličnog, teško ćemo postići deficit. No, ukoliko tako nešto zamijenimo povrćem koje je niskokalorično i može se dodavati u svaki obrok, brzo ćemo početi primjećivati razliku. Koliko kalorija treba unositi dnevno nije nešto oko čega ćeš puno brinuti ukoliko ti svaki obrok sadrži neko fino zdravo povrće. Naravno, nije samo do povrća, treba jesti i proteine. Proteini su vrlo važni našem tijelu jer su glavni materijal za izgradnju našeg tkiva, naših mišića, kose, noktiju i još puno toga. Koliko kalorija treba unositi dnevno? To ovisi o bazalnom metabolizmu, tvojim treninzima i načinom kako raspoređuješ obroke. Naš savjet je da svaki obrok ima neki izvor proteina, a oko tih proteina jedite stvari niskokaloričnog indeksa poput povrća.

Koliko kalorija treba unositi dnevno ukoliko planiram dobiti na masi?

Ukoliko je tvoj cilj povećati mišićnu masu, a ne izgubiti kilograme, priča je nešto malo drukčija. Da bi dobio na masi, potrebno je jesti više od bazalnog metabolizma te isto kao i u slučaju gubljenja kila, puno trenirati. Trening svedi na minimum od 3 puta tjedno. Maksimum neka bude 5. Svaki dan trenirati može biti super, ali bilo bi dobro da u 7 dana dva dana ostaviš tijelu na odmor. Više se posveti prehrani. Da bi dobio na masi potrebno je jesti puno proteina. Dakle: svako jutro 3-4 jaja, za ručak meso, za večeru posni sir. To nisu naravno jedine namirnice, ali one su najčešće i svakako ih treba uvrstiti u prehranu. Koliko kalorija treba unositi dnevno ako želim dobiti na masi? U pitanju je nekih 5% iznad bazalnog metabolizma. Ukoliko ideš u teretanu, pitaj za savjete oko prehrane i druge ljude tamo. Svatko od tih pojedinaca zna po par informacija koje su vrlo korisne. Sam dođeš i pitaš: “Koliko kalorija treba unositi dnevno ako..? “

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko