Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Koliko kalorija dnevno

Koliko kalorija dnevno

Koliko kalorija dnevno potroši organizam u stanju mirovanja?

Kada nastojimo izgubiti kile, onda je najbitniji pojam u fitnessu “kalorijski deficit”. Što je kalorijski deficit? To je pojam kojim označujemo kada je tijelo u fazi gdje više gubi energije kroz dan nego što dobiva kroz hranu. To je osnovni uvjet da bismo gubili na težini. Energija se mjeri u kalorijama, a mnogi se zato pitaju: “Koliko kalorija dnevno moram potrošiti da bih počeo mršaviti? ” Odgovor na to pitanje nije jednostavan jer naše tijelo troši energiju ne samo kada se krećemo, već i u stanju mirovanja. Kada u jednom danu ne treniramo, već mirujemo, ono što tijelo tada potroši kao energiju zovemo bazalnim metabolizmom. Bazalni metabolizam možete i sami izračunati – upišite u tražilicu kako izmjeriti svoj bazalni metabolizam te upišite svoju visinu, težinu i dob kako biste približno saznali koliko trošite kalorija dnevno kad se ne krećete. Koliko kalorija dnevno potrošite ukupno definirat će ne samo Vaš bazalni metabolizam, nego i svaka fizička aktivnost.

Koliko kalorija dnevno moram potrošiti da bih postigao/la kalorijski deficit?

Odgovor na ovo pitanje jako ovisi o Vašoj visini, težini, godinama, spolu, bazalnom metabolizmu i još par faktora. Teško je generalizirati ovakve informacije, no možemo Vam pomoći da saznate kako doći do točnih informacija. Da bismo bili u kalorijskom deficitu, potrebno je potrošiti više energije tokom dana nego što unesemo hranom. Ukoliko vježbamo, potrošene kalorije dodaju se na bazalni metabolizam i tada je puno lakše postići kalorijski deficit. Koliko kalorija dnevno potrošite isto tako ovisi i koliko ćete unijeti u sebe hranom. Fokusirajte se na zdrave i niskokalorične obroke bogate povrćem i proteinima, a izbjegavajte masnu i visokokaloričnu hranu poput one brze, masnog mesa, krumpira, kruha, riže i tjestenine. Koliko kalorija dnevno potrošite najbolje možete uvjetovati tako da ste stalno fizički aktivni. Obavite barem 3 treninga tjedno i bit će puno lakše postići kalorijski deficit. Kombinirajte dobre treninge i niskokalorične obroke za maksimalni rezultat. Ukoliko planirate izgraditi mišićnu masu, pojačajte unos proteina.

Koliko kalorija dnevno smijem unijeti?

Ovo su najčešća pitanja koja dobivamo, a ni na ovo ne možemo odgovoriti generički. Ukoliko ste muškarac od 190 cm i 100 kg, onda je baš bazalni metabolizam blizu 3000 kalorija što znači da trebate dnevno jesti manje od toga. Ipak, ukoliko ste žena od 170 cm i 70 kg, brojke su sasvim drukčije. Koliko kalorija dnevno smijete unijeti ovisit će o Vašem bazalnom metabolizmu i o tome koliko često obavljate fizičke aktivnosti. Brojanje kalorija nije uvijek nužno – možete od oka izračunati sve što je potrebno. Ukoliko jedan dan pojedete nešto više od Vašeg bazalnog metabolizma, to nije razlog radi kojeg se trebate osjećati tužno ili neuspješno. Put do boljeg načina života i boljeg izgleda ne može biti takav da svaki dan imate maksimalan učinak. Možda i može ako se time mislite baviti mjesec dana. Ipak, ako želite prave rezultate, provedite ovakav program kroz 6-12 mjeseci i uočit ćete velike pomake. Koliko kalorija dnevno treba jesti, a koliko trenirati saznat ćete još u većoj mjeri jednom kada shvatite kako to sve funkcionira.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko