Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta voće

Keto dijeta voće

Koje voće je dopušteno u keto dijeti – keto dijeta voće

U keto dijeti većina voća je zabranjena zbog fruktoze, no, postoji voće koje možete jesti tijekom keto dijete bez grižnje savjesti? Prije svega tu je limun kao idealno keto voće, njemu uz bok ide grejp i limeta, a i ostali agrumi, ali koristite ih ograničeno. Bobičasto voće (kupina, malina, jagoda, borovnica, šljive ) je dopušteno u razboritim količinama, a, jabuke i kruške ponekad, ograničite se na jednu jabuku, jednu krušku. Avokado koristite za zgušnjavanje miksanog voća, kokos u keto dijeti ima posebno mjesto i rajčica koja je voće, da. I odličan je izbor u keto dijeti. Svo nabrojano voće ima nisku razinu ugljikohidrata.

Koje voće izbjegavati u keto dijeti – keto dijeta voće

Strogo gledano, ne možete jesti većinu voća kad ste na keto ijeti. Voće koje je najukusnije poput breskve ili dinje, većinom je najbogatije ugljikohidratima.  Ali već je navedeno da ne morate biti u potpunosti bez voća na keto dijeti. Proučite spisak dopuštenog voća i istražite razinu ugljkohidrata u voću koje volite, a nije na popisu dopuštenog voća, možda tako proširite taj popis još nekim voćem sa niskim udjelom ugljikohidrata. Ima i u povrću namirnica voćnog okusa, kao što je lubenica, tako ćete uz dopuštene orašaste plodove, razne sjemenke dopušteno voće i povrće ipak prilićno bezbolno odraditi keto dijetu

Voćni keto smoothie – keto dijeta voće

Keto dijeta ograničava unos ugljikohidrata, no to ne znači da se ne mogu iskombinirati smoothiji koji sadrže sastojke sa niskim udjelom ugljikohidrata poput bobičastog voća i punomasnog vrhnja.

Smoothie od jagoda i vrhnja:

1/2 šalice (120 ml) vode

1/2 šalice (110 grama) smrznutih jagoda

1/2 šalice (120 ml) vrhnja

Izmiksajte u blenderu i napravili ste jednu porciju vrlo ukusne voćne poslastice sa 8 grama ugljikohidrata. Sastojci s visokim udjelom masti, poput vrhnja, dodaju bogatstvo i okus keto smoothijima. Sami možete kombinirati svoje recepture od dopuptenih vrsta voća i vaša keto dijeta ide dalje bez prekidanja.

Slafoled od bobičastog voća –  keto dijeta voće

Možete napraviti čak i keto sladoled od dopuštenog keto voća. Za hladnu kremu, zapravo sladoled od šumskog voća (koje se ubraja među voće koje keto dijeta dopušta) različito šumsko voće. Bit će najbolje uzeti napola smrznuto, sir mascarpone i zaslađivač stevia. Paketić zamrznutog bobičastog voća napola odledite, no ne sasvim, želite li lakše napraviti sladoled. Nekoliko bobica odvojite za ukras, a ostatak izmiksajte u pire štapnim mikserom. U smjesu umiješajte mascarpone i steviu, podijelite u porcije (kalupe za sladoled, zdjelice ili čaše) i vratite natrag na led. Možete ukrasiti preostalim voćem prije zamrzavanja. Za par sati ćete jesti ukusan voćni sladoled i i dalje biti na keto dijeti.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko