Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta kikiriki

Keto dijeta kikiriki

Maslac od kikirikija – keto dijeta kikiriki

Oko upotrebe kikirikija u keto dijeti vladaju kontroverzne preporuke i objašnjenja stručnjaka i promotora keto dijete. Iako na sam spomen kikiriki pomislimo na orahe, bademe, sjemenke, kokos, zapravo se trebamo podsjetiti da kikiriki ne pripada keto orašastm plodovima, nego mahunarkama, zabranjenim u keto dijeti. Ako koristite uravnoteženu prehranu koja sadrži mnoge proizvode bogate omega-3, kao što su plava riba, sjemenke lana i sjemenke chia, uporaba male količine kikirikija neće ugroziti ukupni omjer omega-6 i omega-3 u vašoj keto dijeti. Ako baš žudite za maslacem od kikirikija, malu količinu kikiriki maslaca i razrijedite je s kokosovim uljem, sačuvat ćete okus koji volite, a nećete ugroziti dijetu.

Keto čokoladni namaz od kikirikija – keto dijeta kikiriki

Ako poštujete već opisani prijedlog da pomiješate malo kikiriki maslaca sa kokosovim uljem i dodate ostale sastojke prema receptu, keto dijeta dopušta kikiriki maslac kao bazu za ovaj čokoladni namaz.

Ni jednog trenutka ne zaboravite da je ovaj namaz, iako po keto receptu, itekako kaloričan. Nemojte dodati više od jedne žlice maslaca od kikirkija i jedne žlice kokosovog ulja i konzumirajte vrlo male količine.

Recept

Sastojci:

jedna žlica maslaca od kikirikija

jedna žlica kokosovog ulja

1/4 žličice nezaslađenog kakao praha

Zasladite malom količinom stevie. Sjetite se da je 200 –300 puta slađa od šećera, dakle, neka to bude stvarno mala količina

Upute:

 1. Pomiješajte maslac i ulje u staklenci, zatvorite ju i uronite u toplu vodu dok se smjesa ne zagrije
 2. Dodajte kakao prah i steviu
 3. Pustite da se ohladi i koristite kao namaz za drugu keto hranu

Kikiriki na zdrav način – keto dijeta kikiriki

Kreativni ljudi su smislili zdrave načine da uvrste zabranjeni kikiriki u keto dijetu. Ima više načina za pripremu zdravih verzija kikirikija. Ako odlučite jesti kikiriki dok ste na keto dijeti, evo nekoliko načina za ublažavanje njegovih potencijalno negativnih nuspojava: Kikiriki namočiti, prokuhati ili pržiti. Namakanjem nekih mahunarki može se  smanjiti njihov sadržaj fitinske kiseline za 50%, iako je točna količina te kiseline u kikirikiju nepoznata. Kuhanje, prženje ili drugi načini zagrijavanja kikirikija mogu smanjiti koncentraciju lektina. Osim toga, grubo samljeveni prženi kikiriki olakšava probavu. U svakom slučaju, ako uvrstite kikiriki u svoju keto dijetu, vodite računa o količinama, bez prejedanja.

Kikiriki maslac sa samo dva sastojka – keto dijeta kikiriki

Čini se da zabranjene namirnice potiču kreativnost i domišljatost. Ako kupujete u trgovini maslac od kikirikija, potražite onaj sa samo dva sastojka u njemu: kikiriki i možda sol. Prirodni kikiriki maslac može biti kremast ili zrnast. U takav maslac dodate kokosovo ulje i dobili ste keto maslac od kikirikija i vaša dijeta nije ugrožena. Ugljikohidrati iz ovako razblaženog kikiriki maslaca se brzo razgrađuju u našem probavnom traktu. Ne pretjerujte s količinama, nadomjestite žudnju za kikirikijem drugim orašastim plodovima.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko