Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kardio treninzi

Kardio treninzi

Mogu li kardio treninzi pomoći u gubljenju sala?

Danas se često govori u reklamama i oglasima o vježbanjima koja ne uključuju kardio treninge. Kardio je postao omražen pojam kod vježbača i sportaša jer se radi naravno o iscrpnom treningu koji mnogima ne paše. Ipak, kardio treninzi nisu vrag i nisu nikako loši po Vaše zdravlje. Premda se danas daje prednost treninzima s otporima više nego kardio treninzima, kardio treninzi su itekako dobri za skidanje viška kilograma i za oblikovanje tijela. Kada trčimo, ne rade samo naše noge, radi cijelo tijelo. Na taj način troše se velike rezerve glikogena i rezervnog šećera u tijelu. Oni koji obavljaju kardio treninge tri puta tjedno puno lakše postižu kalorijski deficit koji je najbitniji ukoliko nas zanima gubitak kilograma. Volite li kardio trening? Gušt Vam je trčanje? Ukoliko je odgovor da, super – radite svoj kardio trening i zaboravite na sve komentare koji govore kako je to loš izbor za vježbanje. Kardio je samo jedan od načina za tjelovježbu.

Kardio treninzi dobri su u prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

Ono što kardio treninzi rade najbolje isto je što možemo pronaći i kod HIIT treninga o kojima smo već pričali. Kardio treninzi su treninzi visokog intenziteta i pomažu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Osobe koje redovito trče imaju uravnotežen rad srca, imaju niži rizik od razvijanja raka krvožilnog sustava, ali i pluća i sličnog. Kardio je nešto što se može raditi za zdravlje, ali možete odraditi takav trening i radi postizanja drugih ciljeva. Ukoliko želite skinuti koju kilu pred ljeto, kardio trening je idealan način da to brzo postignete. Kako odraditi ovakav trening samostalno? Jednostavno izađite van na svjež zrak i počnite s trčanjem u prirodi. Niste za outdoors trčanje? Trening možete obaviti i na traci za trčanje. Ono što je jedino bitno kod ovakvih treninga i ono na što treba pripaziti su zglobovi koji mogu nastradati od puno trčanja i takvog kretanja. Ukoliko ne osjećate bolove u zglobovima, onda je sve u redu.

Kardio treninzi su zdrava i dobra navika!

Kardio treninzi pomažu nam ne samo u prevenciji srčanih bolesti, oni pomažu i u cjelokupnom radu našeg organizma, pomažu kod skidanja kila i čine nas spretnijima, aktivnijima, ali i bolje raspoloženima. Nije uzalud ona stara poslovica: “U zdravom tijelu, zdrav duh! ” Kardio treninzi dat će Vam više energije i moći ćete obaviti više stvari u jednom danu. Osim toga, ovo je vrlo jednostavan hobi koji Vas drži fizički aktivnima – ne trebate plaćati teretanu, ne trebaju Vam nikakvi rekviziti. Sve što je potrebno je Vaša volja i par nogu! Ukoliko ste htjeli ovakve treninge, ali posvuda slušate da su loši za zdravlje i za zglobove, nemojte da Vas to obeshrabri. Premda su ovakvi treninzi kod dijela ljudi štetni po njihove zglovobe (a to je druga tema o kojoj možemo napisati cijeli članak), kod većine su potpuno sigurni i dobar izbor za zdravlje. Trčite vani ili unutra, ali znajte da je Vaš hobi sasvim legitiman.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko