Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako smrsati 20 kg

Kako smrsati 20 kg

Kako smršati 20 kg kvalitetno i zdravo?

Ukoliko ste osoba koja ima potrebu smršati, onda ste na pravom mjestu. Smršati nije jednostavno, a oni koji imaju problem s prekomjernim klopanjem ili oni koji nemaju afiniteta prema sportu ne znaju kako doći do željenog cilja. Kako smršati 20 kg? 20 kg nije mala brojka, no kako je moguće izgubiti 5, moguće je izgubiti i 20 kg. Najbitnije je da znate da to ne možete napraviti u mjesec ili dva dana. Kada imamo tako velike ciljeve da ćemo izgubiti 20 kg, potrebno je staviti si male ciljeve između. Dakle, ovaj mjesec izgubiti 5 kg, pa drugi opet 5 kg itd. S malim pobjedama lakše ćete ostati motivirani. Kako smršati 20 kg kvalitetno i zdravo? Mi ne dijelimo savjete koji su dobri kratkoročno, već su to savjeti za dugoročan plan gubljenja kila te plan da se te kile ne vrate! Za svako mršavljenje postoje 2 najbitnija faktora: trening i prehrana.

Kako smršati 20 kg? Uz kakvu prehranu?

Prehrana je možda najbitniji dio svake dijete i programa za gubljenje kilograma. Da bismo izgubili na masi, potrebno je biti u kalorijskom deficitu. To znači da unosimo manje energije putem hrane koju jedemo nego što to naš organizam potroši. Ukoliko jedemo visokokaloričnu hranu, normalno je pretpostaviti da tako nećemo moći gubiti na masi. Svu ekstra energiju koje tijelo dobije od nas, a ne potroši, ono skladišti u tijelu u obliku masnih naslaga. Dakle, Vaš višak kilograma je samo energija koju se treba potrošiti. Kako smršati 20 kg? Za tako nešto nećete morati imati restriktivnu prehranu – dapače, bitno je naučiti se zdravoj hrani u kojoj se može uživati, a onu visokokaloričnu hranu i brzu hranu koju možda volimo ostaviti za neke posebnije prilike. Kako smršati 20 kg? Uz pravilnu prehranu vrlo lako, a isto tako možemo Vam reći da ćete uz takvu prehranu i moći tu i tamo pojesti omiljeni fast food ili omiljenu grickalicu.

Kako smršati 20 kg? Uz prehranu ide i trening!

Dakle, prehrana mora biti usklađena tako da jedemo stvari koje nisu visokokalorične. Povrće Vam je ovdje najbolji prijatelj – gledajte na povrće kao na dodatak na Vaš tanjur kojeg možete jesti neograničeno. Tako ćete se uvijek moći zasititi, a da niste unijeli u sebe ogromne kalorije. Pravi primjer takvog povrća je tikvica koja je u svom sastavu gotovo cijela samo voda. Dodajte takve namirnice u svoj dnevni jelovnik i jesti ćete jednako puno, ali kalorijski će to biti velika razlika. Kako smršati 20 kg? Da biste ubrzali proces u kojem gubite kile radi kalorijskog deficita, bitno je isto tako i vježbati. Tjelovježba potroši velike zalihe energije u našem tijelu i tako je puno lakše biti u kalorijskom deficitu. Čak ćete moći napraviti prostora i za neku malu čokoladicu, a da se to ne vidi. Naravno, najbitnije je biti umjeren – kada smo umjereni u hrani možemo jesti gotovo sve. Samo pazite na unos proteina kojih treba biti i unos ugljikohidrata i masti kojih treba biti manje. Kako smršati 20 kg? Postepeno i kvalitetno! Ne žurite!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko