Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako skinuti kile

Kako skinuti kile

Kako skinuti kile, primjena dijeta

Kako smršaviti je pitanje mnogih od nas, u potrazi za savršenom solucijom prvo pomislimo na razne dijete. Dijete koje obećavaju veliki gubitak kilograma u roku od svega nekoliko tjedana mogu biti privlačne, ali isto tako neučinkovite i štetne za naše zdravlje. Uvijek je lakše ići prečicom nego glavnim putem, tako da popularnost tzv. Brzih dijeta raste, osobito za ljetne mjesece. Brze dijete nude kako i same kažu brzi način kako skinuti kile, ali je mala vjerojatnost da ćete upravo njome ostvariti glavni cilj, a to je smanjenje masnih naslaga. Brze dijete mogu ugroziti vaše zdravlje, restriktivan pristup hrani može dovesti do brojnih zdravstvenih problema i poremećaja u prehrani. Morate biti svjesni da kada si uskraćujete obroke da naš organizam to tumači kao preživljavanje i tako dolazi do promjene rada našeg metabolizma. Gubitak je zagarantiran s dijetama, ali prvenstveno gubitak vode a ne masnih naslaga. Iako kratkoročno izgladnjivanje na što vas mnoge brze dijete tjeraju zvuči u redu, budite svjesni da kada restrikcije po pitanju ograničavanja unosa kalorija i šećera će dovesti do navale za ugljikohidratima kada krenete normalno jesti. Postoje naravno i zdravije dijete koje vam mogu pomoći tako da pravilnom prehranom i tjelovježbom dođete do odgovora kako skinuti kile. Iako dijete same po sebi se nikada ne preporučuju bez tjelovježbe, neke se svakako isplati provoditi ako imate kvalitetan plan prehrane. Glavni put za mršavljenje se upravo sastoji od dobre prehrane i prilagođene tjelovježbe.

Kako skinuti kile, zdravo i efikasno mršavljenje

Kada pričamo o procesu kako skinuti kile moram biti realni, sam proces gubljenja kilaže nije lagan jer od nas traži mnoge promjene u načinu života, no korak po korak i usvojiti ćete i određene korake koji su bitni za skidanje kila. Put mršavljenju ne mora biti pun restrikcija niti kompliciran. Važno je da krenete polako te da postepeno uvodite nova pravila koja vam mogu pomoći u skidanju tjelesne težine. Donosimo vam par osnovnih savjeta kako zdravo u efektivno smršaviti. U početku je bitno da si odredite više manjih kratkoročnih ciljeva. Primjerice izbacite jednu namirnicu za koju znate da vam škodi, ili odredite da želite skinuti primjerice 2 kile u određenom roku. Kada postignete male zadane ciljeve osjećat ćete se spremniji za ostvarivanje većih. Budite realni u postavljanju svojih ciljeva, primjerice ako nikada niste iskusili dijetu i vježbanje prvo krenite s jedim pa postepeno uvedite drugo. Mnogi smatraju kako su dijete lagane i kako vježbanje ne predstavlja nikakav problem, no istina je da proces kako skinuti kile može itekako biti težak. Motivacija je svakako bitna za bilo što u životu pa tako i u procesu gubljenja kila, no ne oslanjajte se na nju. Zašto? Motivacija može biti nepredvidiva, bit će dana kada jednostavno nećete željeti se ustati se s kauča. Usvajanje zdravih navika koje postaju rutina su bolji način kako steći disciplinu. Potražite podršku, iako ovo zvuči smiješno osoba s kojom možete dijeliti trening i recepte je jako korisna. Lakše i zabavnije ćete podnositi proces mršavljenja kada imate partnera uz sebe. Prije odlaska u kupnju isplanirajte popis, odredite dan za kupnju namirnica i krenite. Izbjegavajte kupnju kada ste gladni da ne bi došli u napast za prerađenom hranom. Uredite svoju kuhinju i osvijestite se po pitanju porcija hrane, ovo traži od vas da izbacite sve nepotrebne namirnice iz kuhinje i da uvodite mjere koliko pojedete. Naviknite se na nove okuse koji će biti dio vaše svakodnevne prehrane, primjerice crna kava bez šećera s malo mlijeka bez masnoća. Prehrana je najvažniji dio procesa skidanja kila, zato pripremajte svoje obroke sami po jednostavnim primjerima zdravih recepata koji su dostupni online. Bilo bi poželjno da vodite dnevnik prehrane kako biste znali kako se osjećate kada pojedete nešto i kako možete modulirati plan prehrane po sebi. Dopustite si pojesti nešto što volite, ako se držite plana i programa prehrane do 80% možete si dopustiti pojesti određenu namirnicu koju volite a zabranjena je. Dobre dijete ne znače glad, iako ćete ju ponekad osjećati, zato uvijek imajte spreman zdravi snack u hladnjaku koji će bez grižnje savjesti utežati vašu glad. Za kraj, zaboravite reklame za sagorjevače masti i ostale pilule za mršavljenje i slično, sve navedeno može biti jedino učinkovito ako ste fizički aktivni.

Kako skinuti kile, održavanje kilaže

Odgovor na pitanje kako skinuti kile je samo jedan, dobrim planom prehrane i tjelovježbom. No kako održavati kilažu kada uspijete skinuti par kilograma ili ciljanu kilažu? Vaš mentalni sklop igra najveću ulogu u navedenome. Kako ste bili odlučni u procesu skidanja kila, isto tako morate biti odlučni i u procesu održavanja kilaže. Navike koje biste trebali usvojiti već do sada su svakako: Fizička aktivnost do 3x tjedno, 5000 koraka svaki dan hodanjem, konzumacija proteina u svakom obroku i spavanje do 7 sati svaku noć. Morate imati na umu da je svaka dijeta onoliko dobra koliko je se možemo pridržavati. Naravno, proces održavanja kilaže je drugačiji kada imate plan prehrane i treninga s kojim izgubite 6 kg u mjesec dana i kada imate plan prehrane i treninga s kojim gubite 2 kg u mjesec dana. Eliminirajte ekstremni pristup s brzim dijetama i dijetama koje su bazirane na niskim unosom kalorija, jer upravo one nisu dugoročno održive. Jedna od najvećih stvari koje se razlikuju od osobe do osobe je fizička aktivnost. Kako skinuti kile s fizičkom aktivnošću ne znači nužno odlazak u teretanu, bitno je da pronađete aktivnost u kojoj uživate i pomoću nje održavate svoju kilažu. Borilački sportovi, planinarenje, ples, plivanje, vožnja bicikla, odluka je na vama. Održiv pristup, fizička aktivnost i zdrav način razmišljanja vas jedino mogu dovesti do smanjene kilaže. Naša kilaža je rezultat našeg stila života.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko