Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako se udebljat

Kako se udebljat

Kako se udebljat i izgradit mišićnu masu?

Danas je vrlo popularno čitati o programima za mršavljenje i dijetama od kojih se gube kile u svega par dana. Što je s drugim dijelom spektra? Što je s onima koji pokušavaju dobiti na masi, a ne to masu izgubiti. Kako se udebljat i izgraditi neku mišićnu masu? Vjerovali ili ne, ovo je postići jednako teško kao i gubljenje kila. Oni koji imaju brzi metabolizam znaju da im je debljanje pravi pravcati izazov. Isto kako je i drugima veliki korak izgubiti nekoliko kila. Ukoliko ste Vi jedan od takvih pojedinaca, na pravom ste mjestu. Kako se udebljat? Da biste se udebljali, odnosno izgradili neku mišićnu masu oko Vaše vitke građe, bitno je dobro rasporediti i kontrolirati prehranu i vježbanje, a u nešto manjoj mjeri i spavanje. To su tri najbitnija faktora za uspjeh, htjeli Vi dobiti na masi ili ju izgubiti. Kad je u pitanju dobivanje mase, postoji posebna prehrana koje se treba držati, a o tome pišemo dalje u članku.

Kako se udebljat i što jest da bih dobio na masi?

Kako se udebljat nije lako baš kao ni smršavit, morate znati što Vam je činiti da Vaš progres može biti bolji. Da biste dobili na kilaži najbitnije je povećati unos proteina u tijelo, a isto tako postizati na dnevnoj bazi nekakav kalorijski suficit. Kalorijski suficit postižete tako da više energije unesete u sebe tokom dana nego što potrošite. Kada mirujete, tijelo svejedno troši kalorije. Ono što potroši u stanju mirovanja kroz jedan dan zove se bazični metabolizam koji se mjeri u kalorijama. Izmjerite svoj bazični metabolizam kako biste znali koliko hrane trebate jesti. Kada imate dana u kojima trenirate, onda je potrebno jesti još više da biste nadomjestili izgubljenu energiju koju ste potrošili na treningu. Kako se udebljat? Nije lako, no nije ni znanstvena fantastika. Jedite više, pazite da je unosite dovoljno proteina jer oni su glavni odgovorni za izgradnju mišića i pustite da kroz neko vrijeme dođu prvi rezultati.

Kako se udebljat ako redovito treniram i trošim energiju?

Da biste povećali svoju masu, potrebno je izgraditi mišiće. Mišiće ćete izgraditi najbolje s treninzima otpora. Upišite teretanu i upoznajte se s osnovnim vježbama koje će Vam pomoći u napretku. Ukoliko niste nikad bili u teretani, ne brinite – postoje ljudi koji tamo rade i koji će Vam dati neke osnovne upute. Ukoliko Vam treba više od toga, razmotrite i opciju da unajmite privatnog trenera. Njihova usluga nije jeftina, ali njome dobivate jako puno toga: oni su ti koji Vam slažu treninge, a Vi trebate samo izvoditi vježbe. Ne morate se brinuti jeste li dobro napravili vježbu, koliko ste ponavljanja odradili itd. Isto tako treneri će Vam dati sve potrebne savjete u vezi prehrane: od toga što da jedete kako biste zadovoljili povećani dnevni unos proteina, sve do malih savjeta kako sklepati obrok koji je zdrav u 5 minuta. Kako se udebljat, pitate se? Uz puno truda i klopanja izgledat ćete veće i jače već kroz par mjeseci. Ukoliko je pitanje: “Kako se udebljat? ” – trening, prehrana i spavanje je jedini odgovor!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko