Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako napraviti špagu

Kako napraviti špagu

Kako napraviti špagu – vodič za početnike!

Kako napraviti špagu? Svima se sviđa ovaj pokret koji je krunski dokaz nečije fleksibilnosti i fizičke spreme. Napraviti špagu nije jednostavno, no nije ni zahtjevno. Da biste postigli toliku fleksibilnost svojih mišića, potrebno je puno raditi na istezanju i vježbama koje Vam omogućuju da istežete dodatno mišiće. Kod žena je ova aktivnost inherentno jednostavnija nego kod muškaraca radi strukture tijela. Ipak, svatko od nas može postići tu razinu fleksibilnosti mišića uz malo vježbe. Kako napraviti špagu? Radite vježbe istezanja i vježbe za fleksibilnost prepona. Potražite savjet stručnih trenera koji Vam mogu dati osobnije upute. Korak po korak moći ćete se više približiti podu do konačnog rezultata. Svakako neka Vam rađenje špage ne bude jedini motiv i cilj – iskoristite to vrijeme da biste doveli tijelo u bolju formu i izgradite svoje mišiće izvodite puno toga, a ne samo mušku ili žensku špagu. Najbolje mjesto za nešto takvo je svakako teretana.

Kako napraviti špagu? Kako vježbati fleksibilnost?

Kad nam je cilj vježba fleksibilnosti, onda više naglaska stavljamo na istezanja. Pomoću istezanja potičemo svoje tijelo na gikpost, a tu gipkost možemo kasnije iskoristiti u vježbama kao što je špaga. Kako napraviti špagu? Krenite u iskorak laganim putem te postepeno se spuštajte prema podu da biste testirali svoju gipkost. Idite dokle možete, a sve to radite vrlo kontrolirano i polagano. Ne pokušavajte postići dodatnu fleksibilnost naglim istezanjima, tako riskirate samo ozljede. Tek kada je Vaše tijelo dovoljno fleksibilno za špagu, tada ćete ju moći učiniti. Nastojanja da to napravite bez fleksibilnosti rezultirat će samo ozljedama i upalama koje Vam ne trebaju. Kako napraviti špagu? Špagu ćete napraviti samo opetovanim treningom i povećavaju fleksibilnost svojih mišića. Ukoliko Vam je cilj špaga, svakako se obratite osobnim trenerira koji će Vam dati još specifičnije vježbe koje će Vam pomoći u postizanju fleksibilnosti. Koristite teretanu za više od same špage te se kompletno izgradite.

Kako napraviti špagu i na što pripaziti?

Kako napraviti špagu bez ozljeda? Najbitnije je da ništa ne forsirate. Ako ne možete taj dan više se istegnuti kao prošli tjedan, to nije znak da nešto radite krivo. Morate i svoje tijelo uzeti u obzir koje ne može svaki dan u jednakoj mjeri sve napraviti. Kako napraviti špagu iziskuje dosta rada, poradite na istezanju te saznajte sve o vježbama koje će Vas najprije dovesti do špage. Oni koji traže dodatan izazov, mogu isprobati i mušku špagu. Više o tome saznajte u ostalim člancima. U svakom slučaju, kada se pripremate za izvođenje špage, zagrijte svakako cijelo tijelo, a nikako nemojte raditi ovu vježbu “na suho”. Osim toga, slušajte svoje tijelo – ukoliko u nekom dijelu izvedbe osjetite bol, prekinite vježbu i ne forsirajte. Isto vrijedi i za svaku drugu vježbu kad je u pitanju naše tijelo. Špaga može biti super fleks fleksibilnosti – ukoliko želite to naučiti, pred Vama je divan put!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko