Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako dobiti mišićnu masu

Kako dobiti mišićnu masu

Kako dobiti mišićnu masu?

Svatko tko je ozbiljno krenuo u svijet fitnessa i vježbanje u teretani se pita kako dobiti mišićnu masu u kratkom roku. Nažalost, izgradnja mišića nije jednostavni i kratki proces, tu treba mnogo truda i vremena kako biste mogli izgraditi kvalitetne i dugotrajne mišiće. Kako biste mogli dobiti konkretne i zdravo razvijene mišiće, bitno je jednako se držati plana prehrane te vježbati vježbe koje su ključne za razvijanje mišića. Svatko od nas ima drugačije tijelo, te svačije tijelo drugačije reagira na prehranu i vježbe, stoga neki od nas mogu prije stječi mišiće, dok drugi od nas malo kasnije. No, bez obzira na to, promjene se neće dogoditi preko noći ili za par tjedni. Kako dobiti mišićnu masu se dobiva s opterećivanjem i kidanjem mišićnih vlakna tokom vježbanja, te potom popravljanjem i regeneriranjem nakon treninga, a mišići se potom povećavaju kada se oštećene mišiće popravlja sa proteinima, koji se osiguravaju s pravilnom prehranom i adekvatnim odmorom. Više o prehrani za povećanje mišića i prilagođenom treningu ćemo vam reći u nastavku ovoga članka.

Kako dobiti mišićnu masu na pravilan način!

Zasigurno vas zanima kako dobiti mišićnu masu te se ujedno riješiti viška sala s vašega tijela. Mnogo ljudi se muči godinama kako bi se riješili viška kilograma koji su nakupili zbog stresa ili drugog razloga, te izgradili kvalitetne mišiće. Ne mora se to više činiti tako nemogućim izazovom jer uz informacije i savjete koje vam donosimo moći ćete započeti svoj proces promjene već danas, te korz nekoliko mjeseci početi vidjeti prve znakove promjene na bolje! Kako dobiti mišićnu masu započinje sa pomno isplaniranom prehranom koja se sastoji od 4 do 5 obroka, uključujući i međuobroke. Ovdje trebate jesti više kalorija nego što ih trošite, te hrana koju konzumirate mora biti bogata proteinima, ali i ugljikohidratima. Bitno je da puno pijete, izbjegavate lošu hranu, a za međuobroke možete konzumirati zdrave smoothieje napravljene od voća, povrća te žitarica. Dobro je da vodite dnevnik prehrane kako biste znali što točno jedete te koliko zapravo kalorija unosite u svoj organizam.

Doznajte kako dobiti mišićnu masu!

Osim što je ključna dobro isplanirana prehrana, za kako dobiti mišićnu masu je jednako bitno redovno vježbati. Ukoliko unosite više kalorija nego što ih trošite, a pritom ne vježbate, sva ta hrana koju ste unijeli neće ići prema mišića već se ona bude pohranjivala u obliku masti, te ćete se tako brzo udebljati. Stoga je veoma bitno da redovno vježbate, i pritom budete uporni. Pokušajte razraditi i plan treninga, te svaki dan u tjednu odrediti za određene vježbe koje su posvećene nekom dijelu tijela, poput dan određen za ruke, noge ili trbuh. Na ovaj način ne budete posve iscijedili svoje tijelo, a ujedno ovo je najbolji način kako da kvalitetno i postepeno izgradite mišiće na svojem tijelu. Najbolje vježbe koje vam možemo preporučiti za kako dobiti mišićnu masu su vam čučnjevi, sklekovi, chin ups, deadlift te bench press. No, na početku i kraju treninga bitno je se pošteno istegnuti i zagrijati kako ne biste imali bolove kasnije.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko