Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako brzo smršaviti 20 kg

Kako brzo smršaviti 20 kg

Kako brzo smršaviti 20 kg, tehnika gubljenja kilograma

Bilo da ste mladi ili stari, gubitak težine svima teško pada. Postoji teorija koja kaže kako se nakon 25 godina našeg života kile teže gube, tj. Što smo stariji proces mršavljenja je jednostavno teži za naš organizam. Da li je to istina? Istina je da gubitak težine zahtijeva predanost i motivaciju. Gubitak par kilograma nije strašna pomisao, ali kako brzo smršaviti 20 kg? Budući da se radi vjerojatno o teškoj osobnoj bitki, ne znate od kuda bi zapravo počeli. Dobra vijest je da je početak procesa mršavljenja lakši nego što možda mislite, samo je bitno slijediti određene korake i pravila. Prije nego započnete bitku s kako brzo smršaviti 20 kg, potrebno je da se mentalno i fizički pripremite na promjene koje će uslijediti. Povremeno posustanje će se sigurno dogoditi i sasvim je normalna pojava u procesu gubljenja kilograma. Za početak primjenjujte ove tehnike kako bi na što zdraviji način krenuli gubiti na kilaži: Jedite odgovarajuće porcije hrane, hrana mora biti prisutna na sredini tanjura a ne cijelome tanjuru. Jedite do 5 puta dnevno, između glavnih obroka dodajte dva međuobroka. Dobro prožvačite hranu koju jedete. Ako van obroka osjetite glad popijte radije čašu vode u pričekajte 20-ak minuta. Smanjite unos ugljikohidrata i šećera. Doručak neka vam se sastoji od proteina, zdravih masnoća i povrća. Kvalitetan odmor i san pomaže kod borbe protiv viška kilograma. Budite ponosni svojim napretkom bez obzira na to što je možda sporiji.

Kako brzo smršaviti 20 kg, 20 kg u 2 mjeseca

Ako ste ikada pokušali izgubiti veći broj kilograma što prije, znate da su prvi tjedni lakši i vidite već brze rezultate. No što se događa nakon prvih par tjedana? Kilogrami se krenu nešto skromnije topiti. U prvom tjednu dijete i fizičke aktivnosti možete izgubiti do 5 kilograma, drugi tjedan se to smanjuje na 2 do 3 kilograma, zatim se smanjuje na 2 do kile. Kako brzo smršaviti 20 kg u 2 mjeseca je moguće, samo ako se pridržavate određene dijete i fizičke aktivnosti. Kako izgubiti težinu u 2 mjeseca? Za kako brzo smršaviti 20 kg u 60 dana potrebne su dijete koje se baziraju na niskoj kaloričnoj vrijednosti, ovo znači da su poželjne namirnice riba, govedina, puretina, piletina, mahunarke, voće i povrće. Graham kruh kao i krekeri su dozvoljeni, kao i tjestenina. U roku od dva mjeseca koliko provodite režim potrebno je da se pridržavate sljedećih pravila prehrane: Doručak se sastoji od zobenih pahuljica u vodi ili light mlijeku ili jogurtu. Međuobrok se sastoji od jedne voćke po izboru. Ručak se sastoji od mesa s višim udjelom proteina i salate od 200 g povrća. Sljedeći međuobrok se sastoji od šake orašastih plodova ili sušenog voća. Večera je light jogurt, posni sir i zeleni čaj. Uz navedeno je svakako bitno imati i neki oblik fizičke aktivnosti. Svakako se preporučuje hodanje do 40 minuta dnevno uz neki oblik vježbanja poput kardio vježbi i dizanje utega. Svakako bi se preporučio odlazak osobnom treneru radi slaganja programa vježbi koje će biti efikasne za vaš cilj.

Kako brzo smršaviti 20 kg, pripreme za gubitak kilaže

Bitno je znati određene faze kroz koje ćete prolaziti prije i tijekom gubitka kilaže. Kako brzo smršaviti 20 kg se sastoji od odricanja, uvođenja nove prehrane, možda povremenog gladovanja, fizičke aktivnosti, odmora i konstantnog ponavljanja svega navedenoga dok ne dođete do željene kilaže. U pripremnoj fazi radite na izbacivanju namirnica poput kukuruza, krumpira, meda, slatkiša, alkoholnih i zaslađenih pića, industrijski prerađene hrane i fast fooda. Unosite više voća, povrća, mahunarki, žitarica i krtog mesa u svoj plan prehrane. Voda je saveznik u mršavljenju i morat ćete se naučiti piti minimalno 10 čaša vode na dan. U prvoj fazi mršavljenja možete izgubiti do 7 kilograma, i ovdje nije dozvoljena konzumacija ribe, mesa, repe, mrkve i banane. Primjer jelovnika: Doručak, prije samog doručka popijte čašu vode, zobene pahuljice i nemasni jogurt od 250 g. Međuobrok se može sastojati od grejpa, jabuke i zelenog čaja. Ručak se sastoji od Greek salate tj. Krastavca, luka, rajčica i feta sira uz maslinovo ulje. Međuobrok je isti kao i prijašnji. Večera se sastoji od šalice toplog nemasnog mlijeka. Nakon što se kilaža krene smanjivati u roku od prvih dva tjedna, u jelovnik se uključuju puretina, piletina, raznoliko meso niske masnoće i plodovi mora, naravno uz ovo gubitak težine će ići malo sporije. Zadnji korak u kako brzo smršaviti 20 kg je dodavanje ostalih žitarica u jelovnik i mogućnost konzumacije tamne čokolade svaka 2 do 3 dana. Za dva mjeseca je svakako izvedivo izgubiti do 20 kilograma, no imajte na umu da će se vaš organizam povremeno osjećati iscrpljeno radi svih promjena kroz koje prolazi, zato je naveden korak obaveznog odmora i dobrog sna.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko