Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako brzo skinuti 5 kg

Kako brzo skinuti 5 kg

Kako brzo skinuti 5 kg, brza dijeta i naš organizam

Ljeto je najčešće doba godine kada se mnogi odlučuju na skidanje kilaže. Brze dijete se većinom provode kada morate brzo skinuti par kilograma prije nekog događaja, primjerice vjenčanje ili neke druge prigode. Da li je ovakav vid dijete siguran? Ovakve dijete nije dobro provoditi dugoročno. Brza dijeta može biti svakako dobar način za uvid u neku drugu dijetu koja je manje rigorozna i koja će vam zapravo pomoći u održavanju tjelesne kilaže. Ne postoji način kako brzo skinuti 5 kg a da određena odricanja nisu u pitanju. Bitno je naglasiti da spomenuti program se ne preporučuje osobama koje imaju poremećaj u prehrani. Ono čega morate biti svjesni je da je u par dana moguće izgubiti 5 kg, ali ne 5kg masti. Možete izgledati mršavije, ali dio izgubljenih kilograma bit će voda. Kako to izgleda u našem tijelu? Snižavanjem razine inzulina dolazi do gubitka vode koja je povezana s viškom pohranjenih ugljikohidrata. Naše tijelo može pohraniti najviše 500 grama ugljikohidrata u obliku glikogena, ali količina vode koja je vezana za njega može pohraniti i do tri puta veći broj. Upravo zato snižavanjem inzulina dolazi do izbacivanja viška soli iz našeg organizma i smanjivanje zadržavanja vode. Uz smanjenje udjela masti i vode u našem organizmu, dio izgubljene težine se veže i za smanjenje intestinalnog otpada iz probavnog sustava. Sve ovo je zapravo odgovor na kako brzo skinuti 5 kg i kako to izgleda u našem organizmu.

Kako brzo skinuti 5 kg, izgubite kile u par koraka

Kada se odlučite na rigorozniji tip dijete koji brzo daje željene rezultate, morate biti spremni na određene promjene u vašem svakodnevnom životu glede prehrane. Prvo morate jesti manje ugljikohidrata i više proteina. Low carb ili keto dijeta su savršene dijete u kojima u svega par dana možete izgubiti par kilograma. Smanjen unos ugljikohidrata smanjuje nakupljanje vode u organizmu i ne dovodi do nadutosti. Proteini pojačavaju sitost i ubrzavaju rad našeg organizma. Naravno, iz prehrane morate izbaciti šećer i zamijeniti ga povrćem, jajima, ribom i mesom. Važno je da jedete cjelovitu hranu ako se pitate kako brzo skinuti 5 kg. Ako želite u što kraćem roku izgubiti što više kilograma, bazirajte svoju prehranu na cjelovitim namirnicama. Kalorijski unos se mora smanjiti, jer kada se govori o mršavljenju kalorijski deficit je najvažniji korak u uspjehu. Brojite kalorije, jedite samo glavne obroke, izbacite razne umake i preljeve, pojačajte unos voća i povrća, birajte nemasne proizvode, pijte vodu. Redovita fizička aktivnost će vam svakako pomoći da što prije izgubite kilažu i poboljšate izgled, radite trening snage i HIIT (Visoko intenzivni intervalni trening) koji najbolje tope masno tkivo ali održavaju mišićnu masu i jakost. Općenito je bitno da budete što više aktivni tijekom dana. Također možete probati i intermittent fasting tj. Dijetu povremenog posta koja vam dozvoljava da jedete samo u određenim satima u danu. Još neke upute koje vam mogu pomoći kako brzo skinuti 5 kg su sljedeće: Koristite ekstrakt maslačka koji potiče vaš organizam na izlučivanje tekućine. Pijte kavu, ona je savršen saveznik u izbacivanju viška vode i doprinosi mršavljenju. Nemojte konzumirati namirnice koje vam daju osjećaj nadutosti.

Kako brzo skinuti 5 kg, na što morate biti spremni

Naveli smo da proces kako brzo skinuti 5 kg će od vas tražiti određena odricanja. Optimalno napravljen i proveden trening i dobar režim prehrane može vam pomoći da već u roku od 7 dana vi izgubite 5 kg. Naravno nećete izgubiti samo masno tkivo, već i višak vode i otpadnih tvari u vašem organizmu. Ovakve rigorozne i brze dijete tj. Načini kako brzo skinuti 5 kg mogu biti dobar početak i motivacija da kasnije nastavite i daljnji proces mršavljenja, ali u nešto manjem rigoroznom obliku. Imajte svakako na umu da se naglo i brzo izgubljeni kilogrami jako brzo vrate, neki put čak i duplo. Jojo efekt, koji je efekt vračanja kilaže kada smršavite je normalna pojava ako ne provodite zdravu dijetu. Prije bilo kakve dijete koja nije bazirana na zdravom načinu prehrane bilo bi poželjno da se savjetujete sa stručnom osobom poput osobnog trenera ili nutricionista. Brzo skidanje kilaže može biti savršen uvod u novu i zdraviju dijetu, ali isto tako može i biti nažalost dijeta koja će vam kasnije nabaciti dublu kilažu kada krenete jest normalnije.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko