Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Japanska dijeta

Japanska dijeta

Kakva je japanska dijeta

Tradicionalna japanska dijeta uglavnom je svježa i neprerađena, s vrlo malo rafinirane hrane ili šećera. Studija je pokazala da oni koji su se pridržavali japanskih prehrambenih smjernica – prehrane bogate žitaricama i povrćem, s umjerenim količinama životinjskih proizvoda i soje, ali minimalno mliječnih proizvoda i voća – imaju smanjeni rizik od rane smrti od srčanih bolesti ili moždanog udara i za to je zalužna japanska dijeta. Kako je njihova prehrana tradicionalno bogata sojom i ribom, to također može igrati značajnu ulogu u smanjenom riziku od kardiovaskularnih bolesti. Japanci također imaju najnižu stopu pretilosti među muškarcima i ženama, kao i dugo očekivano trajanje života.

Okinawa, u najjužnijem Japanu, ima najveći broj stogodišnjaka na svijetu, kao i najmanji rizik od dobnih bolesti (na primjer dijabetesa, raka, artritisa i Alzheimerove bolesti). To se dijelom pripisuje njihovoj tradicionalnoj japanskoj prehrani, koja ima malo kalorija i zasićenih masnoća, a ima puno hranjivih sastojaka, posebno fitonutrijenata poput antioksidansa i flavonoida, koji se nalaze u povrću različitih boja. To također uključuje fitoestrogene ili estrogene na biljnoj bazi, koji mogu pomoći u zaštiti od karcinoma ovisnih o hormonima, poput raka dojke. Na prehranu naroda Okinawa malo su utjecale prehrambene promjene pod utjecajem zapadne kulture, koje su viđene u urbanijem Japanu.

Tradicionalna japanska dijeta

Tradicionalna japanska dijeta nije toliko slična tradicionalnoj kineskoj prehrani, jer su riža, kuhano i ukiseljeno povrće, riba i meso glavni izbor. Međutim, budući da je Japan zapravo skupina otoka (svih njih 6. 582), njegovi stanovnici konzumiraju puno više ribe u usporedbi s drugim azijskim zemljama. Također jedu sirovu ribu u sushiju i sashimiju, plus puno ukiseljene, fermentirane i dimljene hrane.

Soja, obično u obliku tofua ili svježeg edamamea, drugi su ključni dio japanske prehrane, zajedno s ostalim grahom poput adukija. Sve češće se pokazuje da fermentirana hrana podržava zdrav probavni sustav. Fermentirani proizvodi od soje, poput miso i natto, glavna su sastojka japanske prehrane. Natto se tradicionalno konzumira za doručak i ima probiotičko djelovanje za koje je dokazano da pomaže u liječenju IBD-a i može pomoći u zgrušavanju krvi.

Japanci također jedu širok spektar kopnenog i morskog povrća, poput morskih algi, prepunih minerala koji jačaju zdravlje i koji mogu pomoći u smanjenju krvnog tlaka. Voće se često konzumira uz doručak ili kao desert, posebno Fuji jabuke, mandarine i kaki. Japanci su uz svoju prehranu veliki obožavatelji zelenog čaja – posebno matcha čaja, koji brzo stječe popularnost u Velikoj Britaniji. Matcha, zeleni čaj u prahu mljeven u kamenu, najcjenjeniji je zbog visokih antioksidativnih spojeva poznatih kao katehini, koji su povezani s borbom protiv raka, virusa i bolesti srca. Jer japanska dijeta koja je tradicionalna ima mnoge beneficije po zdravlje koje su vidljive stoljećima.

Japanska dijeta i ključne stavke

Japanci tradicionalno imaju zdrav stav prema hrani i prehrani. Imaju izreku: “hara hachi bu”, što znači jesti dok se ne napuniš 80%, a nije rijetkost tome podučavati djecu od malih nogu. Način na koji Japanci poslužuju hranu također je ključan. Umjesto da imaju jedan veliki tanjur, oni često jedu iz male posude i nekoliko različitih jela, obično zdjelu riže, zdjelu misoa, malo ribe ili mesa, a zatim dva ili tri jela od povrća, koja se često poslužuju zajednički i jedu se u rotaciji. Japanci također jako vjeruju u ‘fleksibilnu suzdržanost’ što se tiče poslastica i grickalica, s vremena na vrijeme uživajući u njima, ali u manjim obrocima pa je takva i japanska dijeta. Japanci su dugo poštovani i proučavani zbog svog dugog životnog vijeka, koji je veći nego gotovo bilo gdje drugdje na svijetu. Pa zašto je tradicionalna japanska dijeta tako zdrava i što jedu? Je li prehrana ribom, povrćem i fermentiranom hranom odgovorna za japanske impresivne statistike o zdravlju i dugovječnosti?

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko