Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Istezanje zadnje lože

Istezanje zadnje lože

Istezanje zadnje lože, vježbe istezanja su važne, ali oprez s mišićima bez kojih ni hodati ne možete

Svako ozbiljnije vježbanje bilo da ste profesionalni sportaš ili rekreativac uključuje vježbe istezanja, ali i s njima se može pogriješiti i ako se pogrešno izvode moguće su i ozbiljne povrede. Istezanje zadnje lože možete izvoditi stojeći ili sjedeći, ali je možda korisno testirati koliko vam je zadnja loža kruta i možda skraćena. Mišići potkoljenica i listova mogu stradati od brzog hodanja, trčanja, pogrešnog izvođenja određenih vježbi ako redovno vježbate, ako puno sjedite, i to je mehanička krutost i zategnutost, ali postoji i neurološka krutost zadnje lože, a u tom slučaju trebate pregled i procjenu specijalista, da forsiranim vježbanjem ne bi još više pogoršali situaciju. Istezanje zadnje lože, vježbe istezanja su važne, ali oprez s mišićima bez kojih ni hodati ne možete, pogreške pri istezanju su češće nego što se misli. Ako imate osjećaj krutosti i skraćenosti zadnje lože posavjetujte se s profesionalnim trenerom, a on će vam pomoći ili vas poslati specijalistu.

Istezanje zadnje lože se izvodi polagano, bez naglih kretnji u sjedećem i stojećem položaju

Kod vježbi istezanja nikada ne idite preko granice boli. Bol je indikator i katalizator i znak da vježbu treba završiti. To ne znači da vježbe istezanja ne trebate izvoditi ako vas bole leđa, trebate jer ta vježba, ako se pravilno i dozirano izvodi može pomoći vašim bolnim leđima. Istezanje zadnje lože se izvodi polagano, bez naglih kretnji u sjedećem i stojećem položaju, ako sjednete ravno ispruženih nogu i polako, spuštajući ruke uz bedra uz pravilno disanje pokušate dohvatiti svoja stopala, kad se pojavi bol i krupno disanje od tog napetog položaja, polako se uspravite u sjedeći položaj. Bol će vam reći kada je dosta. Istezanje zadnje lože, isto se događa i kod naizmjeničnog istezanja svake noge posebno, a i kod istezanja u stojećem položaju bez obzira na izabrane vježbe granica boli diktira ritam vježbanja i nijedan vježbač se ne treba nepotrebno junačiti i forsirati svoje tijelo preko granice boli, jer ozljede mogu biti ozbiljne.

Istezanje zadnje lože, ne trebate nikakvu opremu ni teretanu, ove vježbe možete izvoditi bilo gdje, čak i u uredu ili u krevetu

Ako slušate svoje tijelo i pravilno izvodite vježbe istezanja, nemate razloga za brigu. Ljudsko tijelo kroz bol šalje signale kada pretjerate, a i kada pogrešno izvodite vježbe. Nako noći provedene u istom položaju tijelo se spontano isteže i proteže, dakle tijelu je istezanje potrebno, a ako pravilno izvodimo vježbe one djeluju blagotvorno na cijelo tijelo. Istezanje zadnje lože, ne trebate nikakvu opremu ni teretanu, ove vježbe možete izvoditi bilo gdje, čak i u uredu ili u krevetu, samo polako i bez forsiranja. Dvadesetak sekundi u istegnutom položaju aktivira kroz zadnju ložu cijelo tijelo, a nakon istezanja tijelo će vam biti zahvalno. Istezanje zadnje lože blagotvorno djeluju na bolna koljena ili bolove u leđima, grčeve u listovima ili probleme s venama. Na kraju vježbe istezanja su sastavni dio redovitog vježbanja svih profesionalnih sportaša, svih rekreativaca i jako je važno da početnici u vježbanju usvoje pravilno izvođenje vježbi istezanja da bi izbjegli ozljede.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko