Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Hrana za kosu

Hrana za kosu

Hrana za kosu utječe na njenu kvalitetu

Uglavnom se može vidjeti kakvo je čovjekovo generalno zdravlje prema njegovom vanjskom izgledu. Ovo se posebice odnosi kod žena gdje možete odmah prema vanjskim pokazateljima poput stanje njene kože, noktiju te posebice kose se može zaključiti kakvo joj je zdravlje. Uvijek se govorilo da sve ono što mi unašamo u organizam će izići van na površinu. Zato je bitno kakvu prehranu imamo i kakvu hranu konzumiramo. Hrana za kosu može imati veliku učinak, jer će ona, jednako kao i proizvodi za njegu i stiliranje, ostaviti trag i posljedice. Zato je bitno istražiti i provjeriti koja je hrana za kosu najbolja te najviše poguduje rastu i razvoju kvalitetnije, gušće i otpornije kose. Kosa je mnogim ženama veoma bitna stavka, te se bez nje ne osjećaju kao one. Stoga je bitno pridavati veliku njegu i brigu prema njoj. Kroz ovaj članak ćemo vam dati savjete i korisne informacije kako da ju poboljšate kroz promjenu prehrane.

Kakva hrana za kosu se treba izbjegavati

Kako biste imali i dalje predivnu i zdravu kosu, bitno je znati kakva hrana za kosu može imati loš utjecaj i ostaviti vam neželjene posljedice. Jedno od takvih stvari su vam proteini koji su životinjskog podrijetla. Proteini jesu dobri prilikom vježbanja i gradnje mišića, nisu jednako dobri za vašu kosu. Iako su proteini bitni prilikom izgradnje vašeg vlasišta, pretjerani unos životinjskog proteina može početi kontra vas. Možete umjesto toga unositi biljne proteine koje sadrže razne korisne nutrijente poput cistina iz koje se potom razvija keratin. Bitno je ujedno da izbjegavate hranu koja je slaba u cinku i željezu, jer su ove dvije stavke izuzetnio važne za očuvanju kvalitete kose. Bez njih ćete prouzročiti trajne posljedice vašoj kosi. Osim toga, pripazite da kada jedete ribu da nema u sebi visoki udio žive, kao što to nalazimo u ribi sabljarki, jer to vam može dovesti do gubitka kose. Naravno, bitno je pripaziti da ne unosite velike količine alkohola u sebi jer vam može izvući svu hidraciju iz vaše kose, te nije preporučljivo jesti puno masne kose jer vam može začepiti pore na tjemenu. Bitno je znati koja je hrana dobra za vas, a koja hrana za kosu može uzorkovati probleme, jer tako ćete lakše postići i održati zdravlje kose.

Idealna hrana za kosu od koje će vam sjati

Kada znate koja hrana za kosu je štetna, sada je bitno znati koja će vam hrana pomoći da biste postigli zdraviju i ljepšu kosu. Jedno od poznatijih namirnica za koju se zna da ima dobra svojstva kod postizanja zdravije kose vam je cimet. Cimet vam pomaže ne samo kod cirkulacije u tijelu, već i kod cirkulacije na vašemu tjemenu. Folikule na vašem tjemenu će moći puno lakše upiti sve hranjive tvari te će na taj način moći potaknuti brži te zdraviji rast kose. Naravno, kako i sa svakom zdravom namirnicom, ne smijete pretjerivati s unosom cimeta kako ne biste stvorili kontra efekt. Ujedno, svo narančasto voće i povrće, poput batata, bundeve, manga i guave, su vam odličan izbor hrana za kosu vašu! Sadrže mnogo beza karotena poznatim kao vitamin A koji će pomoći vašemu tjemenu da lakše luči zdravo ulje sebum koji će vašoj mkosi dati onaj lijepi sjaj i izgled zdravije kose, te neće imati onaj suhi osjećaj već će biti mekša. Na ovaj način moći ćete oporaviti vašu kosu ako je prošla mnogo tretiranja bojoj i vrućinom.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko