Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Hrana za bubrege

Hrana za bubrege

Hrana za bubrege i zašto ju odabrati

Promatranje onoga što jedete i pijete pomoći će vam da ostanete zdraviji. Informacije u ovom odjeljku odnose se na ljude koji imaju bubrežnu bolest, ali nisu na dijalizi. Te podatke treba koristiti kao osnovni vodič ako vam treba hrana za bubrege. Svi su različiti i svi imaju različite prehrambene potrebe. Razgovarajte s bubrežnim dijetetičarom (nekim tko je stručnjak za prehranu i prehranu osoba s bubrežnom bolešću) kako biste pronašli plan obroka koji vam odgovara.

Zamolite svog liječnika da vam pomogne pronaći dijetetičara. Medicare i mnoga privatna polica osiguranja pomoći će u plaćanju termina s dijetetičarima. Provjerite kod svog osiguravajućeg društva da li vaša politika pokriva terapiju medicinskom prehranom (MNT). Ono što jedete i pijete utječe na vaše zdravlje. Ako ostanete zdrave težine i jedete uravnoteženu prehranu s malo soli i masnoća, možete vam pomoći u kontroli krvnog tlaka. Ako imate dijabetes, možete pomoći u kontroli šećera u krvi pažljivim odabirom onoga što jedete i pijete. Kontrola visokog krvnog tlaka i dijabetesa može spriječiti pogoršanje bolesti bubrega.

Prilagođena hrana za bubrege također može pomoći u zaštiti bubrega od daljnjih oštećenja. Dijeta prilagođena bubrezima ograničava određenu hranu kako bi spriječila nakupljanje minerala u toj hrani u vašem tijelu.

Hrana za bubrege i njene prehrambene vrijednosti

Sa svim planovima obroka, uključujući dijetu prilagođenu bubrezima, morate pratiti koliko pojedinih hranjivih sastojaka unosite, kao što su: kalorije, proteini, masti i ugljikohidrati. Da biste bili sigurni da unosite prave količine ovih hranjivih sastojaka, morate jesti i piti odgovarajuće porcije. Koristite odjeljak o prehrambenim činjenicama na etiketama hrane da biste saznali više o tome što se nalazi u hrani koju jedete. Prehrambene činjenice reći će vam koliko proteina, ugljikohidrata, masti i natrija ima u svakoj porciji kad se konzumira hrana za bubrege. To vam može pomoći da odaberete hranu koja sadrži puno hranjivih sastojaka koji su vam potrebni, a nisku hranjive tvari koje biste trebali ograničiti.

Vaše tijelo dobiva energiju iz kalorija koje jedete i pijete. Kalorije dolaze iz proteina, ugljikohidrata i masti u vašoj prehrani. Koliko kalorija trebate ovisi o vašoj dobi, spolu, veličini tijela i razini aktivnosti. Možda ćete također trebati prilagoditi koliko kalorija unosite na temelju ciljeva težine. Neki će ljudi morati ograničiti kalorije koje jedu kad je u pitanju hrana za bubrege. Drugi će možda trebati imati više kalorija. Liječnik ili dijetetičar mogu vam pomoći da shvatite koliko kalorija biste trebali imati svaki dan. Surađujte sa svojim dijetetičarom kako biste sastavili plan obroka koji vam pomaže da dobijete pravu količinu kalorija i budite u kontaktu radi podrške.

Hrana za bubrege porcije

Odabir zdrave hrane sjajan je početak, ali previše jesti bilo što, čak i zdravu hranu, može predstavljati problem. Drugi dio zdrave prehrane je kontrola porcija ili promatranje koliko jedete. Da biste lakše kontrolirali porcije i da biste bili sigurni da je to što jedete hrana za bubrege. Provjerite naljepnicu prehrambenih činjenica na hrani kako biste saznali veličinu porcije i količinu svake hranjive tvari u jednoj porciji. Mnogi paketi imaju više od jedne porcije. Na primjer, boca soda od 20 unci doista je dvije i pol porcije. Mnoge svježe namirnice, poput voća i povrća, nemaju oznake prehrambenih činjenica. Pitajte svog dijetetičara za popis prehrambenih činjenica za svježu hranu i savjete kako izmjeriti prave porcije.

Jedite polako i prestanite jesti kad više niste gladni. Potrebno je oko 20 minuta da vaš želudac kaže vašem mozgu da ste siti. Ako jedete prebrzo, možete jesti više nego što vam treba. Izbjegavajte jesti dok radite nešto drugo, poput gledanja televizije ili vožnje. Kad ste rastreseni, možda nećete shvatiti koliko ste pojeli. Ne jedite izravno iz pakiranja u kojem je hrana stigla. Umjesto toga izvadite jednu porciju hrane i odložite vrećicu ili kutiju. Dobra kontrola porcija važan je dio bilo kojeg plana obroka kada je tu hrana za bubrege. Još je važnije u planu obroka prihvatljivog za bubrege, jer ćete možda morati ograničiti količinu određenih stvari koje jedete i pijete.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko