Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife proteinske pločice

Herbalife proteinske pločice

Osigurajte si energiju uz Herbalife proteinske pločice!

Proteini su jedno od najbitnijih nutrijenata koji će vam osigurati dovoljnu dozu energije koja vam treba za cijeli radni dan. Ujedno, ona igra jednu veliku ulogu tokom intenzivnog vježbanja, bez obzira da li ste bavite sportom rekreativno ili profesionalno. Bitno je uvijek tijelu osigurati potrebnu količinu proteina kako biste mogli vježbati i izgraditi kvalitetne mišiće. Unatoč tome, mnogi misle da proteine treba koristiti samo kada vježbamo, no zapravo to i nije posve istina. Proteini su jedni od ključnih stavki u većini dijeta koje su namijenjene za mršavljenje ili debljanje. Upravo zato se program prehrane od Herbalife uvelike bazira na proteinima, te svi njihovi proizvodi su bogati s proteinima i mnogim drugim jednako bitnim nutrijinima. Herbalife proteinske pločice su veoma popularne među rekreativcima jer im osiguravaju brzi oporavak nakon intenzivnog treniranja.

Poboljšate svoje rezultate vježbanja uz Herbalife proteinske pločice!

Herbalife plan prehrane je vrlo učinkovit te praktičan program koji će svakome čovjeku moći pomoći da dosegne svoj krajnji cilj što se tiče željenog izgleda i težine. Herbalife program se uglavnom bazira na njihovim proteinskim proizvodima koji dolaze u različitim formatima. Tako ćete moći u njihovoj ponudi pronaći stvari poput proteinskih shakeova, zobene kaše, juhe te poznate Herbalife proteinske pločice. Svi oni sadrže dovoljnu količinu proteina koja vam je potrebna kako biste mogli raditi ili vježbati. U ovome programu može apsolutno svatko sudjelovati bez obzira što žele s time postići. Bez obzira da li planirate izgubiti veliku količinu kilograma ili samo želite poboljšati učinkovitost vježbanja, to je posve na vama. Dijeta nije fiksna, već se ona kreira prema vama. Prije nego što započnete s dijetom, Herbalife coach će u skladu s vašim željama i mogućnostima napraviti cijeli plan prehrane kojeg ćete se držati tokom trajanja programa.  S ovakvim tipom dijete puno ćete prije dosegnuti svoj cilj, jer je cijela dijeta kreirana prema vama!

Lako dosegnite svoj konačni cilj uz Herbalife proteinske pločice!

Herbalife već dugi niz godina vlada na tržištu sa svojim vrhunskim i kvalitetnim proizvodima. Pogotovo se ističu njihov shake te Herbalife proteinske pločice koji su bogati proteinima te mnogi sportaši i rekreativci ih konzumiraju prije i poslije treninga. Nije ni čudo jer imaju vrlo brzi učinak te omogućuju brze rezultate te pomažu u regeneriranju mišića nakon što je bilo izloženo velikom naporu. Zato, ukoliko se bavite s nekim sportom, idete u teretanu ili se bavite s nekom drugom aktivnošću, definitivno vam preporučamo Herbalife proteinske pločice!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko