Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife f1

Herbalife f1

Idealni zamjenski obroci u programu mršavljenja – herbalife f1

Svaki zamjenski obrok je uravnotežena mješavina ugljikohidrata, masti i proteina, te vitamina, minerala i enzima dobivenih iz biljaka. Visoko vrijedni i niskokalorični proteinski napitak herbalife f1 je idealan obrok koji hrani sve stanice u vašem tijelu i opskrbljuje ih dostatnom količinom energije. Idealna mješavina ostalih makro i mikro nutrijenata osigurava idealnu količinu istih po jednom obroku i na taj način dugoročno pomaže tijelu da održi zdravlje, mladost i vitalnost. Uz herbalife f1 uravnotežujete sve metaboličke procese, mršavite i pomlađujete se, a ovi pripravci djeluju preventivno u slučajevima srčanih bolesti i nekih karcinoma regulirajući rad hormona..

Kontrola težine i energetski dodatak za sportaše – herbalife f1

Zamjenski obrok koristi se kao zamjena za jedan niskokalorični obrok, u programu mršavljenja ili kao dodatak obroku u programu sportske prehrane i programu dobivanja mišićne mase. Idealna formula za održavanje i kontrolu savršene težine nakon programa mršavljenja herbalife f1, pogotovo ako se brinete da ćete možda opet početi dobivati na težini. Proteini soje, uključujući sve aminokiseline koje vaše tijelo treba ne samo da grade vaše mišiće i ostala tkiva nego i podižu vašu energiju. To herbalife f1 čini idealnim dodatkom sportskoj prehrani. Izuzetno ukusni obroci u šest okusa: vanilija, čokolada, jagoda, cappuccino, cookies & cream i tropsko voće, mogu se spravljati na razne načine s kravljim, rižinim ili sojinim mlijekom, sokom, jogurtom i uz dodatak raznovrsnog voća.

Održavanje i kontrola savršene težine – herbalife f1

Iskustva 25 milijuna kupaca opisuju fenomenalna i pomalo već legendarna iskustva s herbalife programom mršavljenja. Jednako upečatljiva iskustva s herbalife f1 i iskustva kontrole postignute optimalne težine. Sve je provjerljivo, za optimalno funkcioniranje tijelu je potrebna uravnotežena prehrana. Ako želite sigurno i bezbolno kontrolirati ili održati svoju postignutu tjelesnu težinu, zamjenski obrok herbalife f1 za kontrolu težine, će vam pomoći da postignete svoje ciljeve s dugotrajnim rezultatima. Samo jedan zamjenski obrok dnevno, samo jedan shake napitak uz dva glavna obroka od zdravih namirnica, postižu vaš cilj. Ne zaboravite i dalje piti dosta vode i vježbati.

Gubite kilograme i centimetre – herbalife f1

Znat ćete da vaše tijelo dobiva sve što treba kada osjetite da ravnomjerno gubite i kilograme i centimetre. Zamjenski obroci herbalife f1 su Idealna mješavina svih potrebnih makro i mikro nutrijenata. Pojedini obroci su savršeno odmjereni i na taj način dugoročno pomaže tijelu da održi zdravlje, mladost i vitalnost. Ovaj  herbalife f1 je posebno formulirana, jedinstvena mješavina sastojaka i sadrži visokovrijedne proteine soje koji se Iako apsorbiraju, ugljikohidrate, vitamine, minerale i vlakna. Priprema brza i jednostavna; dvije žlice pomiješati u 2,5 dcl tekućine; mlijeka, soka, sojinog mlijeka, rižinog mlijeka, jogurta, ili vode i obrok je gotov. Okuse birate po svom izboru, a možete ih i dorađivati biranim voćem, kakaom, čokoladom, cimetom, đumbirom, kurkumom ili sa malo začinskog bilja.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko