Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife doručak

Herbalife doručak

Najvažnije je zdravo započeti dan – herbalife doručak

Potpuno prirodan i uravnotežen herbalife doručak je na biljnoj bazi i odličnog je okusa, prepun je hranjivih tvari i zahtijeva minimalni trud za pripremu. Ovakav uravnotežen doručak vašem tijelu daje energiju i sve potrebne hranjive tvari, osigurava organizmu potrebnu hidrataciju, i osigurava stabilizaciju šećera koja je tijelu potrebna potrebna za dobar početak dana. Vaš herbalife doručak vam osigurava sve što vam je potrebno za dobar i zdrav početak dana. Kada ujutro jedete jednostavne šećere; zašećerene rafinirane žitne pahuljice, bijeli kruh, tost, oni odmah izazivaju nagli porast razine šećera u krvi., a organizam ih ne iskorištava za energetske potrebe nego ih pretvara i sprema kao mast. Smanjenje razine je prva dobrobit koju vam donosi herbalife doručak.

Zabranjeno je preskakanje doručka – herbalife doručak

Zdravo tijelo čim se probudi traži hranu, tako je programirano, a mozgu odmah treba energija. Preskakanje doručka je loša navika od koje će vas brzo odviknuti redoviti herbalife doručak koji će vam odmah na početku dana dati pogonsko gorivo i energiju da ispravno započnete dan. Ljudi koji preskaču doručak umorni započinju dan, loše se osjećaju pa na brzinu pojedu nešto slatko i tako nekoliko puta u danu, a šećeri slažu masne naslage oko tijela. No, herbalife doručak odmah probudi metabolizam i zaposli vašu probavu, daje vam dobar osjećaj, koji vas drži cijeli dan i onako usput i kontrolira

Sedmodnevni prijedlozi za doručak – herbalife doručak

Doručak: Shake po izboru, 2 žlice s 2,5 dcl polu obranog mlijeka, ako vam nedostaje jutarnja kava pola sata prije doručka popijte herbalife čaj i vaš herbalife doručak je kompletiran. Činit će vam se ovo kao sedam dosadnih i jednoličnih dana u tjednu, ali ne treba biti tako. Vaš herbalife doručak može svako jutro biti drugačiji, možete shaekove birati po svom ukusu, možete ih miješati s mlijekom ili vodom, možete ih obogatiti dodavanjem različitog usitnjenog voća, možete ih posipati kakaom, čokoladom, cimetom, đumbirom, kurkumom i raznim drugim nekaloričnim dodacima. Dakle, možete napraviti sedam različitih doručaka, za sedam dana i bit ćete prezadovoljni.

Biljke su vaši saveznici u mršavljenju – herbalife doručak

Važno je uvijek iznova naglašavati da su svi herbalife preparati proizvodeni na potpuno biljnoj bazi. Početnicima na herbalife programu stoji na raspolaganju startni paket za herbalife doručak i trebali bi ga svi uzeti. Paket sadrži:

F1 Formula čokolada

Aloe Vera koncentrat mango

Thermojetics čaj (okus limun)

+ POKLON: knjižica “Recepti za shake” i vrećica Herabalife

U paketu još stiže: Šejker i mjerna žlica

Uživajte, jer dobro izbalansiran  herbalife doručak će vam pomoći u održavanju energije. Svaki od proizvoda se može naručiti pojedinačno ili u unaprijed predviđenim paketima. I imajte na umu svako jutro dok spravljate svoj herbalife doručak vi pripremate svoje tijelo da otopi još jedan suvišni sloj masti iz vašeg tijela.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko