Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Herbalife doručak

Herbalife doručak

Najvažnije je zdravo započeti dan – herbalife doručak

Potpuno prirodan i uravnotežen herbalife doručak je na biljnoj bazi i odličnog je okusa, prepun je hranjivih tvari i zahtijeva minimalni trud za pripremu. Ovakav uravnotežen doručak vašem tijelu daje energiju i sve potrebne hranjive tvari, osigurava organizmu potrebnu hidrataciju, i osigurava stabilizaciju šećera koja je tijelu potrebna potrebna za dobar početak dana. Vaš herbalife doručak vam osigurava sve što vam je potrebno za dobar i zdrav početak dana. Kada ujutro jedete jednostavne šećere; zašećerene rafinirane žitne pahuljice, bijeli kruh, tost, oni odmah izazivaju nagli porast razine šećera u krvi., a organizam ih ne iskorištava za energetske potrebe nego ih pretvara i sprema kao mast. Smanjenje razine je prva dobrobit koju vam donosi herbalife doručak.

Zabranjeno je preskakanje doručka – herbalife doručak

Zdravo tijelo čim se probudi traži hranu, tako je programirano, a mozgu odmah treba energija. Preskakanje doručka je loša navika od koje će vas brzo odviknuti redoviti herbalife doručak koji će vam odmah na početku dana dati pogonsko gorivo i energiju da ispravno započnete dan. Ljudi koji preskaču doručak umorni započinju dan, loše se osjećaju pa na brzinu pojedu nešto slatko i tako nekoliko puta u danu, a šećeri slažu masne naslage oko tijela. No, herbalife doručak odmah probudi metabolizam i zaposli vašu probavu, daje vam dobar osjećaj, koji vas drži cijeli dan i onako usput i kontrolira

Sedmodnevni prijedlozi za doručak – herbalife doručak

Doručak: Shake po izboru, 2 žlice s 2,5 dcl polu obranog mlijeka, ako vam nedostaje jutarnja kava pola sata prije doručka popijte herbalife čaj i vaš herbalife doručak je kompletiran. Činit će vam se ovo kao sedam dosadnih i jednoličnih dana u tjednu, ali ne treba biti tako. Vaš herbalife doručak može svako jutro biti drugačiji, možete shaekove birati po svom ukusu, možete ih miješati s mlijekom ili vodom, možete ih obogatiti dodavanjem različitog usitnjenog voća, možete ih posipati kakaom, čokoladom, cimetom, đumbirom, kurkumom i raznim drugim nekaloričnim dodacima. Dakle, možete napraviti sedam različitih doručaka, za sedam dana i bit ćete prezadovoljni.

Biljke su vaši saveznici u mršavljenju – herbalife doručak

Važno je uvijek iznova naglašavati da su svi herbalife preparati proizvodeni na potpuno biljnoj bazi. Početnicima na herbalife programu stoji na raspolaganju startni paket za herbalife doručak i trebali bi ga svi uzeti. Paket sadrži:

F1 Formula čokolada

Aloe Vera koncentrat mango

Thermojetics čaj (okus limun)

+ POKLON: knjižica “Recepti za shake” i vrećica Herabalife

U paketu još stiže: Šejker i mjerna žlica

Uživajte, jer dobro izbalansiran  herbalife doručak će vam pomoći u održavanju energije. Svaki od proizvoda se može naručiti pojedinačno ili u unaprijed predviđenim paketima. I imajte na umu svako jutro dok spravljate svoj herbalife doručak vi pripremate svoje tijelo da otopi još jedan suvišni sloj masti iz vašeg tijela.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko