Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife dijeta plan ishrane

Herbalife dijeta plan ishrane

Nikada ne preskačite doručak – herbalife dijeta plan ishrane

Primjer jelovnika za jedan dan osobe koja je na na herbalife programu mršavljenja može izgledati ovako: herbalife dijeta plan ishrane.

Doručak: Za doručak izaberite herbalife shaek  po ukusu koji želite, u njega možete dodati malo voća radi boljeg okusa. Vaš herbalife dijeta plan ishrane je za vas pravilo od kojeg ne odstupate i ne brinite, svi shaekovi stvaraju osjećaj sitosti, bez gladi i nervoze. Smijete nakon pola sata popiti herbalife čaj za mršavljenje i ne zaboravite cijeli dan piti dosta vode i kretati se, ako i inače vježbate nastavite vježbati i tijekom programa za mršavljenj..

Međuobrok: Jedna voćka ili jedna energetska proteinska pločica.

Tijekom cijelog dana pijte dovoljno vode (2 – 2,5 litre) jer je i to bitno da vaš herbalife dijeta plan ishrane uspije i donese željene rezultate.

Ručajte, nemojte gladovati – herbalife dijeta plan ishrane

Ručak: Juha, sezonska salata, 150 g pilećeg bijelog mesa i kriška raženog kruha. Pola sata nakon ručka popijte herbalife čaj za mršavljenje. Uživajte u ručku, nemojte gladovati, herbalife dijeta plan ishrane ne preporučuje gladovanje, nego razboritu i zdravu prehranu..

Međuobrok: Salata ili energetska proteinska pločica i ne zaboravite piti dosta vode za hidrataciju vašeg organizma..

Večera treba biti skromna i kad niste na dijeti – herbalife dijeta plan ishrane

Večera: Herbalife zamjenski obrok po izboru.

Zamjenski obroci u potpunosti stvaraju osjećaj sitosti i nećete biti gladni. Vaš herbalife dijeta plan ishrane može vam složiti herbalife stručnjak ili ga možete složiti sami, vodite računa o izboru namirnica i o količinama hrane na tanjuru. Smijete, herbalife dijeta plan ishrane vam to dopušta, pola sata nakon večere popiti herbalife čaj za mršavljenje.

Zapamtite, zamjenski obroci su bogati vlaknima koja u vašem probavnom traktu bubre i stvaraju osjećaj sitosti, a zbog tih vlakana vaše tijelo treba više tekućine. Možda vam prvi dan bude težak, jer je to velika promjena u režimu prehrane, ali ne prekidajte vaš herbalife dijeta plan ishrane, radije konzultirajte svog herbalife savjetnika.

Očekivani gubitak kilograma – herbalife dijeta plan ishrane

Navedni herbalife dijeta plan ishrane sadrži oko 1200 kalorija na dnevnoj bazi, ako ga se budete pridržavali možete gubiti 4 – 8 kg mjesečno. Ovo zapravo i nije dijeta, već način prehrane, a ako dodate  vježbanje u svim oblicima, mogu to biti i redovite, svakodnevne šetnje i pijete 2 – 2,5 litre vode, vaš herbalife dijeta plan ishrane mora ubrzo pokazati rezultate koji će vas oduševiti. Sve preporučeno ubrzava proces topljenja masnih naslaga i vaš povratak u top formu. I nikako ne prekidajte započeti herbalife dijeta plan ishrane prije nego što vaša vaga pokaže prve vidljivije napretke una vašem putu do vitkosti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko