Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Herbalife dijeta plan ishrane

Herbalife dijeta plan ishrane

Nikada ne preskačite doručak – herbalife dijeta plan ishrane

Primjer jelovnika za jedan dan osobe koja je na na herbalife programu mršavljenja može izgledati ovako: herbalife dijeta plan ishrane.

Doručak: Za doručak izaberite herbalife shaek  po ukusu koji želite, u njega možete dodati malo voća radi boljeg okusa. Vaš herbalife dijeta plan ishrane je za vas pravilo od kojeg ne odstupate i ne brinite, svi shaekovi stvaraju osjećaj sitosti, bez gladi i nervoze. Smijete nakon pola sata popiti herbalife čaj za mršavljenje i ne zaboravite cijeli dan piti dosta vode i kretati se, ako i inače vježbate nastavite vježbati i tijekom programa za mršavljenj..

Međuobrok: Jedna voćka ili jedna energetska proteinska pločica.

Tijekom cijelog dana pijte dovoljno vode (2 – 2,5 litre) jer je i to bitno da vaš herbalife dijeta plan ishrane uspije i donese željene rezultate.

Ručajte, nemojte gladovati – herbalife dijeta plan ishrane

Ručak: Juha, sezonska salata, 150 g pilećeg bijelog mesa i kriška raženog kruha. Pola sata nakon ručka popijte herbalife čaj za mršavljenje. Uživajte u ručku, nemojte gladovati, herbalife dijeta plan ishrane ne preporučuje gladovanje, nego razboritu i zdravu prehranu..

Međuobrok: Salata ili energetska proteinska pločica i ne zaboravite piti dosta vode za hidrataciju vašeg organizma..

Večera treba biti skromna i kad niste na dijeti – herbalife dijeta plan ishrane

Večera: Herbalife zamjenski obrok po izboru.

Zamjenski obroci u potpunosti stvaraju osjećaj sitosti i nećete biti gladni. Vaš herbalife dijeta plan ishrane može vam složiti herbalife stručnjak ili ga možete složiti sami, vodite računa o izboru namirnica i o količinama hrane na tanjuru. Smijete, herbalife dijeta plan ishrane vam to dopušta, pola sata nakon večere popiti herbalife čaj za mršavljenje.

Zapamtite, zamjenski obroci su bogati vlaknima koja u vašem probavnom traktu bubre i stvaraju osjećaj sitosti, a zbog tih vlakana vaše tijelo treba više tekućine. Možda vam prvi dan bude težak, jer je to velika promjena u režimu prehrane, ali ne prekidajte vaš herbalife dijeta plan ishrane, radije konzultirajte svog herbalife savjetnika.

Očekivani gubitak kilograma – herbalife dijeta plan ishrane

Navedni herbalife dijeta plan ishrane sadrži oko 1200 kalorija na dnevnoj bazi, ako ga se budete pridržavali možete gubiti 4 – 8 kg mjesečno. Ovo zapravo i nije dijeta, već način prehrane, a ako dodate  vježbanje u svim oblicima, mogu to biti i redovite, svakodnevne šetnje i pijete 2 – 2,5 litre vode, vaš herbalife dijeta plan ishrane mora ubrzo pokazati rezultate koji će vas oduševiti. Sve preporučeno ubrzava proces topljenja masnih naslaga i vaš povratak u top formu. I nikako ne prekidajte započeti herbalife dijeta plan ishrane prije nego što vaša vaga pokaže prve vidljivije napretke una vašem putu do vitkosti.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko