Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife cajevi

Herbalife cajevi

Nezaobilazan dodatak programu za mršavljenje – herbalife cajevi

Ako ste se odlučili za herbalife program za mršavljenje, onda će čajevi biti nezaobilazan dio vašeg paketa za mršavljenje. Moderni stil života ponekad može poremetiti vašu ravnotežu, posebno kada pokušavate voditi aktivan način života uz program za mršavljenje. Zato herbalife cajevi trebaju biti dnevna osvježenja tijekom cijelog programa mršavljenja, a i po završenom programu pomažu sačuvati postignutu težinu jer ne dopuštaju novo taloženje masti. Osvježite se uz šalicu Instant biljnog napitka s ekstraktima čaja i nećete trebati ni kavu, ni štetna gazirana pića prepuna štetnih rafiniranih šećera. Neka vaši herbalife cajevi uvijek budu uz vas, u domu, na poslu, na putovanju.

Originalni okusi crnog ili zelenog čaja – herbalife cajevi

Vaš pomagač u mršavljenju j ukusan, niskokalorični, osvježavajući napitak, jedinstvena mješavina tradicionalnog crnog čaja orange pekoe i zelenog čaja s ekstraktima cvijeta sljeza, cvijeta hibiskusa i sjemenki kardamoma. Potpuno prirodni herbalife cajevi osvježavaju, uravnotežuju, razbuđuju i liječe. Zeleni čaj dobiven je vodenom ekstrakcijom kako biste uživali u svim spojevima kojih ima u zelenom čaju. Originalni herbalife cajevi u instant obliku se okusom ne razlikuju od čajeva na koje ste navikli, samo ih jednostavnije i brže pripremate, jer su topivi u toploj i hladnoj vodi, kako više volite. Izvrsna zamjena za kavu i odlična nadopuna za povećan unos tekućina u tijelo za vrijeme mršavljenja, naročito, ako nemate naviku pijenja vode u većim količinama.

Čaj s limunom molim – herbalife cajevi

Na programu mršavljenja ste, ali vam voda postaje već bljutava, osvježite se uz šalicu Instant biljnog napitka s ekstraktima čaja s okusom limuna. Limun osvježava i vitaminom C pojačava učinak topljenja masti, a i ukusi su različiti, zato  herbalife cajevi dolaze u nekoliko kombinacija i okusa. Isprobajte sve dostupne okuse da bi lakše izabrali okus koji vam najviše odgovara. Svi herbalife cajevi su niskokalorični sa svega 6 kcal po porciji i odlični su i kao vrući i kao hladni napitci. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane, vježbanja i zdravog načina života. Svi herbalife cajevi se uzimaju dva do tri puta dnevno, kao idealno osvježenje koje razbija dnevnu rutinu i daje vam trenutke za kratke predahe u danu.

Molim čaj sa voćnim okusom breskve – herbalife cajevi

Ako više volite voćne okuse osvježite se uz šalicu Instant biljnog napitka s ekstraktima čaja s okusom breskve. Svi herbalife cajevi imaju istu bazu od ektrakata zelenog i crnog čaja, a dodani okusi ih obogaćuju i korisnicima daju mogućnost da izaberu napitak po svom ukusu. Voćni čaj sa okusom breskve je ukusan, niskokaloričan, osvježavajući napitak, jedinstvena mješavina tradicionalnog crnog čaja orange pekoe i zelenog čaja s ekstraktima cvijeta sljeza, cvijeta hibiskusa i sjemenki kardamoma i obogaćen voćnim okusom breskve. Jednostavna priprema: Promiješajte pola male žličice, otprilike 1,7 g,  u 2-2,5 dc (ovisno o tome da li želite jači ili slabiji čaj) vruće ili hladne vode i napitak je gotov.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko