Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife čaj

Herbalife čaj

Niskokalorični osvježavajući napitak za mršavljenje – herbalife čaj

Neki ljudi ne mogu početi dan bez kave, koju u ovom programu mršavljenja stavljaju na prvo mjesto, kao naviku koje će se teško odreći. No, ne brinite, herbalife čaj može izvrsno zamijeniti vašu jutarnju kavu, a možete ga piti i do tri puta dnevno, kad god se želite osvježiti. Niskokalorični osvježavajući napitak za mršavljenje i energiju sa zelenim i crnim čajem. Idealna zamjena za kavu, herbalife čaj u Jednoj šalici Instant biljnog napitka sadrži 85 mg kofeina i samo malo kalorija, oko 6 kcal po šalici čaja. Kada niste na bolovanju dok ste na programu mršavljenja, kada vodite aktivan način života, idete na posao, vodite kućanstvo, često će vam herbalife čaj biti dobrodošao predah i ugodno osvježenje.

Izvrsna zamjena za kavu – herbalife čaj

Kavu trebate kada god se osjećate umorno, iscrpljeno i dekoncentrirano, jer vas kava odmah podigne. Na isti način djeluje na vaše tijelo i herbalife čaj, samo se morate na njega naviknuti. Sa 6 kcal po šalici, instant biljni napitak je osvježavajuće piće koje neće ugroziti vaše napredovanje u skidanju kilograma, a podignut će vas kao i kava. Sami odlučite želite li herbalife čaj piti vruć ili hladan, jer se taj instant napitak lako i jednostavno priprema u vrućoj i u hladnoj vodi. Uglavnom, vruć ili hladan, odlično dopunjava vaše dnevne potrebe za unosom tekućina u tijelo tijekom programa mršavljenja. I da, okusom se herbalife čaj nimalo ne razlikuje od crnog ili zelenog čaja na koje ste navikli.

Tri okusa, originalni, limun i breskva – herbalife čaj

Prve korake u programu mršavljenja vam olakšava instant biljni napitak s ekstraktima zelenog i crnog čaja. Tako je, herbalife čaj je koristan energetski i osvježavajući napitak koji početniku pomaže da uhvati ritam programa.  Iz zelenog čaja je izvučena voda kako bi imali sve sastojke koji se nalaze u zelenom čaju, zato ovaj napitak ima okus netom skuhanog zelenog čaja. Osvježavajući  herbalife čaj je niskokalorično piće koje će vaš program mršavljenja učiniti puno ugodnijim i podnošljivijim nego što ste se nadali. Ključne prednosti, riješit ćete se ovisnosti o kavi, nećete biti umorni i frustrirani i bit ćete poletni cijeli dan što nadmašuje sve ostale napitke.

Topli ili hladni napitak, po želji – herbalife čaj

Možete piti topli čaj zimi, a hladni ljeti ili topli ujutro i navečer, a hladni po danu ili uvijek topli ili stalno hladni, po vlastitoj želji. Laka i jednostavna priprema čini herbalife čaj najpopularnijim energetskim napitkom za mršavljenje. Pomiješajte pola žličice, oko 1,7g,  sa 2,5 dcl tople ili hladne vode i napitak je gotov. Instant biljni napitak, herbalife čaj, je osvježavajući napitak koji se pije posebno, kao međuobrok ili uz obrok i sadrži samo 6 kcal po šalici. .Možete ga naručiti sa originalnim okusom, ili sa okusom limuna i breskve, a svi okusi i arome su potpuno prirodni.. Uz herbalife čaj program mršavljenja je ugodniji i zabavniji.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko