Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbalife aloe vera

Herbalife aloe vera

Napitak zdravlja i vitalnosti – herbalife aloe vera

Čist, prirodan i osvježavajući koncentrat napitka od biljke aloa vera, zelenog čaja i niza drugog ljekovitog bilja pomaže u pročišćivanju tijela i smirivanju probavnog sustavai. Snažno djelovanje  herbalife aloe vera napitaka garantira formula bogata betakarotenom, kalcijem, kalijem, magnezijem i ugljikohidratima, bez masti i proteina. Koncentrat u obliku sirupa se razrjeđivanjem običnom vodom lako i jednostavno uzima tri puta dnevno kao dodatak povećanog unosa tekućina u tijelo. Običan napitak i napitak sa okusom manga su uz proizvode za njegu osnovni proizvodi herbalife aloe vera. Napitak je bez konzervansa, pa ga nakon otvaranja trebate držati u hladnjaku i potrošiti u roku od mjesec dana.

Njega i revitalizacija iznutra i izvana – herbalife aloe vera

Napitak je proizvod za njegu i revitalizaciju iznutra, jer sadrži visoke količine kalcija i magnezija, i izvor je vitamina A. Sirup herbalife aloe vera pomaže u slučaju želučanih tegoba, gastritisa, čireva, žgaravice, žučnih i bubrežnih kamenaca i kod zacjeljivanja rana, a preporuča se i kod upala grla i usne šupljine. Paleta aloa proizvoda za njegu velika i uključuje aloa šampon za kosu, aloa regenerator, aloa sapun za tijelo, aloa tekući sapun za ruke i tijelo, aloa gel koji iznimno smiruje nadraženu kožu, aloa losion za njegu cijelog tijela. Aloa je čudesna biljka i zato herbalife aloe vera i dalje razvija nove formule i nadpunjava paletu aloa novim proizvodima.

Aloa kozmetika, proizvodi za njegu – herbalife aloe vera

Potpuno prirodna kozmetika, bez konzervansa i stabilizatora čini aloa proizvode za njegu prvim izborom svim pobornicima zdravog života. Za herbalife aloe vera vrijedi ona narodna izreka: „Ne stavljaj na kožu ništa što ne bi mogao pojesti“, a u paleti aloa preparata su i proizvoda za oralnu konzumaciju. Bilo da želite revitalizirati svoju kožu ili želite oporaviti i nahraniti svoju kosu ili samo tražite prirodan proizvod za svakodnevnu higijenu, aloa proizvodi preporučuju sami sebe. Ako se želite oporaviti od štetnih posljedica agresivne kozmetike pune kemikalija,  herbalife aloe vera proizvodi za njegu su najnježniji i najbrži način za oporavak i pomlađivanje vaše kože.

Proizvodi za cijelu obitelj – herbalife aloe vera

Aloa proizvodi, bilo da se radi o napitcima ili o proizvodima za njegu, su posve prirodni, bez konzervansa i umjetnih stabilizatora i drugih kemijskih primjesa i zato su pogodni za cijelu obitelj, i za odrasle i za djecu. Izbacite iz upotrebe nezdrave, pune đećera, gazirane sokove,  napitkom herbalife aloe vera kojeg sada ima i s okusom manga, vaše tijelo ća vam biti zahvalno. Odrecite se agresivne kozmetike iz vašeg kupaonskog ormarića i nabavite kompletan paket aloa proizvoda za njegu. Uz kozmetiku herbalife aloe vera koža će vam biti nahranjena, njegovana i svilenkasta, a vaša kosa će živnuti novim i zdravim, posve prirodnim sjajem.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko