Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Herbafast

Herbafast

Čarobna formula za mršavljenje bez gladovanja – herbafast

I u najboljim formulama za mršavljenje vi ste glavni faktor uspjeha. Dakle, donesite čvrstu odluku da želite skinuti višak kilograma, nabavite herbafast i krenite ususret vitkosti, ljepoti i zdravlju. Držite se svoje odluke do kraja programa. Olakšajte sebi tako što ćete napraviti svoj  vlastiti herbafast paket mršavljenja koji odgovara baš vama. Podesite svoju satnicu dana i prilagodite je svom ustaljenom ritmu življenja. Jako je važno da program teče u kontinuitetu i da herbafast uzimate uvijek u isto vrijeme, svakog dana, za vrijeme cijelog trajanja vašeg programa mršavljenja. I nemojte odustajati prije dovršenja zacrtanog programa.

Postavi si cilj i ostvari ga – herbafast

Bez postavljanja ciljeva nitko nikuda ne stiže i ništa važno u životu ne ostvaruje. Prvo nabavite herbafast, zatim isplanirajte vrijeme, koliko kilograma želite skinuti, koliko želite smanjiti opseg struka i trudite se da to budu realna očekivanja. Previsoki ciljevi i prevelika očekivanja često dovode do odustajanja i velikih razočarenja. Vodite računa da je herbafast proizvod za mršavljenje, a ne lijek za vaše discipliniranje, taj dio morate odraditi sami. Ako ste sami donijeli odluku, poštujte svoju riječ, svoje obećanje sebi i provedite tu odluku do kraja, bez varanja. Sve ostalo će odraditi herbafast, a rezultati će za vas biti inspirativni i vrlo motivvirajući. Učinite to za sebe!

Postupno mršavljenje, najzdravije mršavljenje – herbafast

Svako skidanje kilograma na brzinu je donosi samo privremene rezultate, kilogrami se brzo vrate, a s njima i nezadovoljstvo. Kvalitetno mršavljenje, prirodno i zdravo mršavljenje uz herbafast je postupno mršavljenje i na to se pripremite. Prilagodite prehranu izborom zdrave hrane, izradite prilagođeni dnevni jelovnik i držite se rasporeda obroka i redovite satnice za svaki obrok. Ovo nikako ne znači da je uz herbafast potrebna rigorozna dijeta, ali ako se odlučite za skidanje kilograma morate pripaziti na prehranu (više voća i povrća, manje šećera i brze hrane) i svakako dovoljan unos tekućina, najbolje vode. Vaga za kontrolu težine vam je dobar saveznik u ovom programu mršavljenja.

Upornost i disciplina donose rezultate – herbafast

Ne budite nestrpljivi, malo po malo, na kraju programa ćete prezadovoljni postignutim rezultatima i ponosni na sebe. Pijte dosta vode, jer herbafast vlakna trebaju tekućine od kojih bubre i smanjuju vaš osjećaj gladi. Za vrijeme programa mršavljenja trebate piti od 1,5 – 2 litre vode dnevno, svakako izbjegavajte sokove i ostale napitke pune šećera. Ako herbafast program mršavljenja provodite tijekom toplijih godišnjih doba unos vode možete povećati i do 2.5l dnevno! Pratite napredak programa mršavljenja, vagajte se, mjerite obujam struka, navikavajte se na svoju novu novu figuru i uživajte u napretku i svakom pozitivnom pomaku. Naravno, vjerujte u herbafast, ali vjerujte i u sebe i ne odustajte. Pokušajte nakon nekog vremena procijeniti  koliko su se vaši obroci količinski smanjili jer vam jednostavno treba manje hrane na tanjuru da se najedete do sitosti.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko