Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Herbafast

Herbafast

Čarobna formula za mršavljenje bez gladovanja – herbafast

I u najboljim formulama za mršavljenje vi ste glavni faktor uspjeha. Dakle, donesite čvrstu odluku da želite skinuti višak kilograma, nabavite herbafast i krenite ususret vitkosti, ljepoti i zdravlju. Držite se svoje odluke do kraja programa. Olakšajte sebi tako što ćete napraviti svoj  vlastiti herbafast paket mršavljenja koji odgovara baš vama. Podesite svoju satnicu dana i prilagodite je svom ustaljenom ritmu življenja. Jako je važno da program teče u kontinuitetu i da herbafast uzimate uvijek u isto vrijeme, svakog dana, za vrijeme cijelog trajanja vašeg programa mršavljenja. I nemojte odustajati prije dovršenja zacrtanog programa.

Postavi si cilj i ostvari ga – herbafast

Bez postavljanja ciljeva nitko nikuda ne stiže i ništa važno u životu ne ostvaruje. Prvo nabavite herbafast, zatim isplanirajte vrijeme, koliko kilograma želite skinuti, koliko želite smanjiti opseg struka i trudite se da to budu realna očekivanja. Previsoki ciljevi i prevelika očekivanja često dovode do odustajanja i velikih razočarenja. Vodite računa da je herbafast proizvod za mršavljenje, a ne lijek za vaše discipliniranje, taj dio morate odraditi sami. Ako ste sami donijeli odluku, poštujte svoju riječ, svoje obećanje sebi i provedite tu odluku do kraja, bez varanja. Sve ostalo će odraditi herbafast, a rezultati će za vas biti inspirativni i vrlo motivvirajući. Učinite to za sebe!

Postupno mršavljenje, najzdravije mršavljenje – herbafast

Svako skidanje kilograma na brzinu je donosi samo privremene rezultate, kilogrami se brzo vrate, a s njima i nezadovoljstvo. Kvalitetno mršavljenje, prirodno i zdravo mršavljenje uz herbafast je postupno mršavljenje i na to se pripremite. Prilagodite prehranu izborom zdrave hrane, izradite prilagođeni dnevni jelovnik i držite se rasporeda obroka i redovite satnice za svaki obrok. Ovo nikako ne znači da je uz herbafast potrebna rigorozna dijeta, ali ako se odlučite za skidanje kilograma morate pripaziti na prehranu (više voća i povrća, manje šećera i brze hrane) i svakako dovoljan unos tekućina, najbolje vode. Vaga za kontrolu težine vam je dobar saveznik u ovom programu mršavljenja.

Upornost i disciplina donose rezultate – herbafast

Ne budite nestrpljivi, malo po malo, na kraju programa ćete prezadovoljni postignutim rezultatima i ponosni na sebe. Pijte dosta vode, jer herbafast vlakna trebaju tekućine od kojih bubre i smanjuju vaš osjećaj gladi. Za vrijeme programa mršavljenja trebate piti od 1,5 – 2 litre vode dnevno, svakako izbjegavajte sokove i ostale napitke pune šećera. Ako herbafast program mršavljenja provodite tijekom toplijih godišnjih doba unos vode možete povećati i do 2.5l dnevno! Pratite napredak programa mršavljenja, vagajte se, mjerite obujam struka, navikavajte se na svoju novu novu figuru i uživajte u napretku i svakom pozitivnom pomaku. Naravno, vjerujte u herbafast, ali vjerujte i u sebe i ne odustajte. Pokušajte nakon nekog vremena procijeniti  koliko su se vaši obroci količinski smanjili jer vam jednostavno treba manje hrane na tanjuru da se najedete do sitosti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko