Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Heljda dijeta

Heljda dijeta

Razvoj prehrambene industrije tokon zadnjih 100 godina dovelo do toga da epidemije gladi više ne postoje u razvijenim društvima. Dok su naši pretci strahovali hoće li u zadanoj sezoni doći do lošeg usjeva pa nastupiti opća glad među stanovništvom, mi se borimo sa dijametralno suprotnim problemom – prevelika dostupnost hrane dovela je do većeg stupnja pretilosti stanovništva i nameće svoje posljedice koje su negativne za naš organizam. Tako se razvija nutricionistička znanost koja propisuje različite dijete kako bi se današnji pojedinci lakše nosili s gubljenjem kilograma kada se odvaže na to. Ovdje donosimo jednu manje poznatu dijetu koja se ne prakticira često. Heljda dijeta nalaže konzumaciju heljde koja nije toliko popularna kod nas.

Heljda dijeta – Kako se prakticira heljda dijeta?

Heljda je posebna vrsta bilje koja se po nekim parametrima može ubrajati u žitarice, no u suštini ona to nije. Također je bitno spomenuti da ne sadrži gluten. Zrna heljde pronaći ćete u specijaliziranim trgovinama.

Ova dijeta prakticira se tako što zrno polijete kipućom vodom, ostavite na nekoliko minuta, iscijedite i ponovo zalijete kipućom vodom. Ostavite u vodi tokom noći i nakon toga ju možete konzumirati. Heljda dijeta pomoći će Vam u koncentraciji i pri jakim mentalnim naporom jer pozitivno utječe na rad mozga. Heljde možete jesti koliko želite u bilokoje doba dana.

Heljda dijeta – prakticirajte zdravu prehranu uz heljdu

Za ostatak jelovnika prakticirajte zdravu i raznovrsnu prehranu bogatu proteinima, mineralima. Konzumirajte puno povrća koje će Vas količinski zasititi, no kalorijski je vrlo nisko. U ovakvo povrće ne ubrajamo grah, krumpir ili druga škrobasta povrća. Heljda dijeta dat će novu namirnicu u Vaš organizam koja će upotpuniti Vašu prehranu. Kao i u svakoj dijeti, pijte puno vode, a alkohol izbjegavajte.

Heljda dijeta – ne zaboravite tjelovježbu

Svaka dijeta popraćena fizičkim treningom znatno ubrzava proces gubljenja kila, pa tako i heljda dijeta. Ukoliko Vam je cilj gubiti kilograme kako biste izgledali bolje, tjelovježba Vam neće samo pomoći ubrzati taj proces već će i rekonstruirati izgled Vašeg tijela – popravit Vam držanje, očvrstit kožu koja s gubljenjem kila može nakupiti, a Vi izgledati mlohavo. Heljda dijeta znatno će Vam pomoći u koncentraciji i rad mozga, a što se tiče mišića za to se primite treninga kako biste dobili kombinirane rezultate.

Još jednom napominjenom da heljda ne sadrži gluten pa za one koji pate od celijakije ova dijeta nije zabranjena. Isprobajte ovu dijetu koja se razlikuje u okusu od ostalih, okus heljde mogo bi Vas zainteresirati pa će tako i ova dijeta ići puno lakše.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko