Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

GM dijeta

GM dijeta

GM dijeta – Prvi dani

GM dijeta, punog naziva General Motors dijeta razvila se kako bi zaposlenici General Motors kompanije lako izgubili 5-7 kilograma u svega 7 dana. Ova dijeta spada u restriktivnije dijete pa se ne preporuča konstanto prakticiranje ove dijete. Nakon 7 dana odmorite od ove dijete na mjesec ili dva prije nego ju ponovo probate. GM dijeta funkcionira malo drukčije od većina dijeta, a kako, donosimo u članku. Kad je u pitanju GM dijeta, prvi dan je rezerviran samo za voće. Voće sadrži veliku količinu vode, no isto tako je bogato mikronutrijentima poput vitamina i minerala. Smijete jesti koliko god trebate da se zasitite, no obavezno je da nepreskačete doručak. Ukoliko GM dijetu prakticirate tokom ljeta, lubenica je idealan izbor jer je siromašna kalorijama, a bogata vodom. Tokom drugog dana dopušteno je jesti povrće po izboru, no za doručak Vam je na jelovniku pečeni krumpir. Premda ne zvuči kao obrok koji se jede tokom dijete, ova dijeta nalaže konzumaciju krumpira u ovom periodu jer će ugljikohidrati koje konzumirate stvoriti osjećaj sitosti. Za ručak i večeru odaberite povrće poput zelene salate, kupusa, krastavaca ili brokule, cvjetače i šparoga. Začinite salatu maslinovim uljem i jabučnim octom.

GM dijeta – Sredina dijete

Za treći dan GM dijeta nalaže konzumaciju voća i povrća. Doručkujte jabuke ii dinje uz 2 čaše vode. Ručak ponovite od prethodnog dana, a za večeru je idealno konzumirati kuhano povrće i iza toga svježe voće. GM dijeta četvrtog dana napokon unosi raznovrsnije namirnice – doručkujte bananu i čašu toplog mlijeka, ručajte povrtnu juhu s miješanim povrćem i začinskim biljem, a večerajte shake od banane. Banana i mlijeko može biti i međuobrok. Na polovici tjedna vaše bi se tijelo počelo prilagođavati novoj prehrani. Nakon dana jedenja samo povrća, voće bi mu bilo dobrodošao dodatak. Kombinacija voća i povrća također pruža tijelu blagodati bogate vlaknima i proteinima.

GM dijeta – Zadnja faza

Petog dana počinjete tijelo puniti proteinima. Doručkujte pečenu govedinu radi bogatstva proteinima ili bezmasnu piletinu. Slične obroke pripremite za ostala dva obroka. Tokom dana pojedite 6 svježih rajčica no izbjegavajte jesti ih kad i meso. Ovaj dan nemojte piti cijeđeno voće, držite se vode. Šesti dan GM dijeta nalaže kombinaciju mesa i povrća. Ujutro pojedite miješano povrće kuhano na pari uz govedinu koja će Vas zasititi. Ručajte i večerajte kombinirano meso i povrće. Zadnji, sedmi dan dijete započnite zdjelom smeđe riže, ručajte kuhano povrće, a večerajte zeleno listano povrće koje možete nzaainiti. Međuobrok u ovom danu nek su Vam voće i grožđice. GM dijeta također stalno ponavlja pijenje minimalno 1. 5 L vode svaki dan. Dijetu nemojte ponavljati, a prije prakse konzultirajte se s liječnikom.

GM dijeta – Detaljan plan ishrane

GM dijeta usredotočena je na osiguravanje konzumacije složenih ugljikohidrata, zajedno s niskokaloričnom hranom. To u kombinaciji s povećanim unosom vode može rezultirati značajnim gubitkom kilograma u rasponu od tjedan dana. Ideja je ograničiti nečiju tjednu prehranu samo na voće, povrće, smeđu rižu i piletinu.

1. dan: Svo voće – osim banana; 8 do 12 čaša vode
2. dan: Veliki kuhani krumpir; kuhano ili nekuhano povrće po vašem izboru bez ulja; 8 do 12 čaša vode
3. dan: Svo voće – osim banana; kuhano ili nekuhano povrće (osim krumpira) po vašem izboru bez ulja; 8 do 12 čaša vode
4. dan: 8 do 10 banana; 3 do 4 čaše mlijeka; 8 do 12 čaša vode
5. dan: 6 rajčica; jedna šalica smeđe riže; 12 do 15 čaša vode
6. dan: Jedna šalica smeđe riže; kuhano ili nekuhano povrće (osim krumpira) po vašem izboru bez ulja; 8 do 12 čaša vode
7. dan: Jedna šalica smeđe riže; bilo koje povrće; svi voćni sokovi

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko