Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Fitness prehrana

Fitness prehrana

Fitness prehrana nije posebna prehrana!

Počinjemo ovaj članak namjerno s negacijom. Danas mnogi misle da je jesti zdravo neka velika filozofija. Slažu si pomno pripremljene obroke, broje kalorije, izbacuju svaki oblik šećera i ne jedu iza 18 popodne. Fitness prehrana nije ništa drukčija prehrana od one pravilne. Poanta je da jedete dovoljno, da jedete zdravo i da se ne pretrpavate. Oni koji vježbaju, jedu 3-4 puta na dan, a u svakom obroku imaju dovoljno proteina masti i ugljikohidrata, ne trebaju osjećati nikakvu grižnju savjesti ukoliko u petak navečer popiju dva-tri gemišta, ukoliko s društvom naruče par pizza, ukoliko uzmu komad torte na nekom događanju. Ne postoji nezdrava hrana – postoji samo hrana koju možemo jesti kada god te ona koju rezerviramo za specifične prilike. Fitness prehrana znači da jedete dovoljno proteina kako bi Vaš trening urodio plodom, da jedete dovoljno ugljikohidrata kako biste imali energije za trening te dovoljno masti kako bi Vaše tijelo funkcioniralo zdravo.

Fitness prehrana i kalorijski deficit – kako ga postići?

Što je kalorijski deficit? Kada u jednom danu unesemo manje energije putem hrane nego što potrošimo, onda smo u tom danu u kalorijskom deficitu te će tijelo posrnuti u skladišta energije koje mi nazivamo salo da bi nadomjestio ono što Vi niste unjeli hranom. Iz ove činjenice puno ljudi zaključuje da treba manje jesti i kile će nestajati. Ipak, to nije tako jednostavno. Da biste dugoročno izgledali i osjećali se bolje, znatne restrikcije po pitanju hrane neće pomoći. Takvima se događa da fitness prehrana kakvu su si namjestili nije održiva te nakon par mjeseci jednostavno odustaju. Umjesto toga, neka Vam fitness prehrana bude takva da jedete količinski normalno, no neka namirnice budu niskokalorične. To ne znači da svaka stvar koju jedete mora biti light ili nemasna. To znači da u dnevnom jelovniku imate dovoljno proteina, ugljikohidrata i masti koliko je potrebno za zdravog čovjeka, a da ne jedete nekvalitetnu hranu nakon koje ste iovako brzo opet gladni.

Fitness prehrana – što treba jesti?

Umjesto da se grčite radi raznih dijeta i da ste konstatno gladni, gledajte na treninge i prehranu na ovaj način: postoji dnevna potrošnja kalorija koja se odvija neovisno o tome jeste li trenirali taj dan. Svaki dodatan fizički napor ostavlja više kalorija koje možete pojesti a da ste i dalje u kalorijskom deficitu. Umjesto da kalorijski deficit postignete izgladnjivanjem, zašto se ne biste najeli pošteno za malo kalorija? Ovdje je ključno povrće: napravite par recepata bogatim povrćem koje volite – to mogu biti razno razne salate s tunom, povrće dinstano s piletinom ili neki zdraviji smoothiji. Fitness prehrana neka Vam se sastoji od konkretnih obroka u kojima ćete uživati, no neka u tim obrocima ne bude samo masno meso, krumpir i vrhnje za kuhanje. Pronađite zdrave ukusne obroke od kojih ćete biti itekako siti, no nećete unjeti 1000 kalorija. Fitness prehrana označava samo zdravu prehranu i ne znači da morate prestati jesti sve što volite.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko