Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dvopek dijeta

Dvopek dijeta

Dvopek dijeta – Uvod

Dijeta, plan prehrane, vježbanje, gubljenje kila. Ah, svi smo kroz to prošli. Neki su uspjeli odmah, neki se muče i dan danas. Oni koji se muče najčešće odustanu radi prerestriktivnog plana prehane na koji se ne mogu naviknuti ili im jednostavno padne motivacija. Ipak, najgore je kad se u dijeti moramo odreći svih pekarskih proizvoda. U našoj kulturi pekare su veliki biznis i ostat će tako još jako dugo. Zato nam je jako teško odreći se kruha u nekoj dijeti. Dvopek dijeta idealna je za ljubitelje dvopeka. Namirnica koju gotovo sve ostale dijete smatraju neprihvatljivom kako biste došli na svoje i na taj način skinuli višak kilograma. Dvopek dijeta zaobilazi ovaj problem i dopušta Vam da gubite kile, ali i dalje jedete kruh na dnevnoj bazi. Uz dvopek, koji naravno treba biti od integralnog kruha, dvopek dijetazahtjeva puno voćnih sokova i čajeva. Dvopek dijeta je brza dijeta koja traje 15 dana, a jelovnik je jednostavan i dostupan svima. Pojasnimo malo više kako ova dvopek dijeta funkcionira:

Dvopek dijeta: doručak, ručak i večera

Dvopek dijeta obuhvaća još jednu bitnu namirnicu dostupnu svima – naranču! Naranča je bogat izvor vitamina C koji je toliko neophodan za sve procese u našem tijelu, ali isto tako utječe na metabolizam. Uz konzumaciju naranči, Vaš organizam brže će probavljati amijdijeti uvijek dvopek ili dva, jedna naranča i šalica čaja ili kave bez šećera. Dvopek se može zameniti tostom kućne izrade, ali treba napomenuti da je poželjan integralni kruh. Dvopek dijeta je proces normalne, umjerene ishrane, sve dok ne stignete do željene kilaže. Prije nego što se odlučite na ovu dijetu preporučuje se da prethodno razgovarate sa svojim lekarom i pokažete mu jelovnik.

Za ručak iskombinirajte naranču i dva dvopeka s pola glavice kupusa ili nekog drugog niskokaloričnog povrća. Dvopek dijeta – drugi dan, umjesto povrća pojedite kiselo vrhnje i jaje. Jedan dan zamijenite naranču s rajčicom radi raznovrsnosti prehrane. Od povrća možete pojesti i krastavac, mrkvu, juhu od povrća ili nemasnog mesa. Za večeru birajte zdravoproteinske obroke poput piletine na žaru ili ribe. Naravno, izbjegavate prženu hranu. Začine koristite u malim količinama. Napravite si pet različitih jelovnika za pet dana dvopek dijeta i ponovite to još dva puta. Nakon toga prestanite s ovom dijetom. Dvopek dijeta je ipak brza dijeta.

Dvopek dijeta: brza dijeta sa sobom donosi i upozorenja

Dvopek dijeta savršena je za brzo gubljenje kilograma u kratkom roku, no dugoročno dvopek dijeta nije zdrava. Kalorijski deficit kod ove dijete postiže se restrikrivnom prehranom koja daje malo energetske vrijednosti pošto ne jedete količinski puno, niti namirnice bogate kalorijama. Preporuča se konzumiranje puno vode i čaja kako biste se nosili s eventualnim osjećajem gladi. Kod ljudi koji vole jesti količinski puno, ova dvopek dijeta mogla bi biti izazovna. Dvopek dijeta ne preporuča se trudnicama i dijabetičarima. Svaka brza dijeta, pa i dvopek dijeta, trebala bi se predstaviti prvo svom liječniku radi eventualnih savjeta. Ukoliko ste kronični bolesnik također potražite alternativne solucije. Nakon 15 dana prakticiranja ove dijete, prestanite i vratite se uravnoteženoj i bogatoj prehrani uz tjelovježbu kako biste zadržali rezultate i izbjegli jo-jo efekt povratka kilograma.

Dvopek dijeta: jelovnik

Dvopek dijeta takođe ima i drugi naziv, citrus dijeta, a zbog naranče koja je neizostavna narmirnica u ovoj dijeti. Dvopek dijeta se provodi 15 dana, a gubitak tjelesne težine može biti od 7 pa do 15 kilograma. Dvopek dijeta je vrlo restriktivna kada je u pitanju plan prehrane i količine namirnica koja se konzumira. Dvopek dijeta – osnovne karakteristike dijete: trajanje dijete 15 dana (3 ciklusa po 5 dana, uz 2 dana pauze), isti doručak svaki dan, zabranjena konzumacija alkoholnih pića. Dvopek dijeta se provodi u 3 faze po 5 dana. Između svake faze pauzirajte 2 dana. Tokom pauze nemojte pretjerivati s jelom, jedite umjereno kako ne bi došlo do povratka izgubljene tjelesne težine. U nastavku predlažemo jelovnik – plan ishrane tokom ove dijete.

PONEDJELJAK

Doručak: 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

Ručak: 1 kuhano jaje, 1 naranča, 1 kiselo vrhnje.

Večera: 2 kuhana jaja, 2 rajčice, pola glavice zelene salate (ili 1 veći krastavac).

UTORAK

Doručak: 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

Ručak: 2 dvopeka, 1 kuhano jaje, 1 naranča, 1 kiselo vrhnje.

Večera: 125 g kuhanog mesa, 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

SRIJEDA

Doručak: 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

Ručak: 1 kuhano jaje, 1 naranča, 1 kiselo vrhnje, 1 glavica zelene salate (ili 2 veća krastavca).

Večera: 125 g mljevenog mesa, 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

ČETVRTAK

Doručak: 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera

Ručak: 1 dvopek, 125 g svježeg kravljeg sira, 1 rajčica

Večera: 125 g kuhanog mesa, 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera.

PETAK

Doručak: 1 dvopek, 1 naranča, 1 šalica kave ili čaja bez šećera

Ručak: 200 g kuhanog mesa ili ribe, 1 dvopek, 1 rajčica.

Večera: 500 g kuhanog povrća, 1 kuhano jaje, 1 rajčica.

SUBOTA I NEDJELJA

Nakon 5 dana pridržavanja jelovnika, uzmite 2 dana pauze. U ova 2 dana nemojte pretjerivati s hranom kako ne biste vratili izgubljene kilograme.

Kako biste spriječili da se izgubljeni kilogrami vrate nakon završetka dijete preporučuje se da svakog ponedjeljka imate sljedeći plan prehrane:

Doručak: 1 čaša soka od limuna bez šećera

Ručak: 1 dvopek, 2 jabuke

Večera: 1 kuhano jaje, 1 dvopek, 1 rajčica.

Ostale dane možete normalno jesti.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko