Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

dvopek dijeta

Dvopek dijeta

Dijeta, plan prehrane, vježbanje, gubljenje kila. Ah, svi smo kroz to prošli. Neki su uspjeli odmah, neki se muče i dan danas. Oni koji se muče najčešće odustanu radi prerestriktivnog plana prehane na koji se ne mogu naviknuti ili im jednostavno padne motivacija. Ipak, najgore je kad se u dijeti moramo odreći svih pekarskih proizvoda. U našoj kulturi pekare su veliki biznis i ostat će tako još jako dugo. Zato nam je jako teško odreći se kruha u nekoj dijeti. Dvopek dijeta zaobilazi ovaj problem i dopušta Vam da gubite kile, ali i dalje jedete kruh na dnevnoj bazi. Dvopek dijeta je brza dijeta koja traje 15 dana, a jelovnik je jednostavan i dostupan svima. Pojasnimo malo više kako ova dijeta funkcionira:

Dvopek dijeta: doručak

Dvopek dijeta obuhvaća još jednu bitnu namirnicu dostupnu svima – naranču! Naranča je bogat izvor vitamina C koji je toliko neophodan za sve procese u našem tijelu, ali isto tako utječe na metabolizam. Uz konzumaciju naranči, Vaš organizam brže će probavljati amijdijeti uvijek dvopek ili dva, jedna naranča i šalica čaja ili kave bez šećera.

Dvopek dijeta: ručak i večera

Za ručak u ovoj dijeti iskombinirajte naranču i dva dvopeka s pola glavice kupusa ili nekog drugog niskokaloričnog povrća. Drugi dan umjesto povrća pojedite kiselo vrhnje i jaje. Jedan dan zamijenite naranču s rajčicom radi raznovrsnosti prehrane. Od povrća možete pojesti i krastavac, mrkvu, juhu od povrća ili nemasnog mesa. Za večeru birajte zdravoproteinske obroke poput piletine na žaru ili ribe. Naravno, izbjegavate prženu hranu. Začine koristite u malim količinama. Napravite si pet različitih jelovnika za pet dana i ponovite to još dva puta. Nakon toga prestanite s ovom dijetom. Dvopek dijeta je ipak brza dijeta.

Dvopek dijeta: brza dijeta sa sobom donosi i upozorenja

Dvopek dijeta savršena je za brzo gubljenje kilograma u kratkom roku, no dugoročno nije zdrava. Kalorijski deficit kod ove dijete postiže se restrikrivnom prehranom koja daje malo energetske vrijednosti pošto ne jedete količinski puno, niti namirnice bogate kalorijama. Preporuča se konzumiranje puno vode i čaja kako biste se nosili s eventualnim osjećajem gladi. Kod ljudi koji vole jesti količinski puno, ova dijeta mogla bi biti izazovna. Dvopek dijeta ne preporuča se trudnicama i dijabetičarima. Svaka brza dijeta, pa i dvopek dijeta, trebala bi se predstaviti prvo svom liječniku radi eventualnih savjeta. Ukoliko ste kronični bolesnik također potražite alternativne solucije. Nakon 15 dana prakticiranja ove dijete, prestanite i vratite se uravnoteženoj i bogatoj prehrani uz tjelovježbu kako biste zadržali rezultate i izbjegli jo-jo efekt povratka kilograma.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko