Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijetalna ishrana

Dijetalna ishrana

Dijetalna ishrana kao pomoć pri oblikovanju tijela

Velik broj ljudi kada shvati da se nakupio pokoji neželjeni kilogram viška ili želi oblikovati svoje tijelo okreće se drugačijem načina života kako bi uspješno ostvarili taj cilj. Oni kojima tjelovježba nije omiljena često traže jednostavnije načine na koje to mogu ostvariti pa je tako mnogima prvi korak prema oblikovanijem tijelu promjena prehrane. Dijetalna ishrana stoga je popularan upit jer to mnogima često bude polazišna točka. Dijetalna ishrana može biti bilo koja kombiniracija prehrane dokle god se kontrolira ili smanji unos šećera, masnoća te nekih vrsta ugljikohidrata. Osim da se pazi na hranu koja se konzumira, poželjno je ne pridodavati dodatne kalorije prilikom pripreme hrane u vidu raznih umaka ili izbjegavati neke načine pripreme hrane kao što su to duboko prženje hrane i slično. Također, ukoliko se osoba bavi nekom tjelovježbom, neke vrste namirnica moći će se češće konzumirati s obzirom na to da svaka vrsta tjelovježbe izgara kalorije unešene putem hrane.

Dijetalna ishrana priprema se kod kuće

Prvi pravi korak kada je u pitanju dijetalna ishrana je priprema hrane kod kuće. Naime, na taj način jedino možete u potpunosti kontrolirati na koji se način hrana priprema te dodaju li se dodatne kalorije u hranu u vidu nekih sastojaka ili većih količina masnoća i slično. Ukoliko je odluka pala i želite da dijetalna ishrana bude osnova oblikovanja tijela, zaboravite na odlaske u pekaru ili u lokale brze prehrane jer hrana na takvim mjestima sadrži najviše kalorija čiji unos je teško kontrolirati. To ne znači da si povremeno ne bi trebali omogućiti i takvo nešto no trebate biti svjesni da će tada proces oblikovanja tijela ići ponešto sporije, osim ako ne uvedete i neke oblike tjelovježbe u svoju svakodnevnu rutinu. Uz današnji ubrzan način života ponekad je teško posvetiti se pripremi hrane kod kuće, no uz dobru organizaciju i malo dobre volje može se brzo i jednostavno pripremiti ukusna jela koja će imati dijetalni učinak.

Dijetalna ishrana za zdravije tijelo

Dijetalna ishrana osim što može pomoći pri gubitku kilograma i oblikovanju tijela također može pomoći tijelu biti zdravijim. Dijetalna ishrana u kojoj se smanji količina aditiva, kristalnog šećera i nekih drugih lošijih vrsta ugljikohidrata te loših masnoća može pomoći tijelu u smanjivanju šansi za pojavu nekih kroničnih bolesti kao što su dijabetes, kolesterol, povišen krvni tlak te neke druge bolesti vezane uz krvožilni sustav. Takva vrsta prehrane može imati mnoge benefite za ljudsko tijelo, a da pri tome ne mora uopće biti lošeg okusa. Najčešći primjeri takvog načina prehrane su neki komad mesa pečen u gril tavici ili na malo ulja i razno povrće, najčešće u obliku salata. Kako začini nisu neprijatelj, hrana može biti itekako ukusna i prilagođena vlastitom ukusu te željama. Uostalom, hrana pripremana na način da bude dijetalna i zdravija za konzumaciju može biti itekako jednostavna i brza za pripremu, zbog čega joj se okreće sve veći broj ljudi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko